Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    01. Veljača 2018. 16:05

Hahahaha, hvala Ita! Nije bitno tko je skuhao, bitno da ima hrane  
    Odoh i ja, dosta za danas. Malo odmorit prije kazališta!

Marchy12
    01. Veljača 2018. 16:08

Yra evo za tebe receptic za mileram,taj cas se napravi,a izvrsna je 🙃https://www.google.hr/amp/s/recipeci.com/mileram-torta-kremasto-savrsenstvo-okusa/18799/amp/
    Sve ste zgodne cure i imate krasne trbuscice 😆😆

01. Veljača 2018. 16:18

Tu mileram tortu sam prvi put radila lani,  muzeku za rockas,  i decki bili odusevljeni. Ja ne volim slatko,  pa meni to sve tak... Al je ful jednostavna,  pa ju od tad cesto napravim.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Dare12
    01. Veljača 2018. 16:35

Fala zene na lipim ricima, genetika je cudo i mislim da ona pridonosi tome svemu...odma malo (puno) nahranite ego...😍😍 Onda vam ne smin ni pokazat slike od prosle trudnoce...😉😂😂

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• LilyVanily
    01. Veljača 2018. 16:41

Super Frajla! Hvala! Ovo se više isplati od skupljanja računa da bude 3+1 gratis što je do kraja ožujka. 😁

Palčica0306
    01. Veljača 2018. 17:13

LilyVanily

Cure super izgledate! Frajla čestitam na dečku. Jeste li se odlučili za ime? Katuška soba je jako lijepa! 😍 Ita gostinjska je super! Kako planirate urediti za bebu? Sarita robica je 😍😍. Ne znam više tko je napisao da mu se beba ne javlja- i moja se zna primiriti na dan i pol povremeno, ali uglavnom bi se nakon toga aktivirala. Inače bi i mene bila frka… Nadam se da je sve ok i da samo malo odmara. 😊
    Kod nas voda opet nije za piće. Sreća da se trenutno ne osjeti smrad zbog sanacije, ali ovo je za poludit. Zato uživajte u čistom zraku i pitkoj vodi. 😀

Lazna dojava pilicija podnijela kaznenu prijavu protiv nepoznatog pocinitelja

Katuska99
    01. Veljača 2018. 17:23

Dare😍😍 kako si mrsava, a trbuh se bas lijepo vidi. Podjsecas me na moju seku, rodila je sa 60 kila.. samo sto je bas imala tesku trudnocu, povracala od prvog do zadnjeg dana..
    Mladamamica super izgledas, kakav kit🤔🤗
    Skuzila sam da ovdje najvise pisu one koje su na poslu🤣🤣 pa imaju vremena🤣 
    Mi sastavili kimbicu, i skuzili da je zguljena,tako da nisam slikala jer ga planiram reklamirat. Kaj vi mislite ? Muz veli da ne treba da nije strasno, al mene jako iritira. Evo na slici, na tri mjesta je ovako 

Frajla
    01. Veljača 2018. 17:27

LilyVanily

Super Frajla! Hvala! Ovo se više isplati od skupljanja računa da bude 3+1 gratis što je do kraja ožujka. 😁

Ja gledam sa si narucim 3 (dobijem 6), pa jos posaljem taj racun da mi daju jos jednu. Ionako sam planirala nesto piti i dok budem dojila, a ovo ispadne povoljno

Frajla
    01. Veljača 2018. 17:29

Katuska99

Dare😍😍 kako si mrsava, a trbuh se bas lijepo vidi. Podjsecas me na moju seku, rodila je sa 60 kila.. samo sto je bas imala tesku trudnocu, povracala od prvog do zadnjeg dana..
    Mladamamica super izgledas, kakav kit🤔🤗
    Skuzila sam da ovdje najvise pisu one koje su na poslu🤣🤣 pa imaju vremena🤣
    Mi sastavili kimbicu, i skuzili da je zguljena,tako da nisam slikala jer ga planiram reklamirat. Kaj vi mislite ? Muz veli da ne treba da nije strasno, al mene jako iritira. Evo na slici, na tri mjesta je ovako

Ja bi isto reklamirala, ako imas kutije obavezno i njih poslikaj

01. Veljača 2018. 17:36

Katuska,  ja sam malo picajzlasta,  ja bi ziher reklamirala 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.