Tea dobrodosla, reci nam malo vise o sebi ahhahaha
Joj pikica pa falis zeno hahaha nemoj nam to radit…
Nego pitanje, kako vi izgledate ili kakve ste bile u 13-14 tjednu, kad sam gledala slike s ljetnica aj pa odakle im stomak?! Ja jos stanem u svoje traperice…evo ih na meni…
Svakako to mi je prvo dijete, da je drugo sigurno bi bilo vece, samo navecer se nesto nazire…
Bila ko prut...tek mi se u 6-7 mjesecu bas ono vidjelo da sam trudna...a i kazu da se u drugoj trudnoci ranije pocne vidjet jer je sve vec razlohano😂😂😂😂😂
Ma velicinu trbuha kod trudnica ne treba uopce usporedivati..sve ovisi o gradi tijela,cak i visini pa problema sa nadutoscu itd..nekima iskoci sa 13 tt a nekima tek sa 20+..meni je ovu noc bilo uzasno..povracalo mi se od zgaravice 😨
Dobro jutro!!!! Ahahahahahahaa, Panda u pravu si, dotuko me jučer burek a bogme i tvoja posteljina hahahah
Hvala draga na dobrim željama za pregled, i ja se nadam da će škicnuti sa uzv, ako ne onda ćemo bit strpljivi jos dan dva, šta ću. Ja ću morat smanjit sa tim tijestom i pekarom, baš me vuče zadnjih 10 dana, nije da se debljam nego me brine šećer. Kad se opet kontrolira krvna slika, jel tko zna?
Buco i Tea dobrodošle!!!
ProudMomy, budeš ti u šoping sa svojom curicom pa će biti 1:1
Jel još tko danas širi noge ili sam jedina?
Jutro curke! Raspisale se vi bome dobrano! Nove cure dobro dosle! Meni se trbuh sad nazire i primjeti malko,ovisi sta obucem. S tim da mi je prije bio napuhan vecinom i malko se vidio tj ja sam primjetila😁 jucer sam si kupila hlace i neke majice u h&m da imam sta finog obuc😂s curkom mi se trbuh isto tako ja mislim poceo polako nazirat i na kraju sam buknula ajme meni. Bila sam ko tenk s trbusinom do poda😂 al neka meni su to sve slatke muke za ta malena bica koja nam dolaze❤❤
Ja se tako nekako prebijeno osjecam,cijelu noc valjda opet imala nocne more svako malo nesto sanjam. Imam osjecaj da cijelu noc nesto sanjam,stalno se budim okrecem ko kit po krevetu. A sta ce tek poslije biti kad cu bas imat veliku trbusinu ako mi je sad tako😅
Cure koje imate preglede danas i ovaj tjedan sretnooo! 😘❤
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ajmeee..a nije me bilo samo od jucer ujutrooo...fino ste se raspisale! 😂 Ja sam jucer nakon 10 dana obukla svoje traperice,mogu ih zakopcat al mi je jak pritisak kad sjednem,pa sam ih zakopcala gumicom i samo remen otpustila..bilo je ok! Jos sam si uniformu na poslu birala,sve haljine i tunike..😂😂 uzela samo jednu majicu siru da ju nosim dok stanem u trapke 😂
Honey sretno na pregledu,nadam se da ce ti napravit i uzv, ja tek u 16tj...😒
Sta se tice tena i spola, ja neznam sta bi rekla...lice mi nije toliko masno kao prije,dobivam male pristice po nosu,uz nos i po celu...kosa katastrofa nokti odlicni! A ja sve isto cekam bar da mi ova tanka kosica probuja i bude sjajna..al nis...
Dobar dan cure, meni se trbuh već vidi iako je dosta rano. Ja ne planiram do daljnjega apsolutno ništa kupovati za bebu. Prerano mi je. Osim toga, svi oko mene imaju male bebe pa ću veliku većinu toga dobiti.
Imam ga i ja,al samo donji dio je narastao,od pupka na nize..mjerim ja to svaki tjedan u cm i od 11tj do sad 4 cm! Samo neka rastu srecice nase! Nismo ni mi poceli nista kupovati,gledamo i kombiniramo za sad! Jer mi je spavaca soba na katu kuce i glupo mi je za svako presvlacenje ici na kat a i drzati komodu u boravku! Mislimo kupiti obicnu komodu za robicu, eventualno ju prenamijeniti sa spuzvom da koristimo na katu a kupili bi u ikei stol za presvlacenje i to imali u prizemlju! Moj se evo grozi da presvlacim dijete na kaucu dok imamo goste recimo pa bi to stavili u donju kupaonu..
Evo mene sa pregleda! Sve je savršeno hvala bogu. Nuhalni je 1,1mm i to je super, bebica je stigla rastom od prošli put (zadnji put je bila 6dana manja) sad je 12+4 i to je taman. Glavica savršeno , ma sve uredno i beba i ja! Sad čekamo nalaze urinok. i briseva, mogli bi biti slijedeći tjedan i nadamo se da je to ok, makar je doktor rekao da i ako ne bude da ne brigam. Slijedeći pregled nam je 20.12. taman prije Božića, i nadamo se da ćemo možda onda vidjeti curicu!(ili dečka)
Uglavnom totalno sam u oblacima, a tako sam zarazila i sestru da mi je zaboravila naplatiti urinokulturu pa se moram vratiti još to riješiti, srećom pa mi je blizu. Bila je dosta mirna ali svjedno nije uspio najbolje slikati, no bolja je od Pandine
Rekao mi je raditi vaginalni skroz do 16tt jer se sve najljepše vidi tako a onda prelazimo na trbuh. Tlak standardno nizak (100/60) i kilogrami standardno isti (+0). Al meni je trbuh narastao, baš se vidi i po hlačama, al isto od pupka, logično jer je tu maternica.
Weeeeee...super Honey...drago mi je da je sve savrseno! 😘😘😇
A moj tlak bio 152/102 🤔😐 pa su pratili dal pada..
I meni taman tjedan kad je Badnjak bude 16tj pa cu na 3d da vidimo jel ima pisonju ili suknjicu! 😍😍
Jeejj Honey suuper,bas mi je dragoo!❤ Ja jedva cekam svoj pregled😍❤
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji