Neke cure se dugo nisu javile nigdje a neke su samo tu na klokanici dok su druge samo na faceu ...a neke svaki dan dolaze na oboje.
Palčica si živa? Jučer ni glasa od tebe ?
Neke cure se dugo nisu javile nigdje a neke su samo tu na klokanici dok su druge samo na faceu …a neke svaki dan dolaze na oboje.
Palčica si živa? Jučer ni glasa od tebe ?
Živa sam,od kontrakcija jučer jedvo izdržala,još malo i idem na kontrolu,brojim minute i sate da vidim svoju curu🤗💕
Mene vise muci ta djeta i secer nego stitnjaca to su mi sad u trudnoci otkrili🙄
Ee secer mi je 6.4na tašte i oni dižu paniku.....tam su me napali da sta ja jedem i tak
To je dosta u odnosu na granicu...probaj se što više držati one dijete sa VV, pa ćeš vidjeti na idućem profilu
Meni je bio 5.8, nakon tjedan dana dijete je pao na 5.2, a onda kasnije mi je uglavnom oko 4.5 taj jutarnji
Ja sam na dijeti već preko 4 mj, navikne se čovjek s vremenom
Evo nas,stigli kući…moja cura raste 45cm,2300teška.
Sakriva se opet i neda da ju se slika,glavica i dalje dole,sve ok nisam otvorena
Pandicaa sori nisam bila do sad na klokanici, cijeli dan okolo.. opet se farbala🤣🙄
Ugl posteljina iz lidla je mrak, pogotovo ona kad bude kao onaj bio pamuk, ta je predivna, al super su i ostale 100%pamuk. A jastucic i poplun je bas dobar, mekani. Mislim da stvarno ne treba kupovat neke skupe, ove su fakat dobre, a nisu kinesko sranje
Evo nas,stigli kući…moja cura raste 45cm,2300teška.Sakriva se opet i neda da ju se slika,glavica i dalje dole,sve ok nisam otvorena
Bravo!
Probat cu s tom djetom.....a kakva je to posteljina za bebe neka ili ????
Sortiraj odgovore
Najstariji