Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    28. Kolovoz 2017. 19:05

Da li netko ima problema sa vidom. Imam dvoslike jedan dan a drugi ništa... Imam -1 dioptriju i taman sam si napravila leće... Dvoslike vecinom na titlovima i sl...kao da nemogu dobro fokusirat. Kažu da vid u trudnoći zna se promjenit ali da se ništa ne dira dok dojenje ne završi da se sve vrati na staro... Mene to straši malo...Nadam se da netko ima sličnih problema.

mono1111
    28. Kolovoz 2017. 19:23

Ja inace nosim lece, ali mi je trenutno ok vid s tom dioptrijom.
    Mislim da su mijenjane te tablice, ali da, sve je to tu negdje.

• Ivancica09
    28. Kolovoz 2017. 19:24

Ja bas sutra idem oftamologu jer me oci bole cesto i svjetlost jaka me smeta ali i inace imam dioptriju pa sad ne znam jel to ima veze sa trudnocom..

• Elviramagistic
    28. Kolovoz 2017. 19:58

Ja isto imam -1 i za sada mi je ok

MiuMau
    28. Kolovoz 2017. 20:57

Ja nemam gotovo nikakvu dioptriju, 0,5 mislim da su rekli, ali ja već dugo vremena imam problem da mi bježi tekst kad čitam pa su mi dali neke očale za čitanje... također imam problema i s vrtoglavicama, i nekakvim čudnim izvijanjem slike povremeno, ali nisu ništa uspijeli dijagnosticirat, pa su to sve pripisali niskom tlaku i eto tak, nije ti niš... ja navikla živjet s tim... 
    Ja sam danas ko leptirić, čak i dvije štrudle napravila, s jabukama i sirom, natrpala se ko brod, pogledala novu epizodu Game of Thrones... sva sretna, al nešto me stiska... i evo rigoleto koji bi posramio i bandićeve fontane...  sad mi je bolje i sam škicam kako bi opet utrpala štrudle... 

mamika3
    28. Kolovoz 2017. 20:59

Mono,kakva je situacija kod tebe?Pratim te...😉😚

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

ikyri
    28. Kolovoz 2017. 21:57

MiuMau

Ja nemam gotovo nikakvu dioptriju, 0,5 mislim da su rekli, ali ja već dugo vremena imam problem da mi bježi tekst kad čitam pa su mi dali neke očale za čitanje… također imam problema i s vrtoglavicama, i nekakvim čudnim izvijanjem slike povremeno, ali nisu ništa uspijeli dijagnosticirat, pa su to sve pripisali niskom tlaku i eto tak, nije ti niš… ja navikla živjet s tim…
    Ja sam danas ko leptirić, čak i dvije štrudle napravila, s jabukama i sirom, natrpala se ko brod, pogledala novu epizodu Game of Thrones… sva sretna, al nešto me stiska… i evo rigoleto koji bi posramio i bandićeve fontane…sad mi je bolje i sam škicam kako bi opet utrpala štrudle…

Ma ja nakon prve trudnoće sam dobila mušice u oba oka, izgubim vid na polovici vida na 30 min, slike mi ostaju u vidu dulje nego normalnoj osobi, imam svakakva svjetlucanja i gluposti... Sve sam pregledala. Kažu stres, nizak tlak, migrena.... Ja samo ne želim još duplo vidjet.

mono1111
    28. Kolovoz 2017. 23:24

Mamika, 😉, pa ok sam valjda..ni sama ne znam..dns mi se opet na trenutak pojavio neki smedji iscjedak...i bas neka glupa bol, kao da me netko probada, i kroz rodnicu isto, nisu jaki bolovi, traju neko vrijeme pa prodju...sve me to izludjuje, sad sam 7 + 6. Na uzv idem tek za dva tjedna, ako izdrzim toliko jos.😕😘😘
    Imate cure ili ste imale ovakve bolove, probadanja? To mi je novo, od jucer mozda...

Dns nisam povracala, u dva navrata mi je lose bilo, ali je brzo proslo...naravno i to me brine sad...hahah😱

MiuMau, super za strudle ! Bar si pojela i okusila ako nista drugo...😄

Skuzila sam da mogu stavljati ove smajlice s moba, hahah, mislila sam da se mogu samo ovi gore prilozeni pa mi je to sad super, haha🙋

MiuMau
    29. Kolovoz 2017. 08:12

A jesam, sad sjedim i gledam u njih, strah me pojest ih da ne bi ponovo krenulo... 
    Sto se probadanja tice ja sam ih imala do negdje devetog tjedna, onda su nekak prestala, i sad su se u zadnjih nekoliko dana ponovo javila, pa nemrem petak docekat da pitam zas i kak... 
    Mislim jasno mi je da se maternica siri i to sve raste i dogada se nesto, i nisu sad grcevi jaki, al opet zabrines se... ja sam jucer kihnula i bas me posteno probolo dolje, reko eto, strgala sam ju...  a kad kisem moram se uhvatit za trbuh, jer ak ne onda me tak pikne nes, bol ko da sam nes istegnula...

• Ivancica09
    29. Kolovoz 2017. 08:13

MiuMau

Ja nemam gotovo nikakvu dioptriju, 0,5 mislim da su rekli, ali ja već dugo vremena imam problem da mi bježi tekst kad čitam pa su mi dali neke očale za čitanje… također imam problema i s vrtoglavicama, i nekakvim čudnim izvijanjem slike povremeno, ali nisu ništa uspijeli dijagnosticirat, pa su to sve pripisali niskom tlaku i eto tak, nije ti niš… ja navikla živjet s tim…
    Ja sam danas ko leptirić, čak i dvije štrudle napravila, s jabukama i sirom, natrpala se ko brod, pogledala novu epizodu Game of Thrones… sva sretna, al nešto me stiska… i evo rigoleto koji bi posramio i bandićeve fontane…sad mi je bolje i sam škicam kako bi opet utrpala štrudle…

MiuMau ja isto znam imati vrtoglavice ali kao zbog vratne kraljeznice makar sad imam osjecaj da me i vid muci pa da bi i to mogao biti uzrok.. citam kako si napisala da si naucila zivjet s tim, blago tebi jer meni je to jako tesko s obzirom da mi je to na dnevnoj bazi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.