IkyriSuper bas ga probaj, meni je preeefini :) radila sam i taj tvoj s coolinarke pa mi je presladak.
Mono ovaj je slican onom torte i to, meni jos bolji
Honey dobro da smijem vec sam smazala dva komada( da me vide ovi iz bolnice jucer hahah ), muz se casti s tartarskim a ja samo gledam i slinim
Ma i meni je taj moj presladak. Ali ga muž voli a on nece ništa s friskim sirom. A ja obožavam friški sir i plačinke sa sirom zapečene i sl... Ali tko ga šiša ja sam sad glavna :)
Hehe pa da sad mozes iskoristit priliku, nije ni ovaj jako kisel, taman :)
Katuska,
Jako je slicaj kao i moj.
Samo u moj ne ide vrhnje za slag za bijelu kremu, nego samo vrhnje kiselo, vanilin secer i secer mislim...sad ne znam napamet.
Ja uvijek stavljam svjezi sir, doduse kupim u Vindiji, ali ako ne idem tamo, kupim bilo koji....ok su mi svi, ne osjetim preveliku razliku !
Ma sigurno je isto fini, pogotovo kad sam na dijeti sve mi je fino
Kad već pričamo o cheesecakeu , ja sam si danas kupila u lidlu onaj sladoled cheesecake-strawberry 😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥
Jel gledate provjereno? Nema epizode da ja ne placem
Ja gledam inace, ali sad nisam gledala od pocetka...sad sam na ovo o Kanadi pocela...
Ikyri, fali ti na popisu maja6385 termin 02.04.2018., ona ti je bila između Nine11 i Sofie88
Thx, Honey! :-)
Prerano sam se pohvalila da spavam cijelu noc bez buđenja
:( steta
Ja spavam ko top.... ahahhaha jucer sam se pakovala, sve je nekako stalo u auto, danas muza pokupim na poslu i letimo.... samo jos da dobijem godisnji za ponedjeljak ahahhahaha nisam jos pitala, jesam mu spomenula u pon na sastanku nije bio odusevljen...
JUTRO
Sortiraj odgovore
Najstariji