Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Prosinac 2020. 11:49

Erste isto ima ovu foru preka app, ne jave ti nego moras ic na ponude i tam imas ako imas jer ide u transama pa nekad ima nekad ne. Ja sam to slucajno otkrila jednom u 11 navece, poklikala, novci odmah bili na racunu, nema javnog biljeznika, kamata niza nego u poslovnicama, meni bilo ponudjeno 80tis.kn pa uzmes kolko hoces. Odlicno nesto. Sad cu stavit pocek na to 😅
    .
    Meni je pregled tek u 15:15 🤪🤪

Ines
    11. Prosinac 2020. 11:59

Ruska1986 - divan trbuscic 😉🙈 aa kosaaa 🥰 preluda sam za dugom kosom 😄
    Deleted user - ovo sa slicicama je prefora 🤗
    Trudnicki jastuk - ja isto imam taj iz lidla mada ga ne koristim, probala par puta, al sam ga nakon sat vremena subeknula s kreveta, meni to vise smeta nego sto mi ima koristi. Jednostavnije mi podbacit jedan tanji jastucic medu noge i jedan iza leda i milina 😊
    MissGraz - joooj nisi jedina i mene hvata lagano 😲🤔 cak vise me hvata radi ove situacije s virusom nego sam porod kao porod, znam da beba mora van i ovako i onako..vec me ovo s virusom nervira, sto ce bit, kako ce bit, dal ce sve pozatvarat, pa sad opet nesto pricaju za propusnice 🙄 uff uzas, znam da muz sa mnom nece moci to je sigurno, al tjesi me sto imam sestricnu gore na rodilistu pa bar netko da je poznat. Et dobro da smo krenuli prije 2 tj sa kupnjom svih stvari jer da to nisam onda, sad pogotovo ne bi u te guzve i cekat u redovima itd..ovako ostale jos sitnice i puno sam mirnija bar sto se toga tice 😉😊

Nea 💗

Girl1234
    11. Prosinac 2020. 11:59

Sretno na pregledimaaa 🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

11. Prosinac 2020. 12:09

Frendica doletila na brinsko kracenje siski (a nikad nije brzinsko jer je to najduze🤣) i donjela ogradicu za kimbic i dva paketa pelena, kaze to ti nece propast a nama ne treba..
    Reko super 🥰 https://ibb.co/7WWyKyT

• Tea2807
    11. Prosinac 2020. 12:20

Jutro svima. Ja cu se jos malo strpit sa slikama, zasad izgleda kao da sam se malo bolje najela 😅😅
    Lonmi cekam s nestrpljenjem da nam javis da je sve oke, ovaj forum mi je stvarno spas, imam osjecaj da sam se zblizila sa svima, decko cesto pita jesam njemu nesto prvom javila ili isla pisat tu na forum 😁
    Sretno svima koji imaju preglede 🤞💪💪

pupetta
    11. Prosinac 2020. 12:22

Jutro! 😊
    Ni ja nisam dobro spavala i jutros sam bila ljuta na cijeli svijet. Sama sebi sam govorila da su to gluposti  ali nisam se uspjela sabrati, tako da to pripisujem hormonima. Sad se sama sebi smijem sto sam si dozvolila 
    Trudnicki jastuk - ja sam kupila veci u Bubamari. Nr odgovara mi za spavanje jer ga moram prebacivati kada se okrecem s boka na bok. Tako da mi je draze kada stavim manji jastuk izmedu nogu.
    Deleted user presladak je bor i trbuh, super ti je ideja 😍
    Lussi bas lijepo od prijateljice, i moja mi je neki dan poklonila podloge za presvlacenje pa mi je to bilo bas slatko i drago 😊
    Sretno svima na pregledima, javite se povratno! ❤

Baby P 03/21 💙

Lonmi
    11. Prosinac 2020. 12:22

Stiglaaaa 🙃
    Ovako.. imam polip koji je stvarno vidljiv (ne znam kako to moja doktorica nije primjetila na 4 pregleda) dim. 13x4mm i kaze doktor da je on uzrok tom kvarenju. Ostalo je apsolutno sve uredno, beba je super, cak se i okrenula donekle pa sam dobila dobru slicicu 😂. Sad je nutra iscjedak bijeli, mozda ima malo nekih bež tragova, ali u redu je i on misli da ce sad ova era krvarenja biti gotova. Kaze da ako jos koji put vidim takvi smeđolino nek se ne uzrujavam, polip ce valjda opasti. S obzirom da nekome moram pokloniti povjerenje to ce def. biti on jer je super doktor, od srca ga preporucujem svakoj zeni. Eto ja smirenija, srce mi ponovno na mjestu. Imala sam tlak 135/70 pitala sestra dal sam uzbudena, reko jesam jako i pod stresom. Usput je pohvalila i moju doktoricu i kaze da je super. Pa ja skoro stalno imam tlak oko 130 jel bi to trebalo biti zabrinjavajuće? Nikad mi sestra nije rekla da imam visok tlak 🙆😬

pupetta
    11. Prosinac 2020. 12:25

Lonmi

Stiglaaaa 🙃
    Ovako.. imam polip koji je stvarno vidljiv (ne znam kako to moja doktorica nije primjetila na 4 pregleda) dim. 13x4mm i kaze doktor da je on uzrok tom kvarenju. Ostalo je apsolutno sve uredno, beba je super, cak se i okrenula donekle pa sam dobila dobru slicicu 😂. Sad je nutra iscjedak bijeli, mozda ima malo nekih bež tragova, ali u redu je i on misli da ce sad ova era krvarenja biti gotova. Kaze da ako jos koji put vidim takvi smeđolino nek se ne uzrujavam, polip ce valjda opasti. S obzirom da nekome moram pokloniti povjerenje to ce def. biti on jer je super doktor, od srca ga preporucujem svakoj zeni. Eto ja smirenija, srce mi ponovno na mjestu. Imala sam tlak 135/70 pitala sestra dal sam uzbudena, reko jesam jako i pod stresom. Usput je pohvalila i moju doktoricu i kaze da je super. Pa ja skoro stalno imam tlak oko 130 jel bi to trebalo biti zabrinjavajuće? Nikad mi sestra nije rekla da imam visok tlak 🙆😬

Hvala Bogu! 🙏❤
    Bas mi je drago da znas na cemu si i da se konacno mozes opustiti. Sad me nervira ta doktorica koja bije vidjela polip, pogotovo nakon sto se problem nastavio, ali dobro... Glavno da je sve ok i s tobom i s bebicom 😊 Moguce da ti je tlak bio visi zbog uzbudenja i nervoze. Vidjet ces na iducem pregledu kakvo ce biti stanje, ne brini.

Baby P 03/21 💙

Lonmi
    11. Prosinac 2020. 12:26

Mirovati moram, ali po njegovom ne strogo jer kaze da cu izgubiti imunitet i postati anemicna te da ce mi porod biti tezak 😬.
    Sad cu joj pokazati ovaj nalaz 22.12. kad idem kod nje da se zena zna orijentirati, ako i objesi nos zbog drugog misljenja. 
    12.01. sam ponovno kod Jukica, ali to vec imamo na listi. 
    Beba ima 252g i okrece se ko na ringispilu 😂, sve uredno po mjerenjima. 

• MissGraz
    11. Prosinac 2020. 12:31

Bogu hvala Lonmiiii ❤❤❤ 
    🙏🙏🙏❤ tako sam sretna zbog tebe da napokon mozes odahnuti!!! 
    Cijelo jutro sam refreshala stranicu u nadi da ce iskocit tvoj komentar!! 😇😇 ajme bas mi je drago!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.