Jutro curke!
Želim svima lijep dan!
Pridruzujem se zeljama s okruglim tjednima😍❤️
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutro svima, evo u Puli svanulo sunce
Ja idem sa mamom u shopping, poslije sa mojim jorkijem u setnju i jos mi je u planu za danas raditi bozicne keksice 💚
Zelim svima lijep vikend 😉
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Jutro curke.
...
Zelim svima ugodan vikend, bez buke susjeda, bez mucnina i povracanja, bez sumnjivih iscjedaka itd. 💜

Jutro, zgodan vikend 🥰🥰
Zao mi je zbog susjeda, to je bio jedan od velikih razloga zasto smo odselili iz grada i stana u kucu..
Ja pecem bundevu i jabuku za malca (bit ce i za nas naravno) i tak fino mirisi cijela kucaaa 😊😊
Drzte se i bez bolova 🙂🙂

Meni je počeo mirisom kave, napokon si napravila caffè nakon 3 mjeseca! Baš se zaželjela!
Lunice, eto i tebe na pol puta! 🙂
Stiglaaaa 🙃
Ovako.. imam polip koji je stvarno vidljiv (ne znam kako to moja doktorica nije primjetila na 4 pregleda) dim. 13x4mm i kaze doktor da je on uzrok tom kvarenju. Ostalo je apsolutno sve uredno, beba je super, cak se i okrenula donekle pa sam dobila dobru slicicu 😂. Sad je nutra iscjedak bijeli, mozda ima malo nekih bež tragova, ali u redu je i on misli da ce sad ova era krvarenja biti gotova. Kaze da ako jos koji put vidim takvi smeđolino nek se ne uzrujavam, polip ce valjda opasti. S obzirom da nekome moram pokloniti povjerenje to ce def. biti on jer je super doktor, od srca ga preporucujem svakoj zeni. Eto ja smirenija, srce mi ponovno na mjestu. Imala sam tlak 135/70 pitala sestra dal sam uzbudena, reko jesam jako i pod stresom. Usput je pohvalila i moju doktoricu i kaze da je super. Pa ja skoro stalno imam tlak oko 130 jel bi to trebalo biti zabrinjavajuće? Nikad mi sestra nije rekla da imam visok tlak 🙆😬
O supatnice moja, mi sve isto, em nisko nosimo em imamo polip koji je i meni bio uzrok kvarenju..
Idemo hrabro dalje ♥️
Sta su tebi rekli za polip? Isto mirovanje ili nista?
Uopce ne mogu zamisliti kako bi to izgledalo da otpadne 😬. Bolje neka on izađe van kod poroda 😂

Jutro, nama dan poceo izazovno. Isli mjenjat sajbu na kombiju od decka, culi neki meket, kad ono mali macic se zavuko pod haubu. Otisli kod veterinara da pitamo di ga mozemo otpeljat, kaze ona niko sad ne prima macke. Uglavnom, ostavili ga kod nas, star 2mj, dobili neku mast za oci (citaj odma 100kn manje) i sad u pet centar po hranu i krevetic. Udrili me hormoni i nedam ga dalje 😅

Tea daj da ga vidimo, ja volim male macice 😍😍 seka alergicna i zivi s nama sad ali nekad bi imala.. vise sam cat nego dog person. Mama udomila 6 pasa, mozda mi ih je dost jednostavno dok k njoj odem 🤷♀️
Nama su susjedi isli na zivce u zgradi prije, stan smo kupili na zadnjem, 5.katu zato, nema nikog iznad, ispod se hvala bogu nista ne cuje. Cuvaj zivce.. bit ce i njemu do plakanja dok tvoja bebica raspali u 2 u noci svoju muziku 😂😂
Daa, Tea daj sliku. I ja obožavam maceee

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji