Nece mi citirat. Kad pritisnem citiraj pojavi se ogroman prozor koji nema kraja i ne mogu doci dole do onog dijela posalji. Zapratila sam Proudy 💞💞
I ja sam tebe 😘
I ja koristim i hestegove i instastroy i sve.
Najvise zapravo reklamiram muza i njegove fotke. On se bavi fotkanjem u slobodno vrijeme, paja objavljujem slike koje je on slikao na kojima sam ja naravno 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav, drage djevojčice!
I ja još radim. Posao se sastoji od toga da sam stalno na nogama. Još neko vrijeme...
Što se tiče ogtt-a (sorry, al' ne mogu popamtiti koja je što napisala, trudnička amnezija i zub vremena, možda je bila Frajla), dan prije sam u 16:30 pojela jedan tanjur graha sa tankom šniticom domaćeg bijelog kruha i nakon toga apsolutno ništa, baš ništa osim vode i mineralne do vađenja krvi.
Natašte je bilo 5.2 i tako, ja po njima imam trudnični dijabetes.
Slijedeći dan navečer sam pojela pola jabuke i zdjelu finih, masnih i slanih kokica. Ujutro mi je šećer bio 4.8. Ljuti me to i frustrira jer nisam baš neki fan induciranog poroda i dripa koji je neizostavni pratitelj istog. Probala sam ga kod prvog poroda i...no thanks. Ako mogu birati.
Priznajem, lagano me hvata frka od svega iako moj ratio zna da nema mjesta strahu. Jbt, kao da mi je prvo. Baš sam bedasta.
Palčice, tebe sam zapamtila jer si prva na redu među nama! Pa ti nemaš niti jednu striju! Svaka čast!
Moj trbuh izgleda kao makedonska zastava!
Hvala cure na komplimentima. Uljepšale ste mi dan!
Jel' može recept za pitu? Ja uvijek žicam recepte!
Pretvaram se u pravu kućanicu!
Napravila sam i Palčičinu štrudlu! Nadjenula je pekmezom od marelice i pekmezom od od maline. Brzo je nestala!!!
Ovo je jučer moj srednji sin (10) izabrao za seku.
On joj se neizmjerno veseli!
Pozdrav, drage djevojčice!
I ja još radim. Posao se sastoji od toga da sam stalno na nogama. Još neko vrijeme…
Što se tiče ogtt-a (sorry, al' ne mogu popamtiti koja je što napisala, trudnička amnezija i zub vremena, možda je bilaFrajla), dan prije sam u 16:30 pojela jedan tanjur graha sa tankom šniticom domaćeg bijelog kruha i nakon toga apsolutno ništa, baš ništa osim vode i mineralne do vađenja krvi.
Natašte je bilo 5.2 i tako, ja po njima imam trudnični dijabetes.
Slijedeći dan navečer sam pojela pola jabuke i zdjelu finih, masnih i slanih kokica. Ujutro mi je šećer bio 4.8. Ljuti me to i frustrira jer nisam baš neki fan induciranog poroda i dripa koji je neizostavni pratitelj istog. Probala sam ga kod prvog poroda i…no thanks. Ako mogu birati.
Priznajem, lagano me hvata frka od svega iako moj ratio zna da nema mjesta strahu. Jbt, kao da mi je prvo. Baš sam bedasta.
Palčice,tebe sam zapamtila jer si prva na redu među nama! Pa ti nemaš niti jednu striju! Svaka čast!
Moj trbuh izgleda kao makedonska zastava!
Hvala cure na komplimentima. Uljepšale ste mi dan!
Jel' može recept za pitu? Ja uvijek žicam recepte!
Pretvaram se u pravu kućanicu!
Napravila sam i Palčičinu štrudlu! Nadjenula je pekmezom od marelice i pekmezom od od maline. Brzo je nestala!!!
Ovo je jučer moj srednji sin (10) izabrao za seku.
On joj se neizmjerno veseli!
Prelijepo🤗🤗🤗🤗😍
Gdje kupujete čarape i tajice?
Ja sam počela ove svoje rezati na gumici koja dođe oko struka.
Ma, ne sekiraj se, to je samo odozdola.. te ce ne vide jako.
Iskreno ne opterečujem se strijama meni je moje tijelo savršeno i lijepo vakvo kakvo je..🤗💓ipak će mi to biti viječna uspomena na moju curu
Sortiraj odgovore
Najstariji