Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    13. Prosinac 2020. 19:26

Evo i mene 🥰

https://ibb.co/541Cb2L

Not that fensi, ekšli..

kety992
    13. Prosinac 2020. 19:35

Emmie 💓 hvala...😊 sve su trudnice ovdje lijepe a bušice prekrasne 🤩🤩 
    Bas se divim svom koliko je vec velik...muž kaze bas si ljepa okrugla 😜
    Beba nam reagira navecer na hladno mlijeko i onda uzivamo u meškoljenju 🥰 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Lonmi
    13. Prosinac 2020. 19:36

Sve ste mi jako lijepe mamice 🙃
    Mislim da ja previse jedem, danas sam pojela toliko toga da me sram napisati.
    A sad jos cips i cokoladu. 
    U pravilu svaki dan jedem neki junk 😂.
    Jel i vi tako? Da me utjesite 😂

TheTina
    13. Prosinac 2020. 19:37

Zara01

Dani Beba pocinju 17og online, ima li itko iskustva s tim, budu li stvarno povoljnije cijene..? Cisto da znam hocu li cekati ili da se danas bacim na narucivanje svega i svacega 🤣

Osobno nemam iskustva, al mi je frendica rekla da prije dvije godine i prosle godine ona nije nis pametno nasla osim kaj je pelene nakupovala, kao da se to jedino isplatilo uzet. Ja svakako namjeravam to pogledat jer mozda se meni nekaj svidi 😃
    Zgaravica - ja ju, hvala Bogu, nemam i svaki dan ju ocekujem al nista. Izgleda da sam postedena jos toga 😃
    Curke trbušcici su vam slatki...sve smo tu negdje 🥰

TheTina
    13. Prosinac 2020. 19:39

Lonmi

Sve ste mi jako lijepe mamice 🙃
    Mislim da ja previse jedem, danas sam pojela toliko toga da me sram napisati.
    A sad jos cips i cokoladu.
    U pravilu svaki dan jedem neki junk 😂.
    Jel i vi tako? Da me utjesite 😂

Jucer i danas i ja zderem sve i svasta i bas sam navalila na slatko..sve me strah stat na vagu jer u ova dva dana sam sigurno barem kilu dobila 🙈

Elledanse
    13. Prosinac 2020. 19:40

Pozdrav lijepim trudnicama! Sve ste divne sa stomacicima a ljubimci su vam cudo. 
    Da se i ja javim koliko vas dugo citam. Podrska ste cijelo vrijeme i lakse mi je provoditi ovo putovanje sa vama. 
    Danas sam i ja imala rucak sa muzevom obitelji i kasnije smo isli u setnju sa psom od muzevog brata i njegovim curicama. Nisam odavno izlazila pa sam imala zelju iskoristit lijep dan. 
    Posteljica mi je nisko do usca i tako su mi rekli od 16 tj, a od 20 tj sam pocela vise mirovati kuci nakon posla. Zadnji pregled mi je bio neki dan i nije se pomakla. Sada sam 24 tjedan. Pa eto nastavit cu lezati nakon posla koliko mogu. 
    Fizicki posto sam pocela lezati vise i mene bole kukovi kada lezim. Pa se uhvatim po noci na ledjima. Pisanje mi je od pocetka trudnoce povecano i vise sam navikla po noci ustajati. Inace mi je to slabost pa me ne cudi. Pratila sam urin par puta. Pisalo bi dosta bakterija (no na urinokulturi koju bi izvadila samo jedan dan nalaz bi bio sterilan tj uredu). Inace pijem brusnicu (meni je doktor rekao brusnicu od 30%, ne znam zasto samo toliki postotak a ne recimo 50 ili 100 %). Mada i to sada manje pijem. 
    Zahvaljujuci vama sva zatezanja stomaka shvacam normalnije. Eto i danas nakon setnje malkice osjetim. 
    Psihicki imam raznih trenutaka. Inace samo cekam da bebica tj curica dode na svijet. 
    Bebini pokreti - ja ih osjecam od 18 tj.(tako nekako), a u 19 tj sam sigurna bila da je to to. Jer je bilo sve cesce i cesce. Prvo je bila kao ribica i potom lagani udarci da ni ja nisam znala jesu li crijeva. Ali kad je postalo cesce shvatila sam da jeste. I tako nekoliko puta dnevno osjeti. 
    Inace mi je prva trudnoca i 32 g te sam iz BiH. 
    Svima zelim sve najbolje!!!

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

Petra982
    13. Prosinac 2020. 19:41

Samo da vas brzinski pozdravim! Kod nas velike čistke, napokon se uhvatili bora, sutra ćemo par dana na otok prije nego uvedu propusnice..
    Krasne životinjice! Ja poslikam sve kad se vratim doma! 

Emmie
    13. Prosinac 2020. 19:52

Fancy presladak trbuh! 😍😍😍
    Lonmi rado bih ja po junk-u! Sjećam se divnih dana kada mi je mama pravila pite, bureke i kolače po željama. Naviše sam voljela jesti šampitu. Sada imam taj gestacijski dijabetis, pa se "počastim" jednom kockicom čokolade na dan i argetom namazanu na kriške krastavca😭😭😭😭😭😭

Lonmi
    13. Prosinac 2020. 20:07

Ja sam definitivno pocela pretjerivati s svim i svacim, a krenula sam s zdravom prehranom. 
    Sad i po cipsu, cokoladama, kolacima, onim malim pizzama 🤣😂
    I ja se bojim dijabetesa 😂

13. Prosinac 2020. 20:09

Pupeta, dekica je plava, njezna i kad ju drzis cijeli dan vani na danjem ili umjetnom svjetlu jako lijepo izgleda u mraku. Bas onak fora. Ja sam ju strpala u ormar gdje mi stoje stvari za bebu i bila je u mraku pa ne svjetli jako. Da ti docaram jacinu sam jednu zvjezdicu stavila cca 15 sec ispod lampice, to je ova koja jako svjetli. Tak bi bila cijela dekica dok ju nisam gurnula u ormar 😅
    https://ibb.co/yncdXgX

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.