Sad zamisli koliko ce napadat do 15:00. Divno. Ima li kandidata da mi ociste auto. Jos zadnja vuca. Ima da plesem po cesti. Da li ti je Proudy jos lijep hahahaha
Joj Zrinchy ides na UZ i ne radi. Bozeeeee
:))) Ja inače OBOŽAVAM snijeg i jako patim jer ga nema:( Tako da Pandice, evo mene u Deželu ako me primaš:))
[/url
Panda Igo Mutsy sam i ja gledala, jos mi se vise svidja crni okvir, taj nisam vidjela. Plava su mi ok ako nisu ona traper plava. Ja sam gledala u svjetlo sivoj boji i naravno ta nije snizena.
Moj top 3 su
m&p ocarro, joolz day, mutsy igo.
Nadam se da cu uskoro kupit neka od tih.
Svi okolo kazu da ne vrijede te novce i nek uzmem neka 3u1 cca 5000kn i da ce bit dobra. Meni bolje dodat jos 2000kn i da mi se svidjaju 😀
Vidjet cemo 😂
Sad zamisli koliko ce napadat do 15:00. Divno. Ima li kandidata da mi ociste auto. Jos zadnja vuca. Ima da plesem po cesti. Da li ti je Proudy jos lijep hahahaha
Joj Zrinchy ides na UZ i ne radi. Bozeeeee
Panda, je i dalje mi je lijepo 😂😂😂😂 jer ne moram ja cistit. 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ak se mene pita ne treba mi snijeg, ako nije pado kad mu je bilo vrijeme ne mora ni sad
Štucanje - ja povremeno osjetim onak kao da mi srce kuca u maternici, pretpostavljam da je to stucanje. Nije mi bas nesto posebno #nemajka 😂
Honey pa trebala si ici redom sa zivotinjicama, kud si s macke na gicu otisla, to ostavi za kraj 😂😂
Inace, super izgledas, malo se zaoblio trbuh i super 😍
Hvala cure ljubi vas vasa prasica 😘
Panda lijepa si 7 dana u tjednu ne filozofiraj.
Zrinchy super da je sve 5, a ne sikiraj se tvoja slika je daleko bolja od Pandinog uz, njen jos uvijek glasi kao najgori hahahaha
Palčica ce opet u soping u lidl nema tih trudova da to sprijece hahaha
Proudy za pare ipak treba nesto napravit hagaha😘
I u nas pada snijeg, vidjet cemo sta ce bit...
Zaboravih komentirati honey, pa super izgledaš, nisi dobila ništa osim stomaka. Kakva gica, mozda jednio Garfield 😂😉
Katuska steta sta niste skuzili ogrebotinu prije nego ste montirali krevetic, ali svejedno ga vrati.
Meni ne smeta kad ja ogrebem namjestaj, ali kad ga kupim zgrebanog to mi je koma i vracam obavezno.
Eno opet moj UZ na udaru sad cu ga jos jednom objavit da se smijemo ahahhahahahahahahhaha
Sortiraj odgovore
Najstariji