Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    30. Siječanj 2018. 14:11

hahahaha Ita ništa ti ne vjerujem, nemoj se izvlačit sad na fejs, Katuška i Palčica ga imaju pa su stavile i tu, kao prave majke  Al dobro se nasmijem kad se vratim  na neke postove stare, kako smo razmišljale, oko čega smo brinule, eh..

Honey
    30. Siječanj 2018. 14:12

ita87

Ajme sad tek skuzila ravno 30 tt 🎉🎉🎉🎉

I još 70 dana!!! 70!!!!

• ita87
    30. Siječanj 2018. 14:16

Honey

ita87

Ajme sad tek skuzila ravno 30 tt 🎉🎉🎉🎉

I još 70 dana!!! 70!!!!

Reality check! Pa kako to sad tako brzo doslo?! 😀
    Ja bi puno vise slika stavila i ovdje ali kad mi je memorija moba uvijek puna i svaki put kad hocu objavit sliku pise mi da obrisem neke aplikacije i ja obrisem i opet nista, onda me to nasekira pa odustanem. 

30. Siječanj 2018. 14:16

Hahahahahaha,  pa trebalo joj je 20 tjedana da kaze da je trudna,  jos se priprema na kupovinu,  polako 😂😂😂😂😂😂
    Ja cu evo oko 25tt pocet kupovati! Obecajem! Jos cekam da mi prodje kriticno razdoblje poslije ovog svraba,  da si spustim sve Maksove stvari u stan! I onda idem u shoping 😁
    Sad kad mi Honey iskopa ovi post tamo za 10tt pa mi nabije na nos 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    30. Siječanj 2018. 14:18

Danas sam u elementu, ima da ispisemo 10 stranica i dodjemo do 900. stranice na ovoj nasoj temi 🙂

panda102
    30. Siječanj 2018. 14:19

ahhaha znala sam da ce Ita da se izvlaci na memoriju na mob, poslat cu ti memory karticu aahhahaa

• ita87
    30. Siječanj 2018. 14:20

ProudMomy

Hahahahahaha, pa trebalo joj je 20 tjedana da kaze da je trudna, jos se priprema na kupovinu, polako 😂😂😂😂😂😂
    Ja cu evo oko 25tt pocet kupovati! Obecajem! 
    Sad kad mi Honey iskopa ovi post tamo za 10tt pa mi nabije na nos 😂😂😂😂

Hahaha polako, ima vremena 😱😱😱

panda102
    30. Siječanj 2018. 14:20

A Honey nisam nista vise jela uz to, pasalo mi ovako...
    Ita je bolan kupila tri bodija u primarku i jos onu za previjanje podlogu ahhahahahhaa kako nije, kupila svegaaaaaaaaaa isto ja :D

30. Siječanj 2018. 14:22

Hahahahahahaha svega kupila 😂😂😂😂
    Tri bodija 😂😂😂😂😂 
    Ja cu se ranit 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    30. Siječanj 2018. 14:23

panda102

ahhaha znala sam da ce Ita da se izvlaci na memoriju na mob, poslat cu ti memory karticu aahhahaa

Imam ju vec, ali previse slika i svega na toj memorijskoj, mozda da kupim vecu 😂
    Nego, za tjedan dana mi istice ugovor pa ako tko ima prijedlog za neki mob( mora  imet veliku memoriju hahaha) neka kaze 🙂
    Sad imam huawei P9 lite

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.