Evo me,živa sam…ležim i ne mrdam,kontrakcije vataju,školjku bi bilo najbolje da zaljepim za sebe😂😂😂😂😂😂😂još me hedara počela bolit😲😲😲
Katuska,fala..ja sam vec na 60 al sam inace mrsavica...😉 vratila bi i ja krevetac, makar da se malo prepirem...😂😂
Palcice, sta je tebi? Da nije vec krenilo? 😱😱
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Palcica!?!?
Jesu laznjaci ili? Bas boli ili samo grci?
😘😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Palcica!?!?
Jesu laznjaci ili? Bas boli ili samo grci?
😘😘😘😘😘
Mislim da su lažnjaci javi se oko 13:00 pa oko 15:30 pa u 16:00 i evo prije pet min al drže oko minutu....stomak mi ko kamen
A da to je bas nepravilno, takve i ja imam 😂😂😂😂
Odmaraj ti, skupljaj snagu, nikad ne znas kad ce principesa odluciti da je vrijeme 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
A da to je bas nepravilno, takve i ja imam 😂😂😂😂
Odmaraj ti, skupljaj snagu, nikad ne znas kad ce principesa odluciti da je vrijeme 😘😘😘😘
Dakako najviše mi i paše ležeči...😘😘😘😘😘😘😘😘jedva čekam da rodim...ovo čekanje ubija😂😂😂😂
Super Frajla! Hvala! Ovo se više isplati od skupljanja računa da bude 3+1 gratis što je do kraja ožujka. 😁
Ja gledam sa si narucim 3 (dobijem 6), pa jos posaljem taj racun da mi daju jos jednu. Ionako sam planirala nesto piti i dok budem dojila, a ovo ispadne povoljno
Frajla mudar plan. Ne znam do kad traje akcija. Ja se mislim hoću li naručiti jedan ili dva.
Palčice ljudi po fejsu stavljaju slike smeđe vode. Kod nas izgleda ok, ali svejedno već neko vrijeme kupujem...
Palcica, ako mos lezat onda to nije nista strasno...😉
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Palčice, ako nisu pravilni, onda su BH kontrakcije, Magnezij i puno tekućine ih ublažavaju.
I, naravno, redovito pražnjnje mjehura.
I ja ih imam jako često. Unatrag par dana su postali lagano bolni.
.Najgori su dok vozim.
To je u Splitu zagađena voda?
Pa od čega??
BtW, Split nam je u srcima, i meni i mm. Bili smo na vikendu početkom siječnja u Splitu. Baš volim taj grad!
Šaljem poz vibre da glava brzo prođe!
Sortiraj odgovore
Najstariji