Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    02. Prosinac 2017. 11:57

Panda dobila sam ja nalaze..napislaa sam vec..nije nista poviseno ali je sve na samoj granici pa ne znam sta ce ginic reci

Bublica123
    02. Prosinac 2017. 15:08

Elviramagistic

Panda dobila sam ja nalaze..napislaa sam vec..nije nista poviseno ali je sve na samoj granici pa ne znam sta ce ginic reci

Meni ti je prvi bio kao i tvoj 5.1 i dobila sam dijetu 1800kalorija i kao da imam gest.dijabetes...nadam se da ce tvoj ginekolog biti normalan pa da te nece smarat🤐🤐🤐

• Elviramagistic
    02. Prosinac 2017. 16:12

Ja isto mislim da ce me bacit na dijetu..mada vise sam zbog ova dva zabrinuta nego zbog tog nataste

mono1111
    02. Prosinac 2017. 19:08

Proudy,
    Sretan rockasssss sa zakasnjenjem :)
    Katuskaa,
    Wauuu, ja gledam tvoju kosu tamnu, heheh..i trbuscic je pravii :)
    Elvira,
    Hm...vidjeti ces sto ce ti reci gin. Mozda samo malo pripaziti s odredjenim stvarima..vidjeti ces !

02. Prosinac 2017. 21:49

mono1111

Proudy,
    Sretan rockasssss sa zakasnjenjem :)
    Katuskaa,
    Wauuu, ja gledam tvoju kosu tamnu, heheh..i trbuscic je pravii :)
    Elvira,
    Hm…vidjeti ces sto ce ti reci gin. Mozda samo malo pripaziti s odredjenim stvarima..vidjeti ces !

Hvala! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    02. Prosinac 2017. 23:20

Cure evo mene, od jutra sam u akciji. Bile krstitke smrzla sam se. Onda dosla doma malo odmorila i isla u kazaliste. Zabundala se bila ko nikad 😂 gledala u exitu “Ja, tata”. Umirala sam od smijeha. Bolje da ne vodite muzeve na tu predstavu, ako ne zelite da se predomisli imat bebu😂😂

panda102
    03. Prosinac 2017. 07:58

Jutrooo ❄️❄️❄️❄️❄️ Zima uuuu
    Mi pijemo kaficu pa moj ode skijat, nekih 15km od nas ima skijaliste. Ljubomorna sam ali jelde da puno bi riskirala kad bi isla i pala?
    Joj prosle godine sam dobro pala hahahah rame me bolilo pola godine. Najsmjesnije je bilo sto sam ja sjela nakon pada i pocela plakat hahhahahahaha
    Joj sinoc sam vidjela kako je to kad roditelji nemaju autoritet nas djecom. Isto narod bez vlasti. Popizdila sam hahahahaha 
    Katuska se zabavila. Ali jest zima. Mi jucer isli do ventra prosetat da vidimo klizaliste aj kad zapuseesee isto da nikad nisam bila na +2 kako mi je bilo zima. 
    Elvira znam da si dobila nalaze, nadam se da te nece poslati na strogu dijetu ali svakako ce ti preporuciti sta da izbjegavas. 
    Mene zanima ako zna neko od ceka je taj secer? Je li bas te osobe koje imaju povisen stvarno jedu toliko slatko i druge namirnice u koje sebi sadrze secer, ili je tu jos i genetike. Je li moguce npr da ja koja evo dva mjeseca nista slatko nisam stavila u usta osim voca, pa ni kafu nit caj ne sladim, imam povisen secer?! 

panda102
    03. Prosinac 2017. 08:01

Proudy tvoji decki su divniiii. Svaka im cast. Sad si definitivno bankrotirala hahahahaha sve su potrosili sli neka. 😂😂❤️❤️😍😍

03. Prosinac 2017. 09:59

Pando i ja sam skijas, ali sad mi ne pada na pamet na skije, bas zato jer mi jedan pad prevelik rizik nosi, ne zelim se bezveze izlagat opasnosti.
    A sto se trudnickog secera tice, nema veze ko jede secer i dali ce ga dobit, stvar je u hormonima i gusteraci. Ciata lutrija

• Elviramagistic
    03. Prosinac 2017. 10:23

panda102

Jutrooo ❄️❄️❄️❄️❄️ Zima uuuu
    Mi pijemo kaficu pa moj ode skijat, nekih 15km od nas ima skijaliste. Ljubomorna sam ali jelde da puno bi riskirala kad bi isla i pala?
    Joj prosle godine sam dobro pala hahahah rame me bolilo pola godine. Najsmjesnije je bilo sto sam ja sjela nakon pada i pocela plakat hahhahahahaha
    Joj sinoc sam vidjela kako je to kad roditelji nemaju autoritet nas djecom. Isto narod bez vlasti. Popizdila sam hahahahaha
    Katuska se zabavila. Ali jest zima. Mi jucer isli do ventra prosetat da vidimo klizaliste aj kad zapuseesee isto da nikad nisam bila na +2 kako mi je bilo zima.
    Elvira znam da si dobila nalaze, nadam se da te nece poslati na strogu dijetu ali svakako ce ti preporuciti sta da izbjegavas.
    Mene zanima ako zna neko od ceka je taj secer? Je li bas te osobe koje imaju povisen stvarno jedu toliko slatko i druge namirnice u koje sebi sadrze secer, ili je tu jos i genetike. Je li moguce npr da ja koja evo dva mjeseca nista slatko nisam stavila u usta osim voca, pa ni kafu nit caj ne sladim, imam povisen secer?!

Panda ja ti secer ne koristim godinama ni za kavu ni za caj..za  nista osim u kolacima..slatko ti ne jedem cesto..zna me uloviti..prije oko pms-a 2 dana a sada jednom tjedno nesto  slatko pojedem..cak ni voce ne jedem..iskreno ne znam ali ako djeta utjece ocito da ima veze prehrana..al nije slatko u pitanju vec koliko se kreces( ja mirujem vec 5 mj.) I oni losi ugljikohidrati kao tjestenina kruh i te stvari..to je za ovaj nataste secer a ovo iza ne znam sta utjece..mislim da hormoni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.