Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    02. Veljača 2018. 10:02

Lijepa nasa Honey 💞💕💞💕 kakva prasicaaaa Boze sacuvaj nema toga!!! Divna si. ❤️💕

Sarita gdje je slika da vidimo. Ja se uvijek moram slikat subotom kad nisam lijepa hahahah nije fer 😒

Dare12
    02. Veljača 2018. 10:06

Yra, bolje za tebe da nisi...onda uglavnom moras mirovat...😱 Btw, ja ne znam kako je to kad beba stuca, a treca trudnoca..😱😱

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

bejb23
    02. Veljača 2018. 10:12

mono1111

Bejb,
    Pa wauuu !! Vec si 15 tjedan !! Kako se osjecas???

Daaa, vec 15tt 🤗🤗🤗🤗🤗 
    Dobro sam. Sad malo na mirovanju ali sve u svemu dobro. Toliko sam to htjela i tooliko smo se trudili da se niti ne zelim zaliti. Jedino sto skacem na svaku pa i najmanju bol. 🙄 
    Kako si mi ti? Rjedje te vidjam ovdje pa nisam u tijeku. 😋 i vec si 30 tt prosla, sto vrijeme brzo prolazi. 

💗Baby E💗

Sarita_00
    02. Veljača 2018. 10:16

Panda slika će u nedjelju, onda sam puni tjedan 😉 I naravno, nedjeljom izgledam kao da me poplava izbacila 😂😂 Zapravo, svaki dan izgledam kao da me poplava izbacila. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Palčica0306
    02. Veljača 2018. 10:29

Honey & Ittice
    Još sam čitava 2u1 mirujem uživam ko kraljica...noć prošla mirno.
    Moja cura se rasteže,kad mazim na mjesto gdje ostavim dlan stavi nogicu ono malo lipo sjatko stopalo🤗😍💕❤️

Palčica0306
    02. Veljača 2018. 10:32

EVO ZA VIKEND(subota-nedilja)AKCIJA U LIDLA

02. Veljača 2018. 10:49

Obavila papirologiju. Kako me nervira to kad svaki mj moram hodocastit na taj hzzo. 
    Ugl gdje sam... Da,  Honey,  predivna si,  prasico moja 😍😍😍😍
    Palcica,  neka tebe jos u komadu! 😘
    Panda Mutsy su mi jako lijepa,  i ja sam ih gledala,  frendica mi ih ima i ful je zadovoljna.
    Bejb eto dobro da si zalutala k nama jucer! Jesam ti rekla da smo si sve svoje 😉.
    Ak sam jos kaj trebala pardonirajte me,  trudna sam. 😂😂😂
    Danas sam 6 puta provjerila jesam uzela kljuc prije nego sam izasla iz stana 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    02. Veljača 2018. 11:13

Jutro curke:)
    Nasmijete me već o jutra - Honey sad bi te špotala da me nisi tak nasmijala. Predivna si munjaro <3
    Palčice naša, ipak ćemo još malo pričekati? Neka, samo odmarajte i još malo uživajte u spojenosti:)
    Proudy dan je stvarno oduran, slažem se. Išla ja danas kod ginekologa na pregled, ali mu je sonda još u kvaru pa me samo vaginalno pregledao:(
    Na svu sreću sve je ok, nema nikakvih komplikacija, ali me poslao u Vinogradsku na detaljni pregled. Slikuce su isto tako bijedne, ali šaljem jednu koja mi je simpa, zovem ju šakica pravde:

[/url

02. Veljača 2018. 11:19

Zrinchy bitno da je mali dobro 😉
    Sad sam skuzila da Pandin snijeg nisam iskomentirala. Lijepo ga je gledat,  kad znas da nikud ne moras,  moze i kod nas zapadat 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    02. Veljača 2018. 11:29

Sad zamisli koliko ce napadat do 15:00. Divno. Ima li kandidata da mi ociste auto. Jos zadnja vuca. Ima da plesem po cesti. Da li ti je Proudy jos lijep hahahaha
    Joj Zrinchy ides na UZ i ne radi. Bozeeeee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.