Lijepa nasa Honey 💞💕💞💕 kakva prasicaaaa Boze sacuvaj nema toga!!! Divna si. ❤️💕
Sarita gdje je slika da vidimo. Ja se uvijek moram slikat subotom kad nisam lijepa hahahah nije fer 😒
Yra, bolje za tebe da nisi...onda uglavnom moras mirovat...😱 Btw, ja ne znam kako je to kad beba stuca, a treca trudnoca..😱😱
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Bejb,
Pa wauuu !! Vec si 15 tjedan !! Kako se osjecas???
Daaa, vec 15tt 🤗🤗🤗🤗🤗
Dobro sam. Sad malo na mirovanju ali sve u svemu dobro. Toliko sam to htjela i tooliko smo se trudili da se niti ne zelim zaliti. Jedino sto skacem na svaku pa i najmanju bol. 🙄
Kako si mi ti? Rjedje te vidjam ovdje pa nisam u tijeku. 😋 i vec si 30 tt prosla, sto vrijeme brzo prolazi.
💗Baby E💗
Panda slika će u nedjelju, onda sam puni tjedan 😉 I naravno, nedjeljom izgledam kao da me poplava izbacila 😂😂 Zapravo, svaki dan izgledam kao da me poplava izbacila.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Honey & Ittice
Još sam čitava 2u1 mirujem uživam ko kraljica...noć prošla mirno.
Moja cura se rasteže,kad mazim na mjesto gdje ostavim dlan stavi nogicu ono malo lipo sjatko stopalo🤗😍💕❤️
Obavila papirologiju. Kako me nervira to kad svaki mj moram hodocastit na taj hzzo.
Ugl gdje sam... Da, Honey, predivna si, prasico moja 😍😍😍😍
Palcica, neka tebe jos u komadu! 😘
Panda Mutsy su mi jako lijepa, i ja sam ih gledala, frendica mi ih ima i ful je zadovoljna.
Bejb eto dobro da si zalutala k nama jucer! Jesam ti rekla da smo si sve svoje 😉.
Ak sam jos kaj trebala pardonirajte me, trudna sam. 😂😂😂
Danas sam 6 puta provjerila jesam uzela kljuc prije nego sam izasla iz stana 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro curke:)
Nasmijete me već o jutra - Honey sad bi te špotala da me nisi tak nasmijala. Predivna si munjaro <3
Palčice naša, ipak ćemo još malo pričekati? Neka, samo odmarajte i još malo uživajte u spojenosti:)
Proudy dan je stvarno oduran, slažem se. Išla ja danas kod ginekologa na pregled, ali mu je sonda još u kvaru pa me samo vaginalno pregledao:(
Na svu sreću sve je ok, nema nikakvih komplikacija, ali me poslao u Vinogradsku na detaljni pregled. Slikuce su isto tako bijedne, ali šaljem jednu koja mi je simpa, zovem ju šakica pravde:
[/url
Zrinchy bitno da je mali dobro 😉
Sad sam skuzila da Pandin snijeg nisam iskomentirala. Lijepo ga je gledat, kad znas da nikud ne moras, moze i kod nas zapadat 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sad zamisli koliko ce napadat do 15:00. Divno. Ima li kandidata da mi ociste auto. Jos zadnja vuca. Ima da plesem po cesti. Da li ti je Proudy jos lijep hahahaha
Joj Zrinchy ides na UZ i ne radi. Bozeeeee
Sortiraj odgovore
Najstariji