E cure, kak ovo s dm paketom, samo dođem, izbacim trbuh i velim da mi daju? :D
Haha, koja si ti carica 😅 ja sam po svoj isla sa 6 i kusur tjedana kad jos nisam imala sto za izbacit😉 da, dodjes na blagajnu, predas svoju dm karticu (ili ak imas na mobu aplikaciju) i zatrazis taj paket👍
Haha, koja si ti carica 😅 ja sam po svoj isla sa 6 i kusur tjedana kad jos nisam imala sto za izbacit😉 da, dodjes na blagajnu, predas svoju dm karticu (ili ak imas na mobu aplikaciju) i zatrazis taj paket👍
Sto se dobije u paketu? 🙈
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
I mene zanima 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
I rekla mi je frendica da jedan dobijes za bebu, kada se rodi..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lonmi, bas kako ti kazu ostale cure, pokusaj se radovati, a ne skrivati to sto si dobila za bebaca. Misli pozitivno sto vise mozes, i mi ti drzimo fige maksimalno da bude sve u redu ako Bog da. Mozda je tvoj organizam jednostavno takav, da moras prolaziti kroz te stvari ali koje ipak nece ostaviti niti jedan negativan dojam na tvoju trudnocu i da ces se izboriti do kraja. Cuvaj se
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
1. Biobazina krema protiv strija, 2. Mali Johnson&Johnson baby shampoo, 3. Niveina mini otopina za nosić, 4. od Biobaze kao neki dnevnik gdje upisemo kad je beba rodjena, kad se prvi put nasmijala i tako, 5. knjizica za iskoristit bodove i to sve dobijes u onoj torbi od njihove linije za kikace SauBär. Fora je. Meni je najbolja bila krema od biobaze👍
Evo cure ovo se dobije u DM
https://ibb.co/JRSs1Kd
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Miki, moram se ispravit, ti ces postat teta a ne Girl. 🤭 pogubim se u nickovima. Paaa tebiii cestitam 💜
Hvala, cure. I ja cu danas onda to zatražiti 🙈
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Jutro, drage trudnice!
Ja sam se sinoc toliko najela, a sad razmisljam o fritulama. Definitivno trebamo poceti pricati o brokuli
Ovaj drugi paket koji se dobije po porodu (al moze ga se pokupiti i u zadnjem mjesecu trudnoce) je puno bogatiji i stvarno se svasta dobije. Slikala mi je prijateljica nedavno - vlazne maramice, pelene, omeksivac za rublje, sredstvo protiv mrlja, stapici za usi...
Zelim svima ugodan dan, sretno na pretragama i pregledima ❤
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji