Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Prosinac 2020. 11:36

Emmie

MissGraz, shvatam te potpuno. Kad sam saznala da sam trudna naslijedio je šok, pa mali slom živaca…neke dane sam se osjećala kao da sam u nekom zatvoru jer sa velikom kćerkom od 18 godina imala sam svu slobodu da radim, da mjenjam poslove kako to meni odgovara, da putujem itd.

Odgajati dijete do 18-te godina svakako ima svoje izazove pa sam znala šta me opet čeka sa novom bebom 😆. Sama pomisao da ću morati sve početi ispočetka me punila depresijom, strahom itd. Tu je bio i ogroman strah da li će beba biti zdrava jer sam starija. Bilo mi je stvarno teško.

Ali, vremenom sam se navika i prihvatila situaciju kakva jeste. Zahvalna sam na svemu i zaljubljena sam u svoju bebicu.

Emmie, kako je tvoja kcerka prihvatila novu bebu? Izmedju moje mame i tete je 15 godina i imale su uvijek odlican odnos, mama je mlada dobila nas pa nam je teta bila kao starija seka 😂 isli smo svud zajedno itd.. razvili smo jako prisni odnos. Dok su mi druge tete koje su znatno starije bas ono..tete 😂 dobar odnos i sve ali nije tako posebno. Drzim fige da i kod tebe bude tako, da se svi budu drzali zajedno makar je velika razlika u godinama 💕

Lonmi
    13. Prosinac 2020. 11:38

Ja skroz imam neko meskoljenje u trbuhuuu, mislim posteljica je otraga, a curka na uzv ima sate gimnastike 🤣, ali ja ne mogu opet skuziti dal je to to ili moja crijeva imaju neki sou. Ujutro se na tren osjetilo ko da me netko lupio kad sam lezala na boku. A ovako povremeno osjecam razna meskoljenja, baloncice i to, ali nista toliko intenzivno da bi 100% sa sigurnoscu rekla da je toliko mice. To malo ima pa nema. 

Emmie
    13. Prosinac 2020. 11:47

NevaEva, ona je to sama predlagala, i eto desilo se uskoro poslije njenog prijedloga😆. Pošto je ona to "naslutila" bolje je joj je da super prihvati bebu hahaha.
    Mi imamo sličnu situaciju u obitelji, moj brat je imao samo 11 godina kad se moja kćerka rodila. Njih dvoje su uvijek bili mnogo bliski, imaju neku posebnu vezu. Sada je njemu 30, a njoj skoro 19. 

Neki dan je komentirao kako napokon postaje ujak u "normalnim" godinama😆😆😆😆

13. Prosinac 2020. 12:02

Lonmi

zabica

https://ibb.co/8xT7qc9
    Evo jedan od mojih ljubimaca..

Lijepi zekooo 🙃
    Ovo je moj combravko, on je inace veoma sretan i razmazen, samo izraz lica nikad do ne pokazuje pa ga se ljudi plase 🤣.
    Jos je uz to nabildan ko da sate provodi u teretani.
    On se isto ponasa ko trudnica, od kad ja lezim i on lezi 🤣
    https://ibb.co/M7hbwCC

Ajmeee kako je dobaaar🥰🥰🥰 ali faca je svee hahaha

Bubica1
    13. Prosinac 2020. 12:04

Lonmi

Ja skroz imam neko meskoljenje u trbuhuuu, mislim posteljica je otraga, a curka na uzv ima sate gimnastike 🤣, ali ja ne mogu opet skuziti dal je to to ili moja crijeva imaju neki sou. Ujutro se na tren osjetilo ko da me netko lupio kad sam lezala na boku. A ovako povremeno osjecam razna meskoljenja, baloncice i to, ali nista toliko intenzivno da bi 100% sa sigurnoscu rekla da je toliko mice. To malo ima pa nema.

Vrlo je moguće da ti je to to i da si počela osjećati bebicu. 😊 Meni je posteljica sprijeda pa ja nisam osjetila to meškoljenje nego samo jedan dan udarac i onda svakim danom sve više i češće. Dok sam prvi put osjetila, bila sam 18+6. Prati sad sljedećih dana, uskoro ćeš biti sigurna da je to to. 😊

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

zabica
    13. Prosinac 2020. 12:17

https://ibb.co/94NSHSF
    Jos jedan mali..

Jagodica125
    13. Prosinac 2020. 12:22

Dobar dan, cure!👋 evo javljamo se ja i bebolino, zivi i zdravi, popila ja sinoc prije spavanja pola lupoceta (250mg) i probudila se sa temp od 36.3 🥳 maloprije mjerila i 35.9 🙏 temp nemam, zato kasljem onak posteno 🤭 bebac se javio tek maloprije, ali sam si mislila "nedjelja je, vration se mali iz izlaska, jos je mamuran😅".
    .
    Ja bolje, zato je danas decka uhvatilo - jutros je covjek hajcao na 37.5°, kao da radijator lezi uz mene 🤭 odmah ja lupcet njemu i obloge na čelenko, pala temp sad na 36.8°C  🙏 obojr lezimo u krevetu, ja odem stavim ves, pa legnem, pa stavim juhu. Majka nema temp i super je, samo je rana boli. Ali bude to sve ok👌
    .
    Testiranje - ja i dragi se sutra narucujemo za testiranje, on mora javit u firmu, ja moram otkazat psihoterapiju i to mi je onak fakat zao, ali glavno da ovo prodje🙏
    .
    Zatezanje - nego pitanjce, jel neka od vas osijeca ujutro, kod buđenja onak zatezanje dolje? Ne grcevi, nego kao neko rezanje?🤔 mislim da je to od rastezanja. Nakon jucerasnjih bolova, mi ne pada imat odnos do nagodinu😅

mom_of_4
    13. Prosinac 2020. 12:38

Emmie 
    Ufff kad mi neko spomene tlakomjer otkucaji mi budu 150 ... Al kad procitam da je kod tebe ista stvar lakse mi je 🥰

mom_of_4
    13. Prosinac 2020. 12:39

Jagodice kada si ono osjetila bas bas bebu pa da osjetis svaki dan..ja jos nisam osim ako se slegnem nekako pa joj mozda fali mjesta ali ovako jos ne??🤭🥺

Bubica1
    13. Prosinac 2020. 12:45

Jagodice, meni ti je tako svaki dan nakon buđenja dok se dižem iz kreveta i to tako traje već kojih mjesec dana. Baš to kao neko zatezanje, tj. pritisak. Dok se rashodam, prestane. Vjerojatno je zbog dugog ležanja jer mi zna tako biti i kad dugo sjedim. Sve se to mijenja, raste, rasteže, mislim da nema razloga za brigu. 😊 Baš sam za to pitala i doktora, kaže da je to normalno.
    Zabice, preslatke su životinjice, odmah dobim volju da si uzmem jednog! 😁

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.