Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Veljača 2018. 14:47

Veli ona baba,  a kad ono zena avion 😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    01. Veljača 2018. 14:49

Omg babeee <3 waooo da li si ti trudna? uopce?!

Mladamamica1911
    01. Veljača 2018. 14:49

Dobar dan curee...oprostite sto se ovako kasno javljam ali sredivala sam papire pa mi je ottislo pola dana ...u 15 do 7 me izlupao malac tako da sam spavala nista i umorna sam ko pas 😶
    Evo moja slikica sa 20 tjedana i ja sam ko "kit" sto vi kazete 😋

01. Veljača 2018. 14:51

Mladamamica 😍😍😍

Evo ja ne znam gdje vi sve vidite kitove? Gdje? 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    01. Veljača 2018. 14:56

Dare12

Honey, lipo ime… 😍 Pa zar i ovdi tribam sliku stavit? Na dvi strane ste neuhvatljive…😂😂😂 Dok citam i komentiram na fb, ovdi 3 nove strane…😂😂

Dareeeeee pa ti mi mamasita i pol….vidi nokte vidi ju cijeluuuuu😍😍😍😍😍😍😍😍

Bublica123
    01. Veljača 2018. 14:57

I ti mladamamica ne pizdi molim teeee😍😍😍😍😍😍

Sarita_00
    01. Veljača 2018. 15:38

Nikakvi kitovi i nikakve babe. Predivne ste!! 😍😍

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• ita87
    01. Veljača 2018. 15:56

Honey

Panda soulmateušo ja sam danas sa repom, samo maskara, lice iskočile neke bubuljice, podočnjaci jer zadnje dvi noći nema nekog sna, neznam dal ti izgledaš gore, al i ovi moji znaju da me sa repom treba izbjegavat Ita super ti stoje šiške, sad baš vidim usporedbu. ljudi moji Ita je moj tip čovjeka ima pristojnu količinu hrane na IG &lt;3
    Frajla jao bogme ti vjerujem, tebi je guza baš u proporciji, sjećam se one zadnje slike al meni izgledaš top top!
    Ja neću ime govorit familiji jer mi se neda slušat kome se sviđa a kome ne i mišljenja. Ne treba mi mišljenje. Napisala sam samo tu da je zasad Nikol jer je to jedino što je muž predložio. A vama ću sve reć

Hvala, jos bi bila sretnija da mi stoje krace siske kao tvoje 😍
    Hahaha razlika izmedju mojih i tvojih slika hrane je sto je moje vecinom netko drugi skuhao 😂😂😂 ja samo lijepo aranziram i sliknem 😛

• ita87
    01. Veljača 2018. 15:59

Eto gotovo, trebalo je malo i raditi danas a ne samo visit na klokanici i raznim drustvenim mrezama 😱

Frajla
    01. Veljača 2018. 16:03

Cure koje pijete Novalac, na ljekarnaonline su 1+1 gratis 😉 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.