Ma kakvo bolovanje, godišnji odmor da se spoje blagdani i onda povratak na posao 02.01.!
Mene isto nema tko zamijeniti, niti bude, dogovorili smo se da će svatko dobiti dio za odraditi, ide reorganizacija i bude se uzelo nekog preko studentskog ako će trebati. Uspjet će oni to, a i ja ću biti na telefonu stalno ako će trebati. Al danas su svi ajme meni, samo neki kenjci iskaču, i sad rješavaj. Panda, taman da budeš lijepa za pregled hahaha
Kaktus apsolutno za tvoje radno mjesto odmah bolovanje, ipak moraš stajati tamo non stop tko zna koliko sati a o drugom da ne pričam. Ja se nadam da će biti do kraja sve ok i da ću moći raditi, iako ima dana ko danas kada mi sve dopizdi ali znam da bi mi tako i dopizdilo biti solo doma.
Ja imam jos tri dana a trebaju mi 4. Kao i svake godine ulazim u minus hahahahaha ludilo.
Terminuse pa da. Prvo imam sad u 16.urin. Pa onfa u 20-21 morfologiju ploda jelde i onda taj secer. Ja nisam ni dobila svoje nAlaze prosli put. Rekla je samo ako nesto ne bude ok da ce me nazvati do 15 sati. Nije nazvala. Mogu ih pogledati na sljedecem pregledu. Pojma nemam sta sam radila. Jedino se sjecam sifilisa hahahahaha jer se hvalila kako niko do sada nije imao, pa rekoh jbt kad ja sad budem imala hahhha Boze sacuvaj.
Pikica super za uho, a evo i ja vec osjecAm svoje lijevo kako boli na vjetru. Prosle godine mi je stavljala one antibiotike lokalne u uho pa je proslo. Sad ne boli tako strasno.
Bas je bilo u ovo vrijeme, pocetak decembra. Honey nam je nekog ubila na poslu izgleda, ljuta je danas 🔫🔫🔫🔫🐼🐼🐼🐼🐼
I ja planiram raditi do kraja, iako kako kaze Horny 🤣 nekad bi se najradije skupila i otisla doma. Al ne mogu reci, stavrno se trude sto manje me gnjaviti, a uz to sam i zaboravljiva postala, pa i ono sto me netko nazivcira brzo zaboravim 😆
Da sam doma samo bi guglala i zivcirala se sta sve moze poci po zlu. I smisljala sta sve trebam kupiti
Joj ja vec kontam sta sve trebamo kupiti. Mm je zakljucio da ne postoji jeftina stvar a da se meni svidja 😁😁😁😁😂😂😂😂 nidje veze. Odakle mu to hahahahahah
Evo meeee…uši ciste ko suza…dokica se iznenadila jer mislila da necemo uspjet bez antib…dobili zeleno svjetlo za vrtic🎊🎉🎈🎊🎉🎈🎊🎉🎈🎊🙏🙏🙏🙏
Sta je nama terminusama sljedece od pretraga? Ogtt u 24tt?
Valjda da, pojma nemam. 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure sta je ovo, sve ste horny 😂 ja sam na bolovanju od kad je srce prokucalo. Nema sanse da bi riskirala u vrticu bit.
Pikica super da je sve ok!
Ja se ovih dana super osjecam, jos mi se zdjelica rasklapa i valjda necu zavrsit s guzicetinom ko Kim K, al ko ga sljivi.
Muz i ja smo jucer imali paradu s mackom nasom. Budala je pobjego van iz dvorista pa smo ga lovili i kad ga je muz zgrabio ovaj kao da je poludio zgrebo ga cijelog i novu jaknu mu ocerupo. Onda je proveo dva sata u kutu rezuci na njega😂 nikad se to nije desilo, imamo ga 4 godine vec i bas je kucna macka.
Danas moram nes muzu uzet za sv.nikolu. Obavezan je adventski kalendar milka ,covjek fakat svaku vecer otvara jednu. Hahah vec imam dijete u kuci😂
CURE, dal mi je rano ic kupit kimbicu i komodu?
Ma nije rano, ja vec kupila kolica 😄
Tak i tak ce ti trebati, isti vrag hoces uzeti u 12 ili 2 mjesecu. Treba loviti akcije i popuste
Slazem se s Frajlom, nije ti nis rano. Kupujes malo po malo, i tak se stalno necem novom veselis. Samo naprijed. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji