Evo mene u cmizdravica fazi. Kazem muzu da mi se jede sladoled, on pita koji? Uoravo se vratio iz plodina. https://ibb.co/B4rcy1J
Evo mene u cmizdravica fazi. Kazem muzu da mi se jede sladoled, on pita koji? Uoravo se vratio iz plodina.https://ibb.co/B4rcy1J
Jaoo kako pazljivo 😲 zna on sta treba 😉 sad navali i uzivaj 😁
Nea 💗
Evo mene u cmizdravica fazi. Kazem muzu da mi se jede sladoled, on pita koji? Uoravo se vratio iz plodina.https://ibb.co/B4rcy1J
Ja bi vrucu cokoladu i slag 😭. Cak bi mogla i nesquik pa gore slag, ali nemam slag 😂😭
I ja jedem puno. Nikako se ne mogu naviknuti na ovaj konstantni osjecaj gladi. Bas ludo 🙈. 24 sam tjedan i imam 10 kg vise. Nadam se da ce to jednom prestati, vise ne znam je li umisljam ili sta haha 😅
Svaka cast muzevima. Meni je moj danas prao kosu. Ovo je drugi put i mogla bi se naviknuti. Ne volim prati kosu kad se kupam jer je duga. Uvijek je perem nad kadom ali sada mi je otezano pa sam razmisljala kako da to uradim, a ne otidjem kod frizerke.
Hvala na dobrodoslici ☺️
Ines svidja mi se tvoje objasnjenje kako se lakse dignuti sa kreveta, imat cu to na umu. Nesto slicno i ja radim ali nisam toliko ruke koristila. Najgore mi je kad se trebam dignuti sa suprotnog boka i za to sam razvila neku smijesnu taktiku ali pomaze, to je bit.
Super je dekica ☺️
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Pozdrav svima nova sam ovdje imam nekoliko pitanja
Mjesecnica mi kasni 12 dana inace kasni dan dva nista za brigu ili dode dan dva prije sto je sasvim okej jer mi sve ovisi od stresa na poslu i tako.
E sad mene zanima dali je trudnoca moguca dva dana orije mjesecnice imala sam normalno bolove i nije dosla pravila sam test prije tri dana ali u popodnevnim satima i pokazao je negativno i bas taj dan sam imala blage bolove kao da cu dobiti takoder i drugi dan su bili prisutni ali mozda nekih pola sata najvise
Iscjedak je konstantan ali bez mirisa i onako bjelkast nikad mi se ovako nesto nije desilo, uzasno mi se spava i umorna sam cim bih stajala duze od pola sata leda bi me bolila da bih morala sjesti grudi su mi dosta izrazenije sa zilama i osjetim blage bolove na dodir ne znam dali je to moguca trudnoca svakako cu se javiti ginekologu ali me zanimaju i vasi savjeti i da imam povecanu zelju za slatkim i osjecam se bas napuhano 😊 mozda su i dobri znakovi nadam se da jesu
Mjesecnica mi kasni 12 dana inace kasni dan dva nista za brigu ili dode dan dva prije sto je sasvim okej jer mi sve ovisi od stresa na poslu i tako.
E sad mene zanima dali je trudnoca moguca dva dana orije mjesecnice imala sam normalno bolove i nije dosla pravila sam test prije tri dana ali u popodnevnim satima i pokazao je negativno i bas taj dan sam imala blage bolove kao da cu dobiti takoder i drugi dan su bili prisutni ali mozda nekih pola sata najvise
Iscjedak je konstantan ali bez mirisa i onako bjelkast nikad mi se ovako nesto nije desilo, uzasno mi se spava i umorna sam cim bih stajala duze od pola sata leda bi me bolila da bih morala sjesti grudi su mi dosta izrazenije sa zilama i osjetim blage bolove na dodir ne znam dali je to moguca trudnoca svakako cu se javiti ginekologu ali me zanimaju i vasi savjeti i da imam povecanu zelju za slatkim i osjecam se bas napuhano 😊 mozda su i dobri znakovi nadam se da jesu
Napravi test jos sa jutarnjom mokracom ili vadi krv pa provjeri vrijednosti bete hcg. Simptomi su ok, bitno da dobis potvrdu preko testova ili lijecnika 🙃
Sretno 😊
Slazem se s Lonmi, mada mi cudno sto ti je nakon 9 dana pokazao test negativno 🤔 svaki test bi vec i na dan nadolazece m pokazao barem slabu crticu ili plusic. Simptomi su tu, mada su simptomi jako slicni i tesko ih je razlikovati. Svakako napravi test ili pravi betu, nadam se da ces ugledati svoj zeljeni plusic, sretno 🤞
Nea 💗
MissGraz, zanimljivo je to za rižu i žgaravicu! Nikada se ne bih toga sjetila.
Nažalost, riža nam dolazi zagađena teškim metalima (kao što su kadmij i arsen) koje ona upija iz zemlje dok raste, pa se tih teških metala pokušavam riješiti kroz iskuhavanje.
Kad se sjetim da su se djeca prije hranila sa sluzi od riže, baš mi nekako bude žao.
MissGraz, zanimljivo je to za rižu i žgaravicu! Nikada se ne bih toga sjetila.
Nažalost, riža nam dolazi zagađena teškim metalima (kao što su kadmij i arsen) koje ona upija iz zemlje dok raste, pa se tih teških metala pokušavam riješiti kroz iskuhavanje.
Kad se sjetim da su se djeca prije hranila sa sluzi od riže, baš mi nekako bude žao.
Joooooj. 😱 Evo ja prvi put to cujem. Dobro da znam! Dakle vise moze stetiti nego sto koristi.
Ja sam to pila prije par godina jer sam imala akutni gastritis i stvarno mi je pomagalo. Netko je to rekao mojoj mami, pa smo probali, buduci da mi nikakvi ljekovi nisu pomagali. Ali evo nisam imala pojma da riza ima u sebi tih teskih metala. Katastrofa. 🤦♀️
Da, ima nažalost. To mi je struka (food safety) pa znam mnoge dosadne detalje od hrani. Nemam pojma kako se to kaže na našem. Sigurnost hrane? Ne zvuči mi pravilno 😆😆😆
Ako te nešto zanima, samo pitaj🌻
Sortiraj odgovore
Najstariji