Od kretanja u bolnicu pa sve do izlaska bebe… Meni se cini super! 😊
Super je to! 👍👍👍👍
Moj sinko lijepo zakuhao, temp se digla na 38! 😟
Od kretanja u bolnicu pa sve do izlaska bebe… Meni se cini super! 😊
Super je to! 👍👍👍👍
Moj sinko lijepo zakuhao, temp se digla na 38! 😟
Jaoo, dal je mozda upala grla? Djeca su osjetljiva, a sad ima svega vani. Nadam se da nije korona.
Sutra ce vec biti bolje 🤞😊
Nos im curi i kašljucaju lagano, samo što je on usput i zakuhao. Da nema korone, rekla bih sezonska prehlada, a sada u ovim vremenima ti budi na čisto! Nisam mu ništa davala za temp dok ne dođe na 38,5, a možda se i prije toga preznoji.
Meda, vitamina, sutra juhica od buče s đumbirom pa će biti bolje! Otkazat ću rođendansko slavlje za moje roditelje i brata i sestru planirano za nedjelju! Mislim da to sada nije dobra ideja...
Vecer cure,bome ste se raspisale!! vise ne znam tko sto..ali burek zamptila dobro🤣...ja sam ga mlatila stalno u vrijemw mucnina sad me vise i ne privlaci toliko.
Pelene ja bih uvijek krenula od dvojke. koristim Truddi pelene i ne bi ih mijenjala za nista.
Ruska super za frendicu ,a moja rodila prije tri veceri u dvadeset minuta...i orica ona meni...navecer oko 23.30 je ulovili trudovi i isla seeona polako tusirati ,fenirati srediti detalje dok je dosla u bolnicu 00.40 bilo...pogledao je dr a ona otvorena skroz i brze bolje u box ..rodila u 1.15...sou ..nemos bolje..
Miki super za seku bas fora da ste u istom filmu sad...taman ces joj moci proslijediti robicu jer nakon tei mjeseca ide nekako skok u velicini😊
Petra joj nadam se daajeesamo prehlada...moji su svi bili prosli tjedan tako i cak smo najstarijeg testirali jer im je prof u skoli bio pozitivan ,na kraju je nalaz bio negativan..spas..
Ne znam vise sto napisati..osim cuvajte sei uzivahte ovo teomjesjecje je najljepse...vidjet cete muke po spavanju i namjestanju u krevet plus zgaravice nakon 35tjedna🤐bolje da ne spominjem...
a porod....nnecu puno pricati osim...strah mu def nije prijetelj...hrabro hrabro hrabro i stalno sebi govoriti moje tijelo to moze ,ja to mogu ...jer strahom se luci adrenalin koji "ometa" oksitocin koji pomaze pri otvaranju i trudovima...znam da nismo na dugme pa da sad mozemo tako biti programirani da upravljamo s tim al ono stalno si govvoriti sebi hocu i mogu i uspjet cu💪💪ne se prepustati strahhu...no way😉
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Evo mi se vratili iz Bozicnog shoppinga oko 20h i kitili sve do maloprije. Uh. Sagni se, digni se, sagni se, digni se... i evo me umorna k'o pas. 🤭
Pala je PITA SA SIROM i jogurtom. 😃 Ja kazem prodavacici - molim jedan burek sa sirom - ona meni - mislite, pitu sa sirom?! Mislim se ma daaaaj zeno bilo sta, samo da je tijesto i sir i maaasno! Sve sam to zalila pepsijem, ne colom, bas pepsijem. Kakav uzitak! 😃
Moramo prestat poticat jedna drugu na grijeh. 😇
...
Sutra se uz jutarnju kavu osvrnem na sve sto ste pisale. Sad se odoh bacit u krevet.
Laku noooc 💜
Cure, i kod mene ce sutra biti garant burek sa sirom, sad ste me nabrijale i jedva cekam 😍
Meni alergija izbije kad me netko ispravlja sa “burek” na “pita” i slicno, bas me ono zivcira kad se netko oko toga kao uzrujava, meni tak svejedno kak se zove, samo nek mi je fino 😂😂
Za mene su pite ono s prhkim tijestom, onaj kolac pita sa sirom 😂 a sve ovo iz pekare burek 🙈😅
Mi veceras bili u babinju kod moje kume i mlatili burgere, tak da junk na najjace ovih dana 😇
Kaj se tice ogtta, mislim da je bolje jesti normalno prije te pretrage jer ako postoji neki problem ja barem onda to zelim znati i rijesiti..
