Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    28. Studeni 2017. 16:09

Znaci auto sam vec stavila na oglas kupujem fiat pandu. Aj placeeeem. Ahhahahaha isla kupit elebaby i pazite sta sam dobila za poklon

panda102
    28. Studeni 2017. 16:19

Frajla mornarske majice. Jos na nekoj frckavoj slatkoj plavusici aiiiii divno

• ita87
    28. Studeni 2017. 16:38

Proudmomy super su ti slike, ja uvijek dobijem mrlju 

• ita87
    28. Studeni 2017. 16:40

Panda ni ja jos nisam kupila nista bebi (osim onog slonica) a jos sam 7tj ispred tebe. Da je bar i moja beba dobila neki poklon, makar od ljekarne, ali nista 

28. Studeni 2017. 17:37

Bude mi lakse kad cujem da nisam jedina koja jos nista nije kupila,  osjecala sam se ko nemajka 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

28. Studeni 2017. 17:38

ita87

Proudmomy super su ti slike, ja uvijek dobijem mrlju

Hvala. Ginice se fakat trudi dobro mi uhvatit.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    28. Studeni 2017. 17:58

Panda kako sad ti flasicu a ja nista!!! Neki dan kupila elebaby, od sutra pijem. Ovdje u hrvatskoj nema poklona u ljekarni, bas brzveze, sad cu u Brezice po tablete, imam 10min voznje do centra 😂 isplati se!! Ja evo dosla kuci pred pola sata, zamjesila za burek, sad idem razvuc i nek se pece, bas mi se jede mmmm

Frajla
    28. Studeni 2017. 18:05

Nekidan sam vidila u gradskoj ljekarni da se uz elebaby dobije bepanthen, neznam jel to jos traje

28. Studeni 2017. 19:24

Honey

Panda kako sad ti flasicu a ja nista!!! Neki dan kupila elebaby, od sutra pijem. Ovdje u hrvatskoj nema poklona u ljekarni, bas brzveze, sad cu u Brezice po tablete, imam 10min voznje do centra 😂 isplati se!! Ja evo dosla kuci pred pola sata, zamjesila za burek, sad idem razvuc i nek se pece, bas mi se jede mmmm

Joooooj Honey,  nemoj mi to raditi sad bi ja to jela,  a ne smijem. Bem ti secer!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

28. Studeni 2017. 19:31

Panda, svima nam kupi i salji...
    Ja sam kupila 18 bodija haha
    Nekidan kad je u c&a bilo - 25% na sve sam uzela  3 paketa onih po 5 kom, dugi rukav 56,62 i kratki 68,  bijeli pa sa nekom malom slicicom,  jos jedne sarene 56 dugi rukav u paketu od 3 kom.
    A isla sam sebi po gace koje nisam kupila. 
    Sliknem vam kad odem kod staraca, tamo skladistim sve u svojoj djevojackoj sobi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.