Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    26. Listopad 2017. 19:40

Katuska99

IkyriSuper bas ga probaj, meni je preeefini :) radila sam i taj tvoj s coolinarke pa mi je presladak.
    Mono ovaj je slican onom torte i to, meni jos bolji
    Honey dobro da smijem vec sam smazala dva komada( da me vide ovi iz bolnice jucer hahah ), muz se casti s tartarskim a ja samo gledam i slinim

Ma i meni je taj moj presladak. Ali ga muž voli a on nece ništa s friskim sirom. A ja obožavam friški sir i plačinke sa sirom zapečene i sl... Ali tko ga šiša ja sam sad glavna :)

Katuska99
    26. Listopad 2017. 19:44

Hehe pa da sad mozes iskoristit priliku, nije ni ovaj jako kisel, taman :) 

mono1111
    26. Listopad 2017. 21:48

Katuska,
    Jako je slicaj kao i moj.
    Samo u moj ne ide vrhnje za slag za bijelu kremu, nego samo vrhnje kiselo, vanilin secer i secer mislim...sad ne znam napamet.
    Ja uvijek stavljam svjezi sir, doduse kupim u Vindiji, ali ako ne idem tamo, kupim bilo koji....ok su mi svi, ne osjetim preveliku razliku !

Katuska99
    26. Listopad 2017. 22:38

Ma sigurno je isto fini, pogotovo kad sam na dijeti sve mi je fino 

Katuska99
    26. Listopad 2017. 22:43

Jel gledate provjereno? Nema epizode da ja ne placem 

nina1312
    26. Listopad 2017. 22:45

Kad već pričamo o cheesecakeu , ja sam si danas kupila u lidlu onaj sladoled cheesecake-strawberry 😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥

mono1111
    26. Listopad 2017. 23:17

Katuska99

Jel gledate provjereno? Nema epizode da ja ne placem

Ja gledam inace, ali sad nisam gledala od pocetka...sad sam na ovo o Kanadi pocela...

• maja6385
    27. Listopad 2017. 00:46

Honey

Ikyri, fali ti na popisu maja6385 termin 02.04.2018., ona ti je bila između Nine11 i Sofie88

Thx, Honey! :-)

• ita87
    27. Listopad 2017. 02:09

Prerano sam se pohvalila da spavam cijelu noc bez buđenja 

panda102
    27. Listopad 2017. 07:18

ita87

Prerano sam se pohvalila da spavam cijelu noc bez buđenja

:( steta
    Ja spavam ko top.... ahahhaha jucer sam se pakovala, sve je nekako stalo u auto, danas muza pokupim na poslu i letimo.... samo jos da dobijem godisnji za ponedjeljak ahahhahaha nisam jos pitala, jesam mu spomenula u pon na sastanku nije bio odusevljen...

JUTRO

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.