Mupa*, ne župa.. Bože dragi, ne znam jel gore ovo ili tajnice od jučer 😑😅
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Girl, dobro da si bila u župi.. eto svakog nešto veseli na slobodan dan
Lunica bez brige, moj će rintat koliko i ja od prvog dana pa ćemo se skupa odmarat dok mali napuni 18 godina.
Dm - hvala cure, otić ću po paket da se veselim da sam nešto dobila. Ovaj drugi zvuči još bolje! :)
Ja rintala danas opet, nekak se zahuktalo. Al dosta sad.. sutra i preksutra sam free i dogovorit ću se da idem na čuvanje od 1.1. i fajrunt. Glava šupljikava, misli raštrkane..
Evo zene ako moze jedan dobronamjeran savjet. Ukljucite muzeve u pomoc oko bebe cim se rodi. Ja sam tu gresku napravila sto sam sve htjela sama i sad imam sipak. On se odvikao od bilo kakvog posla oko djece,to je kao moj dio,a njih se nagomilalo,evo sesto stize. Znaci gospodin se zakljuca u svoju sobu,odmara a ja s jednim na rukama drugim u trbuhu mijesaj kuhaj rucak a on tamo lijepo lezi…ne znam bas me peru nesto hormoni…i znam da sam si i sama kriva..ali kako on ne vidi da treba sad uskociti…to mi ne ide u glavu…inace sam flegma tip,i sve ja to smireno uspijem,al ono da netko sa strane gleda, ajme..
nije to tvoja greška, nisi mu majka da ga trebaš odgajat i učiti da nešto radi, to bi sam trebao znati. rad po kući i oko djece nije pomoć tebi, nego to znači biti muž i otac, tj. odrasla odgovorna osoba. nije bitno možeš li ti sve sama ili ne možeš, njegova je dužnost kao oca i tvog muža da aktivno sudjeluje u održavanju kuće i odgoju djece.
probaj razgovarat s njim i objasni mu da si preopterećena. nadam se da će mu doći iz guzice u glavu
Evo zene ako moze jedan dobronamjeran savjet. Ukljucite muzeve u pomoc oko bebe cim se rodi. Ja sam tu gresku napravila sto sam sve htjela sama i sad imam sipak. On se odvikao od bilo kakvog posla oko djece,to je kao moj dio,a njih se nagomilalo,evo sesto stize. Znaci gospodin se zakljuca u svoju sobu,odmara a ja s jednim na rukama drugim u trbuhu mijesaj kuhaj rucak a on tamo lijepo lezi…ne znam bas me peru nesto hormoni…i znam da sam si i sama kriva..ali kako on ne vidi da treba sad uskociti…to mi ne ide u glavu…inace sam flegma tip,i sve ja to smireno uspijem,al ono da netko sa strane gleda, ajme..
nije to tvoja greška, nisi mu majka da ga trebaš odgajat i učiti da nešto radi, to bi sam trebao znati. rad po kući i oko djece nije pomoć tebi, nego to znači biti muž i otac, tj. odrasla odgovorna osoba. nije bitno možeš li ti sve sama ili ne možeš, njegova je dužnost kao oca i tvog muža da aktivno sudjeluje u održavanju kuće i odgoju djece.
probaj razgovarat s njim i objasni mu da si preopterećena. nadam se da će mu doći iz guzice u glavu
Slažem se i može se. I djeca će vidjet da je normalno pomagat u kući. Kak misliš zaključa se u svojoj sobi? Ja bi mu vrata skinula da ja sve radim a on se zaključa. Dobro, malo sam ušla u neku agresivnu fazu radi posla ali ipak..
Jagodice žao mi je zbog šećera ali vjerujem da ćeš ti to uspjeti držati pod kontrolom. 🥰😉
.
Lunica baš te kužim kako ti je. Suosjećam i neznam što drugo da napišem osim toga nisi jedina ima nas još takvih. Ja istu grešku napravila sa svoje dvije cure tako da sam mu već rekla samo da zna ovog ćeš nosit i čuvat ja ti kažem. Već sad sam mu rekla zaboravi da ću ko s njih dvije do 2 god dok nisu krenule u vrtić bit u kući s njima. Čim se oporavim odoh ja negdje u kupovinu ili prošetat ili nešto a ti čuvaj kako god znas i umiješ . Ne pada mi napamet opet onu depru prolazit i napadaje bijesa do toga da sjedim u wc i plačem od muke kako sam slomljena i premorena.
.
Baš sam Lunica na tebe mislila da ću te pitat ali nisam bila sigurna dal si ti bila pisala da imas sad najmlađe dijete ispod godine dana i da neznas kako će okolina reagirat kad kažeš da si opet trudna pa sam bas jučer mislila tko zna dal si rekla djeci i ostalima i ako jesi kako je proslo? Je bilo stresno ili su ok prihvatili?
