Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubica1
    11. Prosinac 2020. 09:54

Cure koje imate one trudničke jastuke, jel vam pomaže to šta? Ja nisam baš primijetila, i dalje se budim s tim pritiskom dolje i bolnim kukovima. Čak ga zadnja dva dana nađem ujutro stisnutog na dnu kreveta. 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Bebanomoje
    11. Prosinac 2020. 10:22

Bubica1

Cure koje imate one trudničke jastuke, jel vam pomaže to šta? Ja nisam baš primijetila, i dalje se budim s tim pritiskom dolje i bolnim kukovima. Čak ga zadnja dva dana nađem ujutro stisnutog na dnu kreveta.

Meni pomaže, iako znam se i ja probuditi a on na podu i slično. Al def se lakše ustajem tj sa manje bolova nego prije njega.

• MissGraz
    11. Prosinac 2020. 10:38

Jutro/dan cure! 
    ... 
    Trud. jastuk - ja ne znam jesam ja kupila pogresan, ali je nekako tvrd i "visok" i velik... tako da uglavnom isto tako zavrsi na podu ili u nekoj nelogicnoj ulozi, ja se probudim slomljena, a muz ne zna je l' grli mene, jastuk, gigantsku bananu il' sta i on se ziv zapetlja. Mislim da je kod mene bio pogresan izbor jastuka. Trebala sam uzet mozda neki meksi i manji. Ali dobro, koristit ce za dojenje i sl. Izbacila sam ga i sad koristim obicni mekani jastuk, stavim ga izmedju nogu i spavam super jer mi ga je puno lakse okretati sa sobom s lijeva na desno.

Girl1234
    11. Prosinac 2020. 10:46

Iva, prekrasne su slicice.. Možda ti ukradem ideju za bor 🙈
    Sto se ti e trudnickog, ja ga prestala korsitit.. I meni je ogroman, sva se premorim dok ga prebacim slijeva nadesno i nekako mi pravi preveliku pregradu između mene i muža hahaha navikli smo spavat zagrljeni, on mi je sad smetnja pa ga se rjesavam..al vjerojatno cu ga uvesti uskoro u rutinu.. Ipak busice rastu :) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Petra982
    11. Prosinac 2020. 11:02

Jutro curke!
    Divni trbuščići!!!! Preslatke slikice na boru Deleted user! Super ideja! 
    Ja sam se baš lijepo naspavala, divno je to kad alarm ne zvoni. Pomladak je bolje, jest da me on malo prepao kad je izjavio da se sad mora truditi disat 😬, a ona i dalje kašljucava zbog nosa! Nadam se da je to obična sezonska viroza, odbijam pomisao na koronu. Ako i mi odrasli dobijemo simptome, morat ćemo se svi testirati... 🤦  
    Lonmi, mantram pozitivno i s nestrpljenjem čekam da se javiš!
    Svima želim divan dan! 

Emmie
    11. Prosinac 2020. 11:18

Iva, predivan bor, a slika bebe kao ukras me skoro rasplakala. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Super ideja.

Lonmi sretno ti danas, mislim na tebe i vjerujem da će sve biti u redu.

Jagodice, možemo mi taj šećer staviti pod kontrolu. Ja sam smočila svoje "papiriće" za mjerenje šećera, tako da ne rade i odmah sam pojela nešto slatko, ono kao bez mjerenja neće nitko znati hahhaahhaha.

Pokušavam sviju pratiti, ali sada sam nazad na poslu, pa i ne uspijevam baš. Čestitam svima na urednim pregledima, a curama koje tek čekaju preglede želim svu sreću.

Ne osjećam se baš umornom na poslu, čak hodam 35 minuta do posla ujutro, ali se osjećam teškom, a kvaliteta spavanja je 3/10, pa mi to oteža dan.

Mom_of_4, čekam i tvoju sliku, ali sa tlakomjerom ako ikako može 😁😁😁

Želim svima lijep i ugodan dan. Ja i beba idemo malo u kupovinu pa na ručak.

11. Prosinac 2020. 11:23

Ja sam uzela jastuk u Lidla i cist je okej, jest da ga bude i na podu i pod glavom i izmedu nas, ali lakse mi je dok nogu prebacim preko nekak mi pase tak🤷🏼‍♀️
    Zao mi je jedino kaj nisam uzela onaj kaj je ko noge s dvije strane pa da se mogu dok sam na boku ko malo na leda krenit prebacit a da me on zaustabi hahaha ali nema veze😅

11. Prosinac 2020. 11:27

https://ibb.co/Sfbq1B7
    https://ibb.co/dmg0yxR
    https://ibb.co/PGQ2XfZ

Evo sličica 😍
    Hahhaha super mi je i ovaj daljinski u smeću, vjerujem da je mužu bilo neprocjenjivo tražit ga 🤣🤣🤣🤣🤣
    Bas ste mi sve divne i okrugle 😃❤️ samo neka bebe rastu 🤞
    Kredit - i mi cemo biti u potrazi za kreditom u 1.mjesecu, nama je malo drugacije jer imamo obrt pa su uvjeti puno stroži iako nam je promet dobar… Svejedno mi je to sve nesigurno dok ja ne vidim odobrenje 😕 nadam se da ce uspjeti, isto ćemo u erste banku, oni su jedini od ovih vecih banaka koji uopce kreditiraju pausalne obrtnike, tako da nam u principu jedino oni ostaju na izbor i eventualno neke žnj banke u koje ne bih voljela.. 🤷‍♀️

Preedivne slikice🥰🥰🥰 
    Drzim fige za kredit, za obrtnike su drukcija pravila da, ali bude to sve okej🤞🏼🤗
    .

Bubice klasika kod njih, auti hahaha🤦🏼‍♀️ ali dok se ne ufuraju malo u sve to😍

• MissGraz
    11. Prosinac 2020. 11:35

Upravo sam shvatila da imam jos samo 13 tjedana do termina. Lagani napad panike, ali laaaaagani... 😱😀

Girl1234
    11. Prosinac 2020. 11:40

MissGraz

Upravo sam shvatila da imam jos samo 13 tjedana do termina. Lagani napad panike, ali laaaaagani… 😱😀

Ajmeee, sad i ja panicim iako sam manje trudna 🙈😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.