Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    07. Prosinac 2017. 12:02

Jutro😂😂 nista od love, ali sam se bar naspavala haaha. Stari moj, sanjala sam sexy snove i to s muzem, ne nor s tom hardyem. Znaci da je kriticno, morat ce paucina dolje😂😂😂😂 
    Panda suoer mi je i taj krevetic. Ja cu za pocetak sigurno uzet onaj nex to me, da joj samo cicu mogu hitit da suti 😂
    Bjgirl jel i tvoj san horor ko moj😂

07. Prosinac 2017. 12:24

Cure, ja u petoj brzini od kako sam oci otvorila, maloprije dosla doma i ful mi lose, crni mi se pred ocina, noge ko gumene, vec sam se prepala bila, uzmem tlakomjer a meni tlak 80/55... I sjetim se da nisam ni jela ni pila nista od sinoc, a onda sam navalila na frizider i sad sam skroz ok. 

• Litta
    07. Prosinac 2017. 12:50

Kaktus meni je jedan dan pao tlak a jos sam jela jutro. Kako sam bila na poslu jedino su mi bili pri ruci slani stapici i casa vode i brzo m

• Litta
    07. Prosinac 2017. 12:52

Imate kakva iskustva s tecajem za trudnice. Mene su zvali prosli tjedan da krenem od ovog tjedna pa sam pitala da li mogu kasnije i onda idem u 1.mj.
    valjda je ovaj za trudnice razlicit od onog tecaja za porod. Nisam ni znala da ce me zvati da dođem, malo sam bila zatecena 

Frajla
    07. Prosinac 2017. 12:55

Mislim da postoji samo jedan tečaj, pa sad kako ga ko zvao. Nisam znala da tako zovu ljude... Ja planiram ići nekada u neki dom zdravlja, tamo gdje će se već održavati kada mi bude zgodno.

• Litta
    07. Prosinac 2017. 13:06

Nisam ni ja znala, jos sam rekla da mi je sad malo rano (14tt), a ona mi kaze da se kasnije ide na tecaj pripreme za porod a ovaj sad je za trudnice. Mozda je to samo kod nas u Ri razdvojeno. 

panda102
    07. Prosinac 2017. 13:16

Litta i kod nas imas dva tecaja, prvi za trudnice u prvom tromjesecju pa onda onaj priprema za porod. Ja na ovaj nisam isla jer je pocinjao u 15sati, a ja radim do tad, i dok ja dodjem do grada treba mi pola sata, jer radim u drugom gradu. Onaj ce valjda bit u neko pristojno vrijeme. 
    Katuska to nije horor hahahaha to je erotika :P ahhahahahah

07. Prosinac 2017. 13:16

Upravo su mi javili da sam osvojila 4 ulaznice za Disney on Ice na nagradnoj igri. Bas sam happy! Jako smo htjeli ici. Moze li ovaj dan biti ljepsi? 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

07. Prosinac 2017. 13:17

Litta, kod vas je mozda razdvojeno, al moj savjet je sto ranije to bolje, ja sam jedva u domu zdravlja sjedila ta dva sata il koliko je vec trajao, a bila sam vec debelo u zadnjem tromjesjecju.
    Sve je to dobro cuti, ja bi preporucila svima da odu.
    Znam da u zg imaju veci domovi zdravlja, besplatan je, ima petrova neki koji traje par dana i placa se, barem se prije, ima merkur svoj koji drze primalje iz radjaone, mislim da ima i sv duh. Ugl ne mozes cuti nista lose, po meni pohvalno

Honey
    07. Prosinac 2017. 13:47

Jbt pa nisam se od jutra stigla javit!
    Kaktus nema toga što hrana ne može riješiti hahaha al bogme si kasno stavila nešto u usta, ne to radit!
    Katuška i ja sam neki dan imala takav san, jučer išla zadnja vaginaleta, znači sutra je dan za metak jer je i petak hehehe
    ProudMomy koje lijepe vijesti! Čestitam na osvojenim ulaznicama, i ja već to dugo hoću ići vidjeti, al sad ću pričekati dok dođe dijete da mužu bude manje bed hahaha Javi kako je bilo i jel se isplati ići! i Bravo tebi danas punih 15tt ušla u 16t! Jupiiii!!! Uživaj sa sinčićem na adventu, dan je stvoren za skitnju po suncu  
    Ja ću na neki tečaj za parove da muž može prisustvovati porodu. Ovo ostalo neznam kad bi stigla kad radim do 16 svaki dan... Sad se najela rižota sa teletinom, vidim da jedem više, očito da sad beba uzima sebi, samo nek raste. Danas sam morala staviti gumicu na svoje hlaće, srećom pa su elastične tako da ću se provući još sa njima neko vrijeme, hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.