Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    13. Studeni 2017. 09:59

Jao sad me mama još razbjesnila... Pa da je ubiješ. Zovem je da pričuva malu na doslovno 3 min da se otuširam jer mi je sva nikakva i ja se jedva gegam... Odem ja obavim tuširanje i ona je maloj na bodic s dugim rukavima stavila još duge rukave... U stanu mi je 26...kuham se. I to je stavila preko skroz prljavog bodica koji je imala ...dok ne završi jutrarnje mazanje s hranom... preko lica koje je puno pudinga od čokolade... Pa u jebeni top bi je stavila... A mala naravo zaključila da idemo van... i sad tuli da bi van... Ner stavljamo dvije majice kad idemo van... Sad idemo gledat buru i kišu da zaključi da bi ipak išla doma. I sad kad sam je presvlačila iz svega što je imala obučeno .. odbija hlačice stavit ... ali želi van 😖😖

ikyri
    13. Studeni 2017. 10:02

Dobrodošle nove curke! Nadam se da ce sve bit ok sa hematomom. Ja moram dopunit popis a nemam živaca za ništa trenutno. Imamo facebook grupu pa ko voli nek izvoli 😎

13. Studeni 2017. 10:11

admy

Zdravo.
    Ja sam 14 tt. Moja beba treba da bude na proljece. Nadam se da ce sve biti uredu. Ovo mi je druga trudnoca. Prva trudnoca je zavrsila u 6 tt. Sad se borim sa hematomom. Imam smedji iscjedak i molim Boga da ovog puta sve bude uredu.

Hi admy!

Samo miruj i smiri zivce,  jer koliko gos tesko bilo,  to je najvaznije,  da si ti smirena i pozitivna.
    Ja sam trenutno u 12tt,  a s krvarenjem i smedjim iscjetkom borila sam se vec 2 puta i to bez hematoma,  nemaju objasnjenje za krvarenje,  osim pucanja kapilara.
    Pijes li neku terapiju?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

13. Studeni 2017. 10:12

ikyri

Dobrodošle nove curke! Nadam se da ce sve bit ok sa hematomom. Ja moram dopunit popis a nemam živaca za ništa trenutno. Imamo facebook grupu pa ko voli nek izvoli 😎

Das nam neki link? 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    13. Studeni 2017. 10:13

Ajoj Ikyri, a sad je još i drugo na putu  
    Ja imam pitanje, onako me želudac bolucka i malo mi je mukica (nisam zaboravila da sam trudna). Skužila sam da mi je krušnim mrvicama istekao rok prije cca dvadesetak dana. Stavila jučer 3 žlice u jabuke za štrudlu. Koliko se trebam brinuti??? Neznam jel me to sada želudac od toga, od psihe (jer sam to tek jutros skužila) ili od trudoće. Mislim realno nebi trebalo ništa biti, to su krušne mrvice, makar kad sam pomirisala imale su mi malo drugi miris, joj neznam... Help

ikyri
    13. Studeni 2017. 10:20

Hmmm krušne mrvice kojima je prošao rok? Mislim da nemaš straha ali nikakvog. Ma ja u trudnoci isto ako kuham i nešto mi smrdi i sl... Muka mi je cijeli dan...ne znam je li to psiha ali neki šugavi miris me može pratit danima. Čistila sam salatu pa je bilo zemlje pa sam to prala pa se nisam uvjerila da sam sve oprala ikao jesam. I nisam uopce mogla jest salatu. 

ikyri
    13. Studeni 2017. 10:21

Haha još si spekla jabuke s time... ma nemaš straha ništa.

ikyri
    13. Studeni 2017. 10:22

Grupa je P B 2018

little baby
    13. Studeni 2017. 10:23

Jaooo ikyri tebi dan poceo bas veselooooo,nadam se da ce ostatak dana biti bolje😘❤

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Honey
    13. Studeni 2017. 10:27

ikyri

Haha još si spekla jabuke s time… ma nemaš straha ništa.

Hvala. Možda jesu malo užegle, al opet mislim da nebi smjelo biti posljedica. Glava je to očito. Kad smo kod salate, moj muž ju je oprao u sudoperu. Onako je napunio sudoper vodom i okupao u takve dvije vode salatu. Nisam ju jela, nema šanse. Ja perem salatu list po list. To si je od matere naučio, puno ljudi tako radi, meni se kosa diže na glavi, možda sam malo preosjetljiva, al nekako mi to nije higijenski...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.