Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Prosinac 2017. 21:08

Proudy nemas zavjese, al bi se moja sveki sokirala haha neznam ni jel bi ti u stan usla... Sokirala se na moje koje se ne peglaju, da nebi na prazan prozor. Kakve smo mi zene ako ne peglamo 17 sati 28 metara zavjesa, sram nas bilo...
    Idem i ja skinut svoje i sliku joj poslat haha

03. Prosinac 2017. 23:42

kaktus

Proudy nemas zavjese, al bi se moja sveki sokirala haha neznam ni jel bi ti u stan usla… Sokirala se na moje koje se ne peglaju, da nebi na prazan prozor. Kakve smo mi zene ako ne peglamo 17 sati 28 metara zavjesa, sram nas bilo…
    Idem i ja skinut svoje i sliku joj poslat haha

😂😂😂😂😂😂😂😂
    Nemam,  nisam se mogla odluciti kakve bi,  pa je bilo pricekat ce malo. Jos cekaju 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    04. Prosinac 2017. 07:16

Ja imam zavjese koje se peglaju, ali nisu opeglane 😂😂
    Uopce ne volim zavjese, ali sam u prizemlju, pa ne volim bas da mi se vidi s ulice unutra

04. Prosinac 2017. 08:16

Meni je susjedna zgrada prilicno blizu, a spavaca i dnevni boravak/blagavaona su na toj strani pa sam stavila, inace nisam fan zavjesa i da recimo gledam na neku cistinu nebi ih stavila.

ikyri
    04. Prosinac 2017. 08:35

Ja imam rolo zavjese... nema prašine nema pranja... odrežem komad tkanine koji se zaprlja i bok!

Bublica123
    04. Prosinac 2017. 09:33

Jutro curke...mi danas idemo na kontrolu s P da vidimo kakvo je uho i ako je sve ok sutra ga vodim u vrtic...ja u soping sa sv.Nikolom...sutra napokon imam i pregled...veselim se....sigurno je mrcinica vec pravo porasla...a mozda saznamo i spol🎉🎊🎈🎊🎉🎈🎊🎀🎊🎈

panda102
    04. Prosinac 2017. 09:41

Jutro..... smrznuto jutro
    Evo i mene sa sastanka, jao glupi kraj godine, sve nesto kasni, rokove smo probili ma divno, ali izdrzat ce panda do 21.12. hahahaha
    Zavjese hahahaa mi nemamo vanjskih zidova nego su staklene stjene od poda do plafona....imam u sredini onu rolo zavjesu, a sa strane imam onaj pokusaj od zavjese s tamnozelenim resicama. Mozda sam je mogla nekad i oprat ahahahaha Mozda...
    Naravno kad je moj muz kod kuce jedemo koooooo ludi ahhaha 
    Odmah kila gore hehheh kad se njemu stalno nesto jede, samo ustaje i smisljaaaa ajjjjjj
    Pikice sretnoooo s malim, da bude dobro...
    Kaktus hoce ubit sveki hahhaha dobra si...

Bublica123
    04. Prosinac 2017. 09:51

Ja bas volim zavjese...daju mi nekako toplinu...nije mi ih problem oprati...strpam u masinu a kad sam kupovala uzela sam malo skuplje da ne moram peglat
    Panda znaci ozbiljno ste poceli radit na kilazi😂😂😂😂dobro je to...ja se sve nekako mrsim na kobasice na Trgu
    Iz Petrove 3 mi je sve negativno i jos mi ostaje nalaz glukoze koji je kod doktora pa se nadam da ce to biti ok da me ne maltraju i ovaj put sa secerom
    E i papu sam radila pa cemo vidjeti i to

Honey
    04. Prosinac 2017. 10:03

Jutro! Mi smo na žaluzinama, i čudi me da moja sveki nije bacila komentar, haha Zavjese imamo samo u spavaćoj, uz žaluzine, i to je rekla da su preuske, al kad sam joj rekla da je to njen sin rješavao, onda više nije bilo komentara, hahaha
    Ja jedva preživila još ovaj antibiotik, užas. Jučer popila zadnji, ništa nisam spavala, cijelu noć me želudac bolio a još je bio i pun mjesec. Sad još tri dana vaginaleta, mrzim ih... Kosa mi je katastrofa, moram hitno ovaj tjedan ubacit frizerku. Danas uopće nisam dobre volje, kao da sam pokupila negdje bjesnoću, jao svima oko mene! Jedva čekam kući u krevet, uh. Al bar je kuća lijepa, sve fino okićeno..
    Pikica sretno malom da može u vrtić!
    Ostale cure, sretno sa šećerom, da doktroi potvrde da je to ok i tko čeka nalaze da budu dobrii!!!
    Proudy super ti je adventski aranžman!
    Panda, ti i ja ćemo izgurat nekako do tog 21.12., moramoooo....

04. Prosinac 2017. 10:37

Ja evo isla obavit Hzzo i sad pijem kavu u centru.
    Pikice sretno s malim kod dok.
    Panda i Honey hocete nakon 21.12. na bolovanje ili?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.