To si u pravu Frajla 😂
A koja sam ja sebi kraljica! 😀 organizirala da mi u ponedjeljak dovuku u moj ured kauč koji mi stoji da mogu malo prileć kad će trebati 💃 hehehe 🎉🎉🎉
Cure,
Tek sam sad skuzila da se ovdje vodila rasprava.
Samo cu napisati ( jer smatram da se ja nalazim medju onima koje dizu paniku ) , ali blago vama jer nemate nikakve strahove i T provodite uzivaju, bas u biti kako treba.
Kod mene tako nije nazalost..no nebitno.
Sto se tice izbjegavanja odredjene teme, to je potpuno ok, vi ovdje pisete o puno toga sto nisu moja tema, pa u biti i malo toga napisem..
Ja sam izabrala Petrovu, vodim se tamo vec dugo, tamo sam isla na IVF...i relativno sam zadovljna, znaju moju cijelu povijest bolesti i nece me gledati ( nadam se ) kao broj ni nadam se da se nece igrati sa mnom.
Ma nije se tu ni vodila rasprava jer su zapravo samo dvije znale o cemu one 😀 i koliko sam shvatila tema su bila neka djeca sta skacu po glavi 😂 Nebitno. Kako si ti Mono sada, sve ok? I ti si dosla ispod 100 dana wow, proslo vrijeme...
Honey ti si kraljica kauc hahahah
Ja nisam pekla danas tortu grrrr spavali hahahha sutra cu 😆😆😆
Mono uzivamo dok se ne desi nesto. Valjda bude sve ok. A naravno da te je strah i mene bi bilo znas da nismo na tebe mislile ahhaha
Ali da je manje price o tome na forumu nego na fejsu moras priznati i naravno da mi to vise odgovara zato sto nemam s tim problema. I zbog toga sam rekla da sam vise aktivna ovdje. I to je to ne mislim se vracati na tu temu vise.
Omg koji sugav dan! Tek sam sad dosla k sebi. Idem se danas popodne spustit do centra s deckima na kavu, 10 minuta setnja. Reko malo da odem na zrak. Ne znam jesam li dosla do pola puta, kad me sve pocelo boljet. Trbuh, ledja, jedna noga... Boli do te mjere da jedva disem. Ugl spustili se do centra jedva, oni na kavu, a ja na bus i kuci. Jedva se dovukla. Kad sam legla i smirila se, skuzila sam da me zapravo brutalno boli zeludac i desna prepona, pa mi od prepone ide bol u nogu i u ledja. Povratila dva puta. I evo me ko nova! Sad bi na kavu mogla 😂😂😂😂😂
Al bas sam se splasila
Ugl da, bas fali Kaktus.. Fakat ne kuzim zasto je otisla.
Mono ja isto nisam skuzila da je ista islo tebe.
Panda ne izmisljaj kakvo brisanje, tuci cu te 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Honey,
Ok sam..brojim dane, hahah, doslovno odbrojavam a imam jos jakooo punoooo !
Sortiraj odgovore
Najstariji