Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    30. Siječanj 2018. 14:34

Panda imas sliku na fejsu pa kopaj 😛😛😛
    ali kad dodjem doma prebacit cu sliku na laptop i objavit ovdje hahaha bez brige budi hahha bude i honey dobila dokaz 😂😂

30. Siječanj 2018. 14:35

Honey

ahahahahahaha Panda te izdala hahahaha Proudy naravno da ću ti nabit na nos, evo zapisala sam si 889str. Proudy obećala VEEELIKI ŠOPING Panda jedeš ko mrav, nije ni čudo što te dijete tuče!
    I mene udara dolje ispod pupka, najčešče sredina put između stidne kosti i pupka ili isto u mjehur. Jučer je udarala sredinu ispod pupka desno.
    Ja imam S8 iisto prezadovoljna!

Znala sam 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    30. Siječanj 2018. 14:36
    Hahahahhahaha uspjelo 😛😛😛
    Hahahahhahaha uspjelo 😛😛😛

Dare12
    30. Siječanj 2018. 14:37

Pozdrav mame,

evo reltivno nova mama koja je saznala kasno za trudnocu... :)

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• ita87
    30. Siječanj 2018. 14:38
    Samo te dvije slike imam na mobu. Morala sam obrisat instagram da objavim ovo hahahaha
    Samo te dvije slike imam na mobu. Morala sam obrisat instagram da objavim ovo hahahaha

• ita87
    30. Siječanj 2018. 14:40

Dare12

Pozdrav mame,

evo reltivno nova mama koja je saznala kasno za trudnocu… :)

Dobrodosla dare 🙂

panda102
    30. Siječanj 2018. 14:42

Ove si zaboravila 🤪💕😍😍😘😘😘

Frajla

Dobro dosla dare
    Fali ti jos ticker za bebicu 😉
    Mene je beba do nedavno udarala uglavnom ispod i oko pupka, iako mi je maternica vec negdje na pola puta izmedu pupka i prsne kosti, vec sam mislila da se nece okrenuti kako treba. Srecom ima par dana udara i gore, jedva cekam ultrazvuk da vidim kako stoji

Kupila Ita svega 😂😂😂😂
    Je je sad se sjecam ove slike s punoooo stvarcica.
    Panda i ja pamtimo samo ovu s 3 bodija 😂😂😂😂
    Dare dobrodosla! Nesto mi poznat tvoj nick,  mozda iz nekih proslih vremena,  kad sam zadnji put bila aktivna tu. Koliko si trudna? Ti ko nasa Palcica,  kasno saznala 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    30. Siječanj 2018. 14:47

Joj Honey je opasnaaaaaaa sve si pise. Valjda nisam ja sta obecala ahhaha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.