Hej cure, čestitke svima na urednim pregledima 👌
.
Jagodica - žao mi je zbog OGTT, ali bit će to sve ok 😊
Lonmi - sretno u petak 🤞
.
Ja sam se danas baš razveselila kad sam dobila poštu. Stigao mi slinček od Novalaca i paketić od Trudi 😁🥰 u DM-u sam pokupila paketić i u Mulleru također. Danas sam još ispunila podatke da mi pošalju besplatan uzorak Gengigela.. Nek se nađe 🙈
.
Ja već 2 dana većinom ležim jer me boli dolje nisko i malo prepone 😏 malo sam se čak i zabrinula. Ima vas još sa tim bolovima? I bebu čujem ful nisko da udara..
što se dobije u Trudi paketiću?
Lonmi - mislim da moze umjesto tebe, samo im treba tvoja kartica. Ja nisam ni trebala pokazat trbuh, cim sam spomenula paket samo mi ga je dala. Probala sam da mi posalju paket doma i nije uspjelo, dobila sam informaciju da se bas treba podic u njihovim prodavaonicama 😕
I ja sam se prijavila na sve zivo za trudnice i isto sam, za sad, dobila slincek od Novalaca, presladak je 🤩🤩🤩
AnaAn - 🥰🥰🥰 Sad ce bit sve cesce i cesce 🤩
Muzek - moj je isto super kaj se tice pospremanja i pomaganja u kucanstvu, dosta toga radimo skupa i od kad sam trudna on je preuzel usisavanje i pranje podova skroz, kuha kad se meni neda ili kad me nema doma tijekom jutra i nadam se da ce tak i dalje ostat 😃
.
Ja sam se danas baš razveselila kad sam dobila poštu. Stigao mi slinček od Novalaca i paketić od Trudi 😁🥰 u DM-u sam pokupila paketić i u Mulleru također. Danas sam još ispunila podatke da mi pošalju besplatan uzorak Gengigela.. Nek se nađe 🙈
Kaj se i u Mulleru može podignut paket?
http://www.nodramamama.eu/montessori/poklon-paket-za-trudnice-i-bebe/
Možda nekome pomogne
Hzzo daje 2000kn za rodjenu bebu? Ma daj! Kome? Ovo za zagreb pise 1800 al moras imat 5 godina boraviste u zg. Ja imam al prvu godinu nismo prijavili jer najmodavci nisu htjeli. Kaj mislite, bi mi priznali 5 godina od kad sam na poreznu karticu stavila zagreb? Placam prirez sve ove godine, nek mi vrate nest😂😂😂
Ja se prezderavam zadnjih 2 dana, mislim da to ima veze s ovim stresom, ko da se smirujem sa hranom. Nisam ni gladna, ali lezim i zvacem same bedastoce, pojela sam sad ogromni komad pite sa sirom, zalijala nesquikom i rjesila pola onog velikog kinder jaja 🙆🙉
AnaAn tooo nek se javio! Sretna sam zbog tebe bas 🤗.
I ja sutra ulazim u 18.tj i samo cekam da me curica tuce iznutra 🥰
Hej cure, čestitke svima na urednim pregledima 👌
.
Jagodica - žao mi je zbog OGTT, ali bit će to sve ok 😊
Lonmi - sretno u petak 🤞
.
.
Ja već 2 dana većinom ležim jer me boli dolje nisko i malo prepone 😏 malo sam se čak i zabrinula. Ima vas još sa tim bolovima? I bebu čujem ful nisko da udara..
što se dobije u Trudi paketiću?
Mini vlažne maramice, pelenu od 4-9 kg, pelenu od 7-18kg i par vrećica testera - šampon, kupka, kremica. I knjižicu s njihovim proizvodima. 😊
.
Da, kad se prijaviš, na mail dobiješ kupon i s njim ideš podignut etui (2 pelene, 2 podloška za presvlačenje i 2 kremice) i jedne vlažne maramice koje si odabereš iz kupona 😊
Jagodice, ovdje bi sećer od 5.1 bio itekako normalan rezultat. Mi možemo imati do 5.6 natašte i 7.8 sat poslije jela. Svako vodi svoju politiku🤷🏻♀️
.
Da, kad se prijaviš, na mail dobiješ kupon i s njim ideš podignut etui (2 pelene, 2 podloška za presvlačenje i 2 kremice) i jedne vlažne maramice koje si odabereš iz kupona 😊
Ja se prijavila, al od kupona niti k...
Booo!
Ne vidim niti link za Trudi!
Mi gledamo Grincha na Netflixu. Čim završi spavanac za svih najkasnije u 10!
.
Ja se prijavila, al od kupona niti k…
Booo!
Ne vidim niti link za Trudi!
Mi gledamo Grincha na Netflixu. Čim završi spavanac za svih najkasnije u 10!
Evo ti link za Trudi:
https://mailchi.mp/11c3999fb5da/besplatni-trudi-uzorci
.
A moja frendica se isto prijavila za Muller prije mjesec dana, ali joj još kupon nije stigao na mail. Meni je nakon par dana 🤷🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji