Dobro jutro
Palcice kako je danas?
i kod mene u Ri kisa, mislim da ce potrajati.
Jutro cure moje!!!
Panda jako su lijepa kolica 😍 Svidaju mi se, ta nisam ni vidjela.
Palčice da ti nije palo na pamet rodit dok sam ja u kazalištu! 😂 Drago mi je da si jos 2u1 🤗💗
Katuska ja bi reklamirala, pa platila si punu cijenu. Ako je roba sa ostecenjem onda bi trebalo ici po nizoj cijeni, al pretpostavljam da onda nebi ni kupila.
Ostale cure drago mi je da ste dobro! 😘
Imam za preporučit predstavu Ocat i Sin, Zuhra je jedan od glumaca, znaci sat ipo dobre zabave!
Dare tko te budio?
Ja zadnje tri noci ko zombi, valjda od ovog mjeseca. Proci ce bitno da je dosao vikend 🎉🎉🎉🎉 i punih 22tt.🥂🍻🥂🍻
Honey, moja 3 rogata...😂😂😂😂 Najstariji zaspa za na posal pa panika, ja morala spremit najmladjeg za vrtic, srednji osta sa mnom jer kaslje, a nece da spava vise....i tako svako jutro nesto kad se meni spava..😱😱 Jos kad dodje 4-ti...😱😱🔫🔫
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Ovo gore je 8tt
Ovo je 22tt, tn danas.
Zakljucak: od mačke postala svinja 😂 Neka ❤😍
Jutro, djevojke!
Na poslu sam, ali baš je neki tmuran i kišan dan pa nemam posla..
Jučer sam predvečer nakon posla i svih dnevnih obveza već doslovce padala s nogu...I onda sam nakon svih peripetija odlučila NE SKUHATI RUČAK! U dućanu sam kupila gotovu hranu pa nek si zagriju u mikrovalnoj. Ja nemajka!
Zar nisu BH kontrakcije i lažni trudovi jedno te isto?
Mladamamica, jesi bila na uvz? Jel' se javila beba?
Honey, ne pizdekaj..samo ti se lipo stomacic vidi, ostalo sve isto. 😍 yra, jok... BH su stezanje i opustanje misica, a laznjaci su mi u prosloj trudnoci bili bolniji od pravih trudova.
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dobro jutro!
Jutros sam se rano ustala i baš mi nekako dobro došla ta samoća. Sinoć nisam bila raspoložena za pranje suđa i spremanje kuhinje, pa sam to odradila jutros u miru. Odmah se i dogovorila sama sa sobom što ću praviti za ručak.
Gledam vaše stomake, pa sam malo ljubomorna. Moj je sa 25 kao kod Honey na 22. Na poslu donedavno nisu ni znali da sam trudna jer se ne vidi jako, a onda kada sam rekla koliko sam trudna mi nisu vjerovali. Ali bitno da malena raste kako treba, čak je na svakom pregledu bila za po 3-4 dana naprednija.
Želim vam lijep dan danas, pa makar i kiša padala! 😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro cure! Danas poranila, moram nosit doznaku na hzzo 🙁.
Bas sam si izabrala divan dan za izaci iz kreveta. Fuj bljak!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dare, onda ja nisam nikad, ni u jednoj trudnoći imala lažne trudove. Imam redovito BH od cca dvadesetog tjedna i tek sad su postali lagano bolni kad vozim. Valjda zbog položaja tijela.
Malena je pozicionirana dosta nisko. Kad štuca osjetim to u pubičnoj kosti!
Postala sam gladna. Kao pajcek...samo gledam kako da što požvačem. Dobit ću 100 kila!
Sortiraj odgovore
Najstariji