Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    26. Listopad 2017. 18:13

Ja radim cheesecake bez jaja i pečenja ali ga jedem normalno. Kakav je to čiz? Imaš kakav fini recept. Ja radim s plazmom onako jednostavno. 
    Sigurna sam da se može!

mono1111
    26. Listopad 2017. 18:26

Mislim da nemas brige ako ga peces u pecnici...sad mi je mozak zablokirao, ne znam da li ja imam recept cheese cakea s jajem ili ne?? Neki na netu sam nasla, kao cheese cake iz Torte i to...jako.je jednostavan...
    Ikyri,
    Koji ti imas??

Katuska99
    26. Listopad 2017. 18:27

Meni je ovaj najfiniji recept koji sam do sad radila, jer ide onaj zbregov svjezi sir pa mi pase to malo kiselkasto, a ne oni abc i to 

ikyri
    26. Listopad 2017. 18:29

Onaj čizkejk kao iz najbolje slastičarne na coolinarki. 
    To i čudo od čokolade i tiramisu radim u svakoj prilici skoro. 

ikyri
    26. Listopad 2017. 18:30

Katuska99

Meni je ovaj najfiniji recept koji sam do sad radila, jer ide onaj zbregov svjezi sir pa mi pase to malo kiselkasto, a ne oni abc i to

Ma da ... ajde daj ga 

Katuska99
    26. Listopad 2017. 18:40

Na prvom otopit maslac i to troje promjesat i utisnut u kalup 
    1.smjesa sve izmjesat mikserom ulit na to i pec
    2.smjesa moze se i rucno izmjesat i onda na tu prvu pecenu smesu dodat ali zlicu po zlicu da ne propadne. I onda to pec jos 7 min 

ikyri
    26. Listopad 2017. 18:45

zvuči dobro! probat cu pa ti javim!

Honey
    26. Listopad 2017. 18:53

Katuska99

Na prvom otopit maslac i to troje promjesat i utisnut u kalup
    1.smjesa sve izmjesat mikserom ulit na to i pec
    2.smjesa moze se i rucno izmjesat i onda na tu prvu pecenu smesu dodat ali zlicu po zlicu da ne propadne. I onda to pec jos 7 min

Naravno da je bezopasan pa pece se na 180! 😀 I ja radim taj i odlican mi je. Ja se sad najela palacinki, dragi ispekao, al sad me puca da bi nesto slano...hmmm...

Katuska99
    26. Listopad 2017. 19:16

Ikyri Super bas ga probaj, meni je preeefini :) radila sam i taj tvoj s coolinarke pa mi je presladak. 
    Mono  ovaj je slican onom torte i to, meni jos bolji
    Honey  dobro da smijem vec sam smazala dva komada( da me vide ovi iz bolnice jucer hahah ), muz se casti s tartarskim a ja samo gledam i slinim 

Honey
    26. Listopad 2017. 19:36

Katuska99

IkyriSuper bas ga probaj, meni je preeefini :) radila sam i taj tvoj s coolinarke pa mi je presladak.
    Mono ovaj je slican onom torte i to, meni jos bolji
    Honey dobro da smijem vec sam smazala dva komada( da me vide ovi iz bolnice jucer hahah ), muz se casti s tartarskim a ja samo gledam i slinim

Pricaj mi, tak je moj prosli petak tuna steak, plakala sam skoro 😢 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.