hahahaha Ita ništa ti ne vjerujem, nemoj se izvlačit sad na fejs, Katuška i Palčica ga imaju pa su stavile i tu, kao prave majke Al dobro se nasmijem kad se vratim na neke postove stare, kako smo razmišljale, oko čega smo brinule, eh..
Ajme sad tek skuzila ravno 30 tt 🎉🎉🎉🎉
I još 70 dana!!! 70!!!!
Reality check! Pa kako to sad tako brzo doslo?! 😀
Ja bi puno vise slika stavila i ovdje ali kad mi je memorija moba uvijek puna i svaki put kad hocu objavit sliku pise mi da obrisem neke aplikacije i ja obrisem i opet nista, onda me to nasekira pa odustanem.
Hahahahahaha, pa trebalo joj je 20 tjedana da kaze da je trudna, jos se priprema na kupovinu, polako 😂😂😂😂😂😂
Ja cu evo oko 25tt pocet kupovati! Obecajem! Jos cekam da mi prodje kriticno razdoblje poslije ovog svraba, da si spustim sve Maksove stvari u stan! I onda idem u shoping 😁
Sad kad mi Honey iskopa ovi post tamo za 10tt pa mi nabije na nos 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Danas sam u elementu, ima da ispisemo 10 stranica i dodjemo do 900. stranice na ovoj nasoj temi 🙂
ahhaha znala sam da ce Ita da se izvlaci na memoriju na mob, poslat cu ti memory karticu aahhahaa
Hahahahahaha, pa trebalo joj je 20 tjedana da kaze da je trudna, jos se priprema na kupovinu, polako 😂😂😂😂😂😂
Ja cu evo oko 25tt pocet kupovati! Obecajem!
Sad kad mi Honey iskopa ovi post tamo za 10tt pa mi nabije na nos 😂😂😂😂
Hahaha polako, ima vremena 😱😱😱
A Honey nisam nista vise jela uz to, pasalo mi ovako...
Ita je bolan kupila tri bodija u primarku i jos onu za previjanje podlogu ahhahahahhaa kako nije, kupila svegaaaaaaaaaa isto ja :D
Hahahahahahaha svega kupila 😂😂😂😂
Tri bodija 😂😂😂😂😂
Ja cu se ranit 😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ahhaha znala sam da ce Ita da se izvlaci na memoriju na mob, poslat cu ti memory karticu aahhahaa
Imam ju vec, ali previse slika i svega na toj memorijskoj, mozda da kupim vecu 😂
Nego, za tjedan dana mi istice ugovor pa ako tko ima prijedlog za neki mob( mora imet veliku memoriju hahaha) neka kaze 🙂
Sad imam huawei P9 lite
Sortiraj odgovore
Najstariji