Evana - hahha moguce da, bome nisam ocekivala da moze bit tako bolno kad udari, svaki put se brecnem 😅 ali samo nek ona udara, bar znam da je aktivna 😄
Girl1234 - ajde neka si i to skinula s vrata, ja sam prosle god morala dva puta u mj dana mijenjat dokumente jer sam se udala 10.05, a polozila vozacki 20.5. i onda nisam mogla dic vozacku bez nove osobne jel, a problem je bio sa prebivalistem sto sam bila tad jos prijavljena na staru adresu pa su mi zbog vozacke i na novu osobnu stavili staru jer njima u sustavu nesto nije htjelo proci, pa sam tek nakon 10 dana isla ponovno sve mijenjati zbog nove adrese 🙈🤦♀️ koma. Ali dobro bitno da sad imam sve kako treba. A sto se tice prednosti u redu, ja se ne suzdrzavam, kad imam prednost zasto ne bi, realno ima toooliko baba i didova koji da izvines seru govna kak ne mogu jadni stajat, pa da se zure itd i budala ih pustis prije sebe i da bi onda za salterom pricali o ovom ili onom komsiji ili ne znam ni ja cemu samo ne o onome zasto su zapravo dosli. E dok se Ines nije opametila i sad samo pustam one za koje stvarno vidim da jadni ne mogu, ostalima nedam ispred sebe..pa brate mili i mi imamo jednaka prava kao i oni 👍🤷♀️
Lunica - slazem se s Evanaom. Mada kod mene nema tu hoces il neces. Ja sam odmah kad sam se uselila k njemu lijepo iznijela sta i kako, prvo cemo napravit zajedno sto imamo, pocistit kucu, dvoriste ili nezz sta vec treba, e tek onda idemo skupa sjest i odmarat. Nema tu kod mene da ja radim po kuci od jutra do sutra, a on dode s posla pa odmara. Okej odmori sat, dva al onda idemo radit nest skupa..kod nas je to tako oduvijek. I nema sad vec zna da ne smijem tipa usisavat, nosit drva, ves i to tesko, ne moram mu ni govorit zna sta mora i to je to. Tako da znam da nece biti problema ni kad beba dode. Nije stvar u pomoci, jer ubiti on nije tu da bi pomogao oko roditeljstva on treba u tome sudjelovat to je razlika. Pomoc mozete dobit od mame, svekrve, sestre itd..ali od muza to treba biti sudjelovanje u svemu, kucanskim poslovima, roditeljstvu i ostalim stvarima. Isto kao i popis za kupovinu, sve skupa radimo, eto primjer ko za sutra posto je nova tjedna akcija, ja prolistam kataloge i napisem od svake trgovine gdje sto ima na akciji, onda kad on dode s posla i zajedno regluliramo di je sta bolje, gdje se sta vise isplati, dodat evenutalno ako sam ja sto zaboravila i tako to kod nas fukncionira. Mozda je nekome to bezveze al isplati se 🤷♀️😉
Nea 💗
Evo cure ovo se dobije u DM
https://ibb.co/JRSs1Kd
Ja sam pokupila paket iz dm-a prije mjesec dana i nisam dobila ni kremu ni sampon 😳
Evo cure ovo se dobije u DM
https://ibb.co/JRSs1Kd
Ja sam pokupila paket iz dm-a prije mjesec dana i nisam dobila ni kremu ni sampon 😳
Jel moze suprug umjesto mene pokupiti paket? 😂.
Ima i on trbuh 😂🤣.
Ja ne smijem mrdnut iz kuce, a htjela bi ga.
Lonmi a nemoj ga po to slat nakon onog čekanja za bigmac 🤣🤣🤣 mogu mislit kako bi mu bilo na kasi ono oprostite mogu li dobit paket za trudnice 🤣🤣 znači nakon toga definitivno ti nece više htjet ic po nista 🤣🤣🤣🤣🤣
Pričekaj pa kad budes bolje i kad budeš mogla ići ćeš pokupit. 😉
Lonmi a nemoj ga po to slat nakon onog čekanja za bigmac 🤣🤣🤣 mogu mislit kako bi mu bilo na kasi ono oprostite mogu li dobit paket za trudnice 🤣🤣 znači nakon toga definitivno ti nece više htjet ic po nista 🤣🤣🤣🤣🤣
Pričekaj pa kad budes bolje i kad budeš mogla ići ćeš pokupit. 😉
Morati ce mi ici po sve jer tko zna koliko cu ja jos smeđariti i lezati, vec sam sad 5.tjedan u krevetu, a umjesto da ide na bolje ide na gore. Osuđen je na obavljanje stvari umjesto mene 🤣😂
Sortiraj odgovore
Najstariji