Ja nemogu od prehlade spavat..a moja curica se javlja,rečem da se igra🤗🤗🤗
Palcica,
Super ! I ja sam kupila ta kolica, samo druga boja.
Jesi malo istrazila o AS?? Meni se cini tako nekako slabasno to jaje....
Pozdrav zenske. Evo me i tu konacno :-). Proslu trudnocu provela sam na klokanici dok sam mirovala pa zasto ne bi i ovu. :-D
Palčica sve je prekrasno :)) ja isto jucer i danas sve oprala i sada ceka peglanje i u ormar 😀
Buco dobro dosla :)
Jutro svimaaaaaaa :)
Jao one vec sve peru i peglaju ahhahaa divnoooooo imaju i kolica i sve :) kad mi budemo kupovale aBd.
Ja na poslu, pijem caj, nista me ne boli, nije mi muka.
Honey se usutila, ubila se burekom, zgaravica je jos pece ehhehehe
Mene je isto nesto mucilo s pizze, mozda luk...il suha salama ne znam, a one elebaby su mi grozne
Spavala sam jucer prekodana, bas fino, neka dva sata :) nakon gljiva ludara hahahahah
Danas nam ima Horny ahhaha pregled :) sretno pa da te ukljuci i na uz
A Mono pitala si jel imaju autosjedalice rok trajanja, hmmm ne znam, mozda pise na njima od koje godine do koje garantuju sigurnost, a sto ti se cini tvoja nestabilna?
Pozdrav cure! :)
Evo, moja beba nece bit bas proljetna, ali da se ukljucim malo u vase razgovore.
Termin mi je 03.02. :)
url=https://lilypie.com]
Pozdrav zenske. Evo me i tu konacno :-). Proslu trudnocu provela sam na klokanici dok sam mirovala pa zasto ne bi i ovu. :-D
Evo teeee...dobro nam dosla 💓👼💓
Gdje nam je pikica danas?
Kako se moja pandica sjetila svoje terminuse🤣🤣🤣ma letala okolo naokolo..imala tri pokusaja tipkanja i svaki put mi ostane nedovrsena poruka jer me netko prekine🙄🙄🙄
Stvarcice su preslatke palcica😍😍😍
Ja nekako nemam neku volju za kupovinom, em sve imam em jos ne znam spol...a kad se odcepim ima da kartice gore😂😂😂
Ima kakvih pregleda ovih dana?
Tea dobrodosla, reci nam malo vise o sebi ahhahaha
Joj pikica pa falis zeno hahaha nemoj nam to radit...
Nego pitanje, kako vi izgledate ili kakve ste bile u 13-14 tjednu, kad sam gledala slike s ljetnica aj pa odakle im stomak?! Ja jos stanem u svoje traperice...evo ih na meni...
Svakako to mi je prvo dijete, da je drugo sigurno bi bilo vece, samo navecer se nesto nazire...
Sortiraj odgovore
Najstariji