A kako bi me nasla kad ona nije na fejsu hahaha
because I am The Stalker Honey honey
Tehnika bi bila prekopala bi ili Pandine ili Proudyne pratitelje. Ma našla bi te uglavnom
A kako bi me nasla kad ona nije na fejsu hahaha
because I am The Stalker Honey honey
A kako je sve ostale nasla? 😂😂😂😂
Ima svoje nacine 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pa danas ste neuhvatljive, krenila citati i dok prebacim stranice nastanu jos 2 nove 😃
Bas je super sto je ovdje tako veselo
Hvala svima na cestitkama. Al nece biti plavo, kod mene isto sve sivo i bijelo, moze jedino dobiti plavu majicu 😂
Ime imamo, ali ne budem pisala, da se ne nade netko poznat ovdje, a svima govorimo da jos nismo odlucilu
Bušice su vam svima predivne
Netko rece da nezna jel veci stomak ili guzica, tako sam se ja danas provlacila izmedu neke rampe i zida i stala ispred neznam kak bi se okrenila, jesam sira ovako samo da prodem ili kad se bocno okrenem 🤔
Panda soulmateušo ja sam danas sa repom, samo maskara, lice iskočile neke bubuljice, podočnjaci jer zadnje dvi noći nema nekog sna, neznam dal ti izgledaš gore, al i ovi moji znaju da me sa repom treba izbjegavat
Ita super ti stoje šiške, sad baš vidim usporedbu. ljudi moji Ita je moj tip čovjeka ima pristojnu količinu hrane na IG <3
Frajla jao bogme ti vjerujem, tebi je guza baš u proporciji, sjećam se one zadnje slike al meni izgledaš top top!
Ja neću ime govorit familiji jer mi se neda slušat kome se sviđa a kome ne i mišljenja. Ne treba mi mišljenje. Napisala sam samo tu da je zasad Nikol jer je to jedino što je muž predložio. A vama ću sve reć
Honey, lipo ime... 😍 Pa zar i ovdi tribam sliku stavit? Na dvi strane ste neuhvatljive...😂😂😂 Dok citam i komentiram na fb, ovdi 3 nove strane...😂😂
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Raspisale se vi...
Malo sam ljubomorna na sve vas koje sredujete sobe. Mi nemamo mjesta za djecju sobu. Ali nadamo se uskoro nekom svom stanu gdje cemo onda smjestiti sve i srediti kako treba.
Sve ste bas lijepe na slikama! Kod mene nit sminke nit laka, a kosa skroz povezana. Sminku sam zanemarila kako sam prestala raditi, nokte mi je lijeno lakirati. Mada moram priznat da su mi nokti odlicni!
Instagram sam napravila davnih dana i to je bilo to. Tek sam ga nedavno opet malo aktivirala. A fejs mi sluzi ponajprije za grupe.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dare12 babo što si zgodna!!! Vitka vitka, ko balerina!
Potukla si sad, trbuh pre pre prelijep <3 <3 a nokti ono vau!
Super ste sve na slikama. Malo me nema i odmah imam sta citati. Drago mi je da je tako zanimljivo.
Mene je danas zvala patronazna tako da od drugog tjedna krecem na tecaj.
Sortiraj odgovore
Najstariji