Curke, da li se kontrolirate privatno ili preko HZZO? I koji su privatnici među boljima u Zagrebu? Hvala
Ja preko Hzzo-a.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Frajla znac izasla je nova knjizica? Jer iz ove sam iskoristila onaj popust za jastuk za dojenje u pikapolonici - mama sebi kupila hahahha
Katuška, ja bi sigurno to reklamirala.
1) vidi se
2) platila si svojim novcima
3) vjerojatno ćeš kinderbet koristiti za više djece
4) svaki put kad vidiš ogrebotinu smetat će te
Ako je iz npr. Lesnine, ne sekiraj se, procedura im je jednostavna. Mi smo kupili kuhinju prošle godine i reklamirali je već 4-5 puta. Svaki put su došli i odradili posao.
Ne mogu više opraštati takve gafove.
Jooooj, moram se nasmijati na ovo, mi smo s lesninom imali jaaaako lose iskustvo. Nakon svih problema napokon smo dobili svoju kutnu kojoj je falilo pola nogica. I njihova izjava je bilo nek napisemo reklamaciju pa ce poslati nove nogice u roku od 3 mjeseca 😤
Najlakse smo se dogovorili s meblom
Palcica i moj smislja stalno neke kombinacije i govori aj vidi kako bi bila slatka u ovom.... :D
Frajla znac izasla je nova knjizica? Jer iz ove sam iskoristila onaj popust za jastuk za dojenje u pikapolonici - mama sebi kupila hahahha
Kod nas jesu, ali tek prije par dana
Koliko sam gledala skoro je ista kao prosla (koju sam uzela početkom god), jedino sto se vise ne dobije onaj bezvezni ruksak, nego neka sarena torba, cini mi se da bi bila iskorstiva za kupovinu, a s ovim plavim neznam sta da radim, mislim da ce u smece
Koliko sam gledala skoro je ista kao prosla (koju sam uzela početkom god), jedino sto se vise ne dobije onaj bezvezni ruksak, nego neka sarena torba, cini mi se da bi bila iskorstiva za kupovinu, a s ovim plavim neznam sta da radim, mislim da ce u smece
I ja svoju bacila 😂
Kaj cu s tim
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
I ja svoju bacila 😂
Kaj cu s tim
Ja u tom drzim tenisice u autu, pa kad idem u setnju poslije posla gino se preobujem 👍
Sta mene ne pitate ja nista ne bacam odma nadem svemu svrhu 😁
Palcica vi ne stajete 😂 znaci kad se sunce rodi ocrkujem tri puta dnevno sliku u novoj kombinaciji 😉
Ja upravo shvatila da cu morati jesti manje i cesce, jer kad pojedem svoju redovnu porciju ne mogu disati, misliti i povraca mi se 😐 Zgurala mala zeludac? 🤔
Ja upravo shvatila da cu morati jesti manje i cesce, jer kad pojedem svoju redovnu porciju ne mogu disati, misliti i povraca mi se 😐 Zgurala mala zeludac? 🤔
I ja isto, otpuhujem ko kakva baba....isto da sam pojela ne znam ti sta, moram jest sve polahko i malo...a inace pojedem sve brzinom svjetlosti jer ne zvacem ....
Sortiraj odgovore
Najstariji