Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Siječanj 2018. 12:54

Panda sa punih 22tt si punih 5mj,  i ulazis u 6.mj. Tako kazu moje aplikacije. :/

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    30. Siječanj 2018. 12:55

ProudMomy

Panda sa punih 22tt si punih 5mj, i ulazis u 6.mj. Tako kazu moje aplikacije. :/

Moja aplikacija kaze s 23 ulazim hahahah Uglavnom idemo naprijed :D Ne vjeruju mi ni kad kazem da sam u 5.još da im kazem da sam u 6.pogodili bi me necim ahhahaha

Zrinchy
    30. Siječanj 2018. 12:59

panda102

Zrinchy mene niko ne mazi i ne pazi u firmi, iskreno ponasaju se kao da nisam ni trudna a i ja isto :(

Ma sunce im poljubim:( sve bumo ih tužili!
    Al to ne kužim, znam da smo mi snažne žene i sve bla bla bla, ali ipak! U nama se dešava jedno malo čudo. Svi bi trebali biti toga svjesni

[/url

30. Siječanj 2018. 12:59

Nebitno,  bitno da ide. Koliko ja to kontam ulaskom u 23tt,  znaci na 22+1 smo u 6.mj. Al kao sto rekoh,  nije ni vazno. Bitno da se kotrlja. 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    30. Siječanj 2018. 13:05

Zrinchy

Ma sunce im poljubim:( sve bumo ih tužili!
    Al to ne kužim, znam da smo mi snažne žene i sve bla bla bla, ali ipak! U nama se dešava jedno malo čudo. Svi bi trebali biti toga svjesni

Čak mi je kolega koji sjedi preko puta mene i djelimo stol rekao kako stalno kukam a ja si samo donijela veliku gajbu da mogu noge dignut...nisam nikad rekla da me nesto boli.... hahahahhaha 

Zrinchy
    30. Siječanj 2018. 13:14

panda102

Čak mi je kolega koji sjedi preko puta mene i djelimo stol rekao kako stalno kukam a ja si samo donijela veliku gajbu da mogu noge dignut…nisam nikad rekla da me nesto boli…. hahahahhaha

Ma fuj, ne kužim to. a da su oni trudni tek bi se mi naslušale kukanja:) Ne mogu podnijeti ni temperaturu 37:)

[/url

• ita87
    30. Siječanj 2018. 13:39

Honey, da mob je bio citav i evo ga jos radi, ima onu gumenu masku i samo se zgrebala ta maska sa strane. Bas cudno da je pao na tu mekanu stranu 😀
    Inace sam ja gubila mob u par trgovina na blagajni, negdje na polici, u ikei na malom stolicu pored fotelje nakon isprobavanja, vratili se za pola sata i jos bio tamo, da ne nabrajam dalje, dosad 7,8 puta i uvijek nasla mob 😇 
    Valjda jer sam dobra 😀

panda102
    30. Siječanj 2018. 13:39

Hoce li to Honey taj post vise..... porodih se

30. Siječanj 2018. 13:43

panda102

Hoce li to Honey taj post vise….. porodih se

Bome i ja isto 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    30. Siječanj 2018. 13:44

Ma ti si pravi angel <3 Ita hahaha :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.