Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Palčica0306
    30. Siječanj 2018. 15:53

yra

Gdje kupujete čarape i tajice?
    Ja sam počela ove svoje rezati na gumici koja dođe oko struka.

Ja u h&m i jadran zna ti biti i u lidla,a znam da ti i kik ima

Sarita_00
    30. Siječanj 2018. 16:08

Mada me viroza pošteno trese, ja sam si zamislila kolač i ni viroza me nije spriječila da ga ispečem 😁

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Frajla
    30. Siječanj 2018. 16:10

Yra, veza gd i indukcije ovisi od bolnice do bolnice, a vjerojatno i od doktora do doktora. Koliko čujem u vinogradskoj su najgori po pitanju toga, sad mi je tako drago što se nisam odlučila ići tamo. Ok je ako dođe do nečega, ali stvarno ne kužim drame oko toga kada trudnica ima šećer 5.2, beba normalnih dimenzija i forsaju indukciju samo zbog toga. Ja idem na preglede u bolnicu, doktorica je stvarno ok, ne diže bespotrebno frku, kontroliram se i to je to.

• ita87
    30. Siječanj 2018. 16:13

Ja tajice i hlace kupila u hm, a najlonke imam jdvoje od prije trudnoce i te mi pasu jos, ne nosim cesto.
    Kako dobro izgledaju ove strudle, pite i kolaci, o boze zasto sam lijena peci to?!
    Jedva cekam korizmu, ja se tad odricem slatkog, svake godine. To je nesto sto najvise volim 😀

yra
    30. Siječanj 2018. 16:18

Ita korizma ne vrijedi za trudnice!
    Frajla, idem u Vinogradsku. Budem vidjela kak će to biti... koliko ranije se treba početi kontrolirati u bolnici?
    Palčice, to misliš na trudničke?
    Sarita, to je mramorni?

panda102
    30. Siječanj 2018. 16:19

Ja nisam nigdje objavila da sam trudna. 
    Evo dosla kuci. Muz ode na biciklo ja si kuham rucak. Poceli su vec da posipaju onu gnojnicu smrdi ne mogu prozora otvorit fuuuj. 
    Dobrodoslo proljece hahahahah
    Oooo Sarita je bila vrijedna. Ja necu jedno vrijeme. Mi onako to ne jedemo. Samo kad neko treba doci pecem slatko. 

• ita87
    30. Siječanj 2018. 16:21

yra

Ita korizma ne vrijedi za trudnice!

Sta stvarno?
    Ma nema veze, nije da se odricem neceg zdravog sta ce falit bebi 🙂

panda102
    30. Siječanj 2018. 16:22

Yra brat je divan. 💞💕💞💕💞
    Svaka cast na odgoju. 

Sarita_00
    30. Siječanj 2018. 16:23

Yra, trebao bi biti mramorni, ali nisam baš pogodila omjer crnog i bijelog biskvita, pa je ispao više crni 😂 A i išao je po nekom mom receptu iz glave jer mi se nije dalo tražiti recept. 
    Skroz ja nešto mudrujem u kuhinji... Jedva dočekam da mi se netko najavi da će doći, pa da onda imam razlog nešto praviti 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Katuska99
    30. Siječanj 2018. 16:43

Stari moj kolko poruka, vise neg na faceu. 
    Samo sam zapamtila da ce proudy od 25tt pocet kupovat, a Ita svaki cas🤣 novim curama zeim dobrodoslicu😘 
    Mi smo jos u radovima, tako da nisam bas najaktivnija. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.