E sad si nam baš osporila teoriju ma ne vjerujem ni ja u te priče, ovo je tako zafrkancija. Sigurno je od hormona, meni je očito i beta sad na vrhuncu, kroz dva tjedna će valjda opadat pa će se i onda stanje smirit nadam se. Nisam do sada imala problem sa licem, evo krenulo od subote doslovno preko noći.
Bravo za sticker na frižiću, tako i ja svom mužu ostavim, tamo je i on najčešće
A osim od hormona, i kad malo losije jedem, skuzim da mi se lice pogorsa, bas bude nekako bezivotno.
Jooooj kad smo kod boja tak je frendicinoj maloj mama kupila majice za malu, valjda je jedna bila mornarska, a druga tamno plava. Ova pametnjakovicka ih je isla zamjeniti jer "to nije za curicu" 😨
Dobar dan cure moje. Nisam Vas zaboravila.Ovih dana ludnica,pregledi,prehlada,svatovi.....no dobro pustim to na stranu,jučer bila na pregledu 100% curica potvrđena...napredna za cijelih 10 dana...teška 900gr...duga 29.2cm....s toga nam se termin pomakao s 10.03. na 25-28.02......tako je slatka igrala se skrivaća rukicama vidiš mi lice ,nevidiš....zjevala,otvarala šakicu,smiješila se....nešto predivno🤗😍💕
Ajme kakva lijepa busica 😍😍😍😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hej curke, niste rekle da li vas zna presjeci u donjem dijelu trbuha kada se ustaješ iz sljedećeg položaja
Čekaj tek si na početku vidjet češ kasnije probadanja i teškog ustajanja,samo bez naglih pokreta i uvijek skupi noge u krevetu i s obe ustani.
Ajme kakva lijepa busica 😍😍😍😍
Hvala,evo moje sunce se javlja...rečem to se igra u stomaku i tako komunicira sa mnom🤗
Jao Palčica baš sam te spomenula neki dan! Lijepih vijesti za bebu, a buša ti je prava! Proći će i prehlade i svadbe, samo nek ste vas dvije dobro Još malo i imat ćeš svoju malenu u rukama, divno
Jao Palčica baš sam te spomenula neki dan! Lijepih vijesti za bebu, a buša ti je prava! Proći će i prehlade i svadbe, samo nek ste vas dvije dobroJoš malo i imat ćeš svoju malenu u rukama, divno
Svadba prošla😀prehlada stoji ali ok je tak mora biti....dada jedva čekam svoje največe blago držati u rukama🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji