Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    03. Prosinac 2017. 10:30

Kao sto kaktus kaze, secer nema bas puno veze sa slatkim. Naravno, dijabeticari ne smiju slatkog jesti, ni voce puno. Najvise utjece sve brasnasto, znaci kruh/peciva, tjestenina, krumpir.... Trudnicki secer nastaje zato sto posteljica izlucuje hormon koji ometa rad inzulina. Kod nekih se organizam uspije sam izreguliratipa radi vise inzulina, a kod drugih ne,  pa razina glukoze u krvi bude previsoka.
    A jos je tu i cinjenica da su za trudnice drugaciji ti pragovi, za trudnice je na taste sve iznad 5,0 poviseni, a inace je granica 6,0. Iza obroka mislim da je cak i veca razlika.

Katuska99
    03. Prosinac 2017. 10:38

Pandica, vjerujem da si ljubomorna sad na muza, ali nemoj riskirat. Moja ekipa ce isto svi ic ali ja ionak sam samo par puta bordala tako da sigurno nebi sad riskirala. Necu zaboravit kak sam jednom u francuskoj pala ko grom, i doso neki decko ko andjeo zgodan, mislila sam da sam umrla pa mi se prividja i odnio me na kraj staze. Poslije mi bilo neugodno😂
    Ugl sto se secera tice, ja mislim da dobro kaze kaktus, stvar je hormona i sveg tog, ALI, ja sam vecer prije prvog vadjenja krvi (nisam znala da ce gledat secer) pojela 5 buhtli s nutelom i linoladom, i popila litru kole. Ujutro secer ko bomba. Jbg sama sam se zeznula jer nisam znala. Poslije sva vadjenja dobra u bolnici jer sam jela ko miš. Al tad sam bas pazila. 
    Cure fakat pripazite prije vadjenja, nemojte ni kruh jest nista tesko, jako maltretiraju zbog tog secera. Pogotovo ako ti je slucajno beba veca nego sto bi trebala bit u tvom tjednu trudnoce, odmah je za sve secer kriv

panda102
    03. Prosinac 2017. 11:05

Katuska pala ko grom hhahaha e ti si fakat provala zezsca hahahahah
    Joj ovdje za secer je to tako rigorozno.... strasno
    Ja cu to nekad u januaru sigurno vadit jer sad 14.12.mi pise samo urin da dam prije pregleda. Kad se najedem baklava u Turskoj bice zanimljivo hahHahah
    Ja ne znam sta ce bit poslije s mojim ledjima al mene kad ufati ovaj zivac, ni hodat ne mogu. Danas me opet boli. Sve sam probala. I vjezbe svaki dan, i termofor. I lezanje na ravnom. I opet me boli 🧐🧐🧐🧐
    Nemam sta pametno za napisat. Ustala sam u 6i20, sad bih mogla vec malo odspavat hahahaha

Katuska99
    03. Prosinac 2017. 12:03

Jooj grdo, bas smo jadne raspadamo se 😂 mene dolje sve steze valjda se toliko sirim pa jbt ne nosim trojceke. Imam osjecaj kao da ce mi zdjelica eksploditat. 

03. Prosinac 2017. 12:56

Katuska i kod mene isti prizor, juhica se kuha, hrpa povrca, sve sto sam nasla, mrkva, persin, celer, koraba, luk, cesnjak, kelj, cak i komad bundeve haha jos brokulu i karfiol pred kraj ubacim

panda102
    03. Prosinac 2017. 13:00

Moj je javio da krece. Ja cu jednu krem od poriluka. Da se malo zagrije. A za rucak ne znam. Ima neke piletine iako me bas ne privlaci. Jede mi se pomfrit. Jao koje zdravlje hahahaha moram ucit imam ruski u utorak hahahah fak fak fak
    Juhica izgleda mmmmm. Njami 🥣

Katuska99
    03. Prosinac 2017. 13:31

Hehe kaktus i ja svasta nabacam i obavezno govedinu. 🙈. Danas smo se zazelili pohanog, bar dijetalno za moj secer 😂 

sad to sve moram pohat 🙄
    Dobar tek curke 😘

03. Prosinac 2017. 13:59

I ja sam ljubitelj govedje juhe, pileca se jako jako rijetko kuha kod mene, samo kad dobijem domacu koku. Ove koke iz ducana su 0 za juhu, bas mi bude bljak...
    Kod mene za prilog bio pire krumpir i pohane tikvice, i zelena salata, bio je velik komad govedine pa nisam drugo meso pripremala

03. Prosinac 2017. 19:41

Hej svima!
    Mi smo danas isli na Advent,  pa je advent i kuhao.
    Bas smo se lijepo na setali,  najeli,  smrzli se i jako se lijepo proveli. Jedva cekam opet 😁.
    A jos si ni stan nisam okitila sram me bilo,  toga cu se primit sutra. Imam vijenac to je dosta za danas 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Elviramagistic
    03. Prosinac 2017. 20:57

Katuska99

Pandica, vjerujem da si ljubomorna sad na muza, ali nemoj riskirat. Moja ekipa ce isto svi ic ali ja ionak sam samo par puta bordala tako da sigurno nebi sad riskirala. Necu zaboravit kak sam jednom u francuskoj pala ko grom, i doso neki decko ko andjeo zgodan, mislila sam da sam umrla pa mi se prividja i odnio me na kraj staze. Poslije mi bilo neugodno😂
    Ugl sto se secera tice, ja mislim da dobro kaze kaktus, stvar je hormona i sveg tog, ALI, ja sam vecer prije prvog vadjenja krvi (nisam znala da ce gledat secer) pojela 5 buhtli s nutelom i linoladom, i popila litru kole. Ujutro secer ko bomba. Jbg sama sam se zeznula jer nisam znala. Poslije sva vadjenja dobra u bolnici jer sam jela ko miš. Al tad sam bas pazila.
    Cure fakat pripazite prije vadjenja, nemojte ni kruh jest nista tesko, jako maltretiraju zbog tog secera. Pogotovo ako ti je slucajno beba veca nego sto bi trebala bit u tvom tjednu trudnoce, odmah je za sve secer kriv

E da..to je za taj secer nataste bitno..prvi dan smanjit sve i iza 19 h ne jesti nista a piti samo vodu..a ovo za glukozu tu nema pomoci..to je pokazatelj kako tijelo reagira 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.