Upravo zamutila sebi nesquik sa hladim mlijekom, hahahha naaaajbolje smo 😄😄😄
Nesquiiiiiiiiiiik 🥰🥰🥰🥰
Idem ga dopisem na listu za soping.
Ima li ga u lidlu? Jer ce tamo ici i po big Mac, pa da ne ide jos i na trece mjesto 😂.
Da bar mogu sama po to sve.
Isuse cure ja ne znam ni pelene kupiti 🙊, uopce nista ne znamo o tome, ni o velicini robe, ni kolko brzo preraste. Sta je najgore nek cu biti cijelu trudnocu u krevetu to ce sve morati moj muz 🤦♂️. Molite za mene da mogu s muzem u soping po stvari za dijete 😂
Daj me sjetite kak se fotka stavi, da pokazem Girl kako izgledaju moje tajnice 😂😂😂
https://imgbb.com/
Evo, meni frendica javila da je rodila! 🤗🤗🤗 porod trajao sveskupa niti 2 sata, ima 2 sava. Svima nam zelim takav! 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
NevaEva, dobila si upute, ocu vidit tajnice hahahah
Ajme, ja se najela liganja i krumpira, pojela pola tepsije, muzu ostalo malo, ja rekla beba ti pojela tvoj dio 🙈
Uh, i ja cu nesquik kasnije hahah
Upravo odrzala online instrukcije i idem se sad malo odmorit 🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Evo, meni frendica javila da je rodila! 🤗🤗🤗 porod trajao sveskupa niti 2 sata, ima 2 sava. Svima nam zelim takav! 😊
Aa cestitke 🤗 neka nam je svima takav🥰
Ajme, ja se najela liganja i krumpira, pojela pola tepsije, muzu ostalo malo, ja rekla beba ti pojela tvoj dio 🙈
Uu lignje, fiinooo
Glavni izgovor kad nekaj pojedem mi je, beba je bila gladna ili beba je🤷🏼♀️🙄
Uu lignje, fiinooo
Glavni izgovor kad nekaj pojedem mi je, beba je bila gladna ili beba je🤷🏼♀️🙄
Daaa, jadne bebe krive, a nisu se ni rodile hahaah
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ja sam valjda jedina kojoj burek ne valja 🤣😂. Jednom sam jela nekog cudnog na poslu iz pekare i od onda mi se totalno zamjeril 🥴. I uvijek se sjetim kombinacije kolege s posla, burek s mesom i cokoladno mlijeko 🥴🤦♂️😩.
Drago mi je zbog urednih pregleda, nisam uspjela popratiti tko je sve bio 😊
Ajme meni, koja stravična kombinacija. 😱 Samo si probam zamisliti i nije mi baš dobro. 🤣
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Ja sam valjda jedina kojoj burek ne valja 🤣😂. Jednom sam jela nekog cudnog na poslu iz pekare i od onda mi se totalno zamjeril 🥴. I uvijek se sjetim kombinacije kolege s posla, burek s mesom i cokoladno mlijeko 🥴🤦♂️😩.
Drago mi je zbog urednih pregleda, nisam uspjela popratiti tko je sve bio 😊
Ajme meni, koja stravična kombinacija. 😱 Samo si probam zamisliti i nije mi baš dobro. 🤣
Odvratno 😂. Ajde da je sa sirom, ali griz mljevenog mesa i onda gutljaj neceg cokoladnog 🙉🙆. Ja ga nisam mogla gledati 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji