Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    08. Prosinac 2020. 16:43

MissGraz

Upravo zamutila sebi nesquik sa hladim mlijekom, hahahha naaaajbolje smo 😄😄😄

Nesquiiiiiiiiiiik 🥰🥰🥰🥰
    Idem ga dopisem na listu za soping.
    Ima li ga u lidlu? Jer ce tamo ici i po big Mac, pa da ne ide jos i na trece mjesto 😂.
    Da bar mogu sama po to sve. 

Lonmi
    08. Prosinac 2020. 16:46

Isuse cure ja ne znam ni pelene kupiti 🙊, uopce nista ne znamo o tome, ni o velicini robe, ni kolko brzo preraste. Sta je najgore nek cu biti cijelu trudnocu u krevetu to ce sve morati moj muz 🤦‍♂️. Molite za mene da mogu s muzem u soping po stvari za dijete 😂

08. Prosinac 2020. 16:46

NevaEva

Daj me sjetite kak se fotka stavi, da pokazem Girl kako izgledaju moje tajnice 😂😂😂

https://imgbb.com/

Ruska1986
    08. Prosinac 2020. 16:47

Evo, meni frendica javila da je rodila! 🤗🤗🤗 porod trajao sveskupa niti 2 sata, ima 2 sava. Svima nam zelim takav! 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Girl1234
    08. Prosinac 2020. 16:51

NevaEva, dobila si upute, ocu vidit tajnice hahahah

Ajme, ja se najela liganja i krumpira, pojela pola tepsije, muzu ostalo malo, ja rekla beba ti pojela tvoj dio 🙈

Uh, i ja cu nesquik kasnije hahah
    Upravo odrzala online instrukcije i idem se sad malo odmorit 🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

08. Prosinac 2020. 17:05

Ruska1986

Evo, meni frendica javila da je rodila! 🤗🤗🤗 porod trajao sveskupa niti 2 sata, ima 2 sava. Svima nam zelim takav! 😊

Aa cestitke 🤗 neka nam je svima takav🥰

08. Prosinac 2020. 17:06

Girl1234

Ajme, ja se najela liganja i krumpira, pojela pola tepsije, muzu ostalo malo, ja rekla beba ti pojela tvoj dio 🙈

Uu lignje, fiinooo
    Glavni izgovor kad nekaj pojedem mi je, beba je bila gladna ili beba je🤷🏼‍♀️🙄

Girl1234
    08. Prosinac 2020. 17:11

Lussi

Girl1234

Uu lignje, fiinooo
    Glavni izgovor kad nekaj pojedem mi je, beba je bila gladna ili beba je🤷🏼‍♀️🙄

Daaa, jadne bebe krive, a nisu se ni rodile hahaah

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Bubica1
    08. Prosinac 2020. 17:16

Lonmi

Ja sam valjda jedina kojoj burek ne valja 🤣😂. Jednom sam jela nekog cudnog na poslu iz pekare i od onda mi se totalno zamjeril 🥴. I uvijek se sjetim kombinacije kolege s posla, burek s mesom i cokoladno mlijeko 🥴🤦‍♂️😩.
    Drago mi je zbog urednih pregleda, nisam uspjela popratiti tko je sve bio 😊

Ajme meni, koja stravična kombinacija. 😱 Samo si probam zamisliti i nije mi baš dobro. 🤣

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Lonmi
    08. Prosinac 2020. 17:33

Bubica1

Lonmi

Ja sam valjda jedina kojoj burek ne valja 🤣😂. Jednom sam jela nekog cudnog na poslu iz pekare i od onda mi se totalno zamjeril 🥴. I uvijek se sjetim kombinacije kolege s posla, burek s mesom i cokoladno mlijeko 🥴🤦‍♂️😩.
    Drago mi je zbog urednih pregleda, nisam uspjela popratiti tko je sve bio 😊

Ajme meni, koja stravična kombinacija. 😱 Samo si probam zamisliti i nije mi baš dobro. 🤣

Odvratno 😂. Ajde da je sa sirom, ali griz mljevenog mesa i onda gutljaj neceg cokoladnog 🙉🙆. Ja ga nisam mogla gledati 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.