Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    28. Studeni 2017. 15:08

E sad si nam baš osporila teoriju  ma ne vjerujem ni ja u te priče, ovo je tako zafrkancija. Sigurno je od hormona, meni je očito i beta sad na vrhuncu, kroz dva tjedna će valjda opadat pa će se i onda stanje smirit nadam se. Nisam do sada imala problem sa licem, evo krenulo od subote doslovno preko noći.
    Bravo za sticker na frižiću, tako i ja svom mužu ostavim, tamo je i on najčešće

28. Studeni 2017. 15:12

A osim od hormona, i kad malo losije jedem, skuzim da mi se lice pogorsa, bas bude nekako bezivotno. 

Frajla
    28. Studeni 2017. 15:15

Jooooj kad smo kod boja tak je frendicinoj maloj mama kupila majice za malu, valjda je jedna bila mornarska, a druga tamno plava. Ova pametnjakovicka ih je isla zamjeniti jer "to nije za curicu" 😨

Palčica0306
    28. Studeni 2017. 15:23

Dobar dan cure moje. Nisam Vas zaboravila.Ovih dana ludnica,pregledi,prehlada,svatovi.....no dobro pustim to na stranu,jučer bila na pregledu 100% curica potvrđena...napredna za cijelih 10 dana...teška 900gr...duga 29.2cm....s toga nam se termin pomakao s 10.03. na 25-28.02......tako je slatka igrala se skrivaća rukicama vidiš mi lice ,nevidiš....zjevala,otvarala šakicu,smiješila se....nešto predivno🤗😍💕

Palčica0306
    28. Studeni 2017. 15:25

28. Studeni 2017. 15:31

Ajme kakva lijepa busica 😍😍😍😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Palčica0306
    28. Studeni 2017. 15:33

Malena123

Hej curke, niste rekle da li vas zna presjeci u donjem dijelu trbuha kada se ustaješ iz sljedećeg položaja

Čekaj tek si na početku vidjet češ kasnije probadanja i teškog ustajanja,samo bez naglih pokreta i uvijek skupi noge u krevetu i s obe ustani.

Palčica0306
    28. Studeni 2017. 15:35

ProudMomy

Ajme kakva lijepa busica 😍😍😍😍

Hvala,evo moje sunce se javlja...rečem to se igra u stomaku i tako komunicira sa mnom🤗

Honey
    28. Studeni 2017. 15:45

Jao Palčica baš sam te spomenula neki dan! Lijepih vijesti za bebu, a buša ti je prava! Proći će i prehlade i svadbe, samo nek ste vas dvije dobro  Još malo i imat ćeš svoju malenu u rukama, divno

Palčica0306
    28. Studeni 2017. 16:02

Honey

Jao Palčica baš sam te spomenula neki dan! Lijepih vijesti za bebu, a buša ti je prava! Proći će i prehlade i svadbe, samo nek ste vas dvije dobro Još malo i imat ćeš svoju malenu u rukama, divno

Svadba prošla😀prehlada stoji ali ok je tak mora biti....dada jedva čekam svoje največe blago držati u rukama🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.