Dobrooo jutrooo, zene!😇
.
OGTT u tijeku - kisni pozdravi sa Vuk Vrhovca🙋♀️ upravo eksala glukoznu otopinu za OGTT, uopce nije bauk, cak bi rekla da ima malo okus po limunu🤔 znaci jaaako slatka limunada🍋🧃 sjela sam si malo podalje od te trudnicke ambulante, nije da je krcato sve, ali nije ni prazno 🤷♀️ Sad cekam 1h pa vadim krv, pa onda opet 1h cekanja i onda sljedi "komentiranje" nalaza🤓💉🩸uz to mi vade i TSH i ft4, jer su mi prosli put bili na gornjoj granici. Imam nekakav feeling da cu nesto morat mjenjat na prehrani, ali budemo vidjeli👍
Girl mislim da sam malo zdramatizirala ovu crtu zlatnu, valjda jer nisam baš neki fan, skoro se i ne vidi.
https://ibb.co/DbpnX08
Jutroooo, ja se probudila s tako punim mjehurom da sam jedva stigla do wc-a, a sta je najbolje isla sam vec jednom oko 4 ujutro. Sad me naravno docekao puni papir ovog tamno smeđeg kojemu jucer nije bilo ni traga, ali ocito se opet nakupilo. Jedva cekam petak, ali ocito ce me to cijelu trudnocu zezati i krvariti sta god bilo, daj Boze da netko ima konkretan odgovor. Primijetim da ga ima toliko jako kad slucajno odspavam na ledjima 😬.
Jutrooo curke!! Evo me s jutarnjom kavom i Bozicnim ugodjajem u stanu. Joooooj 🥰
Mi smo slabo spavali, muz je nocas imao proljev/povracanje predpostavljamo kao jos jedan simptom Corone. 🤦♀️ bas mi ga je bilo zao. Blijed, nemocan, a ja mu ne mogu pomoci. Uzas.
Pelene - joj zene moje, ja nemam pojma koliko sta trebam. Ako koja sastavi popis neka slika pa stavi tu da mi koji ne znamo se mozemo po necem voditi.
Lonmi, nadam se da si ok. S nestrpljenjem iscekujem tvoj pregled 🙏 rastuzila si me jucer kad si napisala da ti je stiglo nesto za bebaca, pa si sklonila. 😔 ako ti je tako lakse okej, ali probaj bas suprotno. Probaj se radovati, probaj biti maksimalno pozitivna i ignoriraj pomisao da ce se bilo sto dogoditi. ❤ nasmijala si me kad si napisala koliko je muz cekao za Big Mac 🤭 tako bi i moj rekao... nikad vise 😄
Girl cestitaaaam, postajes teta, diiivno!!
Netko je napisao da mu boli malca, nisam upamtila nick... u svakom slucaju, nadam se da nije corona i drzim fige da fibra spadne 🤞🙏
Sretno na pregledima i ogtt-ovima danas!! 💜
Tajnice 😄 su super. Cak mi se svidja sto imaju tu crtu. Nisu jednolicne. Ja ih nisam ugledala u waikikiu kad sam bila, ali zavrtit cu se jos jednom pogledati, posto mi bas trebaju neke tople. 👍
Girl mislim da sam malo zdramatizirala ovu crtu zlatnu, valjda jer nisam baš neki fan, skoro se i ne vidi.
https://ibb.co/DbpnX08
Hahah stvarno jesi, ne vidi se
Super su tajnice
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Jagodica jeeee! I to bez pola muke! Ovaj test i mene sad čeka očito kad smo isto trudne. Kolko ima te jako slatke limunade? Znači još tjedan dana i ušle smo u 6.mjesec. To je onak.. big već
Preletilooooo!
MissGraz meni se činilo da crta baš bezveze i sad skužim da se ni ne vidi to baš. Obučem preko njih dok idem nekam debelu tuniku, kupila u new yorkeru za 150kn, smeđu sam uzela. Nije trudnička ali je šira i rastezljivija od nekih trudničkih koje sam vidjela. Pleteno-vuneno nešto. Tople čarape i cipele i čak izgleda zgodno i toooooploooo je... I da, ne mogu zakopčat kaput više.. Sad ne znam jel da idem kupovat kaput trudnički, to mi tak glupo kad od 1.mj. ne budem radila, ne izlazim van osim u šetnju a onda se zabundam.. i tak sam lijena ić gledat i birat te kapute.. neda mi se.
E cure, kak ovo s dm paketom, samo dođem, izbacim trbuh i velim da mi daju? :D
Jagodica jeeee! I to bez pola muke!Ovaj test i mene sad čeka očito kad smo isto trudne. Kolko ima te jako slatke limunade? Znači još tjedan dana i ušle smo u 6.mjesec. To je onak.. big već
Preletilooooo!
Daj ne mogu vjerovati!!!😳😳😳 onak za tjedan dana u 6. mjesecu trudnoce!!!! Pa za ne vjerovati!!!
.
Obavila 2. vađenje krvi (ono nakon sat vremena), jedna se starija teta srusila u nesvijest, pa je bilo malo hekticno, ali drzim tu sve pod kontrolom 👍👩✈️ preuzela sam zadatak drugim osobama dat do znanja da svoje mjesto prepuste drugim trudnicama🤣 meni je tata bio policajac u Njemackoj, to su sve geni😅🤷♀️ meni se danas prvi puta netko dignuo!🤗🥰 i to neki mladi muskarac, a cak mi trbuh nije do zuba😂
Sortiraj odgovore
Najstariji