a sto se tice poroda i ja imam neke paranoje ponekad iako ce mi biti treci... ovaj prosli mi je malac bio 4150 i stvarno sam ga jedva rodila, tj. istisnula, nisam ja bas neka velika zenska 😂 pa sad imam paranoju kaj ako sljedeca beba bude jos veca i zaglavi 🙈🙈🙈
Nadam se da se to stvarno nece dogoditi, al bas ono imam mini panick attack kad pomislim na tu mogucnost 😥
Jao cure, vi ste se raspisale o bureku, a ja bi valjda prodala sad bubreg da mogu barem jedno rebro čokolade pojesti! 🤣 Radi ove beštije E. Coli ništa ne smijem slatko i onda mi još veli doktor da moram i na dijetu zbog 0.2 povišenog šećera. Tako da u principu ni burek ne bi smjela jesti. Ali si ipak tu i tamo priuštim neki "grijeh". 😁
Sretno svima danas na pregledima i javljajte nove termine! 😊
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Girl nisam te zaboravila, stize fotkica cim se dignem! Imala sam malo "problemcica" jucer pa nisam jos dosla do toga.
Pitala sam vas jucer za BH trudove i kak da znam da je to i u 6 navecer jucer osjetim neku bol, ne tak jaku da bi poletila na hitnu al ne ni tak slabu da ju ignoriram. Kao da je bilo u naletima i proslo par sec nakon promjene polozaja pa opet u drugom polozaju ulovilo.. sad kontam da je mozda to bilo. Nisam valjda samu sebe zacoprala.
Tak da je meni propala moja junk vece, jela sam grozdje iz lezeceg polozaja i sanjarila o bureku/piti, pizzi, burgerima i ostalom junku na koji smo se ocito medjusobno navukle jucer. Bilo me strah dizat se. Proslo je nekad, prebacila se s kauca na krevet i zaspala. Nemam krvarenja, nista mi nije inace tak da je to ocito bila samo privremena bol, ili BH ili crijeva, nemam pojma zapravo. Prezivjela, idemo dalje 🤷♀️
Mali se rasteze, sad osjetim razliku dok lupi i dok se namjesta ili rasteze. Pregled je u petak.. Idem mirna na njega jer je anomaly super prosao.
Jagodica sretno, javi kak je prosao ogtt :)
PREGLEDI 12. MJESEC
Petra982 09.12.
Laora 09.12.
NevaEva 11.12.
Kontesa1 11.12.
Lonmi 11.12.
TheTina 14.12.
Gita_kc 15.12.
EmEn9 15.12.
Lunica 15.12.
Avama 15.12.
Valkris 16.12.
Ines 16.12.
Lussi 17.12.
Tea2807 17.12.
Lavica13 17.12.
Bubica1 18.12.
Avama 21.12.
Mateja91 21.12.
Jagodica125 21.12.
Ninnach 21.12.
Thera 22.12.
Girl1234 22.12.
Lonmi 22.12.
Bubica1 23.12.
MissGraz 28.12.
Bebanomoje 29.12.
Mom_of_4 29.12.
PREGLEDI 1.MJESEC
Deleted user 05.01.
J3ll3na 08.01.
Kety992 11.01.
Lonmi 12.01.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Evo mi se vratili iz Bozicnog shoppinga oko 20h i kitili sve do maloprije. Uh. Sagni se, digni se, sagni se, digni se… i evo me umorna k'o pas. 🤭
Pala je PITA SA SIROM i jogurtom. 😃 Ja kazem prodavacici - molim jedan burek sa sirom - ona meni - mislite, pitu sa sirom?! Mislim se ma daaaaj zeno bilo sta, samo da je tijesto i sir i maaasno! Sve sam to zalila pepsijem, ne colom, bas pepsijem. Kakav uzitak! 😃
Moramo prestat poticat jedna drugu na grijeh. 😇
…
Sutra se uz jutarnju kavu osvrnem na sve sto ste pisale. Sad se odoh bacit u krevet.
Laku noooc 💜
Da, jer je burek bas sa mesom, ostalo su pite! 😊 Burek ili pita, bitno da je pala 💪🏻💪🏻 ja moram ic na ovaj glupi OGTT i to nakon praznika, jaaaooooo... Sta ce to tek bit??? Secer na milion 🙈
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji