Ja radim cheesecake bez jaja i pečenja ali ga jedem normalno. Kakav je to čiz? Imaš kakav fini recept. Ja radim s plazmom onako jednostavno.
Sigurna sam da se može!
Mislim da nemas brige ako ga peces u pecnici...sad mi je mozak zablokirao, ne znam da li ja imam recept cheese cakea s jajem ili ne?? Neki na netu sam nasla, kao cheese cake iz Torte i to...jako.je jednostavan...
Ikyri,
Koji ti imas??
Meni je ovaj najfiniji recept koji sam do sad radila, jer ide onaj zbregov svjezi sir pa mi pase to malo kiselkasto, a ne oni abc i to
Onaj čizkejk kao iz najbolje slastičarne na coolinarki.
To i čudo od čokolade i tiramisu radim u svakoj prilici skoro.
Meni je ovaj najfiniji recept koji sam do sad radila, jer ide onaj zbregov svjezi sir pa mi pase to malo kiselkasto, a ne oni abc i to
Ma da ... ajde daj ga
Na prvom otopit maslac i to troje promjesat i utisnut u kalup
1.smjesa sve izmjesat mikserom ulit na to i pec
2.smjesa moze se i rucno izmjesat i onda na tu prvu pecenu smesu dodat ali zlicu po zlicu da ne propadne. I onda to pec jos 7 min
Na prvom otopit maslac i to troje promjesat i utisnut u kalup
1.smjesa sve izmjesat mikserom ulit na to i pec
2.smjesa moze se i rucno izmjesat i onda na tu prvu pecenu smesu dodat ali zlicu po zlicu da ne propadne. I onda to pec jos 7 min
Naravno da je bezopasan pa pece se na 180! 😀 I ja radim taj i odlican mi je. Ja se sad najela palacinki, dragi ispekao, al sad me puca da bi nesto slano...hmmm...
Ikyri Super bas ga probaj, meni je preeefini :) radila sam i taj tvoj s coolinarke pa mi je presladak.
Mono ovaj je slican onom torte i to, meni jos bolji
Honey dobro da smijem vec sam smazala dva komada( da me vide ovi iz bolnice jucer hahah ), muz se casti s tartarskim a ja samo gledam i slinim
IkyriSuper bas ga probaj, meni je preeefini :) radila sam i taj tvoj s coolinarke pa mi je presladak.
Mono ovaj je slican onom torte i to, meni jos bolji
Honey dobro da smijem vec sam smazala dva komada( da me vide ovi iz bolnice jucer hahah ), muz se casti s tartarskim a ja samo gledam i slinim
Pricaj mi, tak je moj prosli petak tuna steak, plakala sam skoro 😢
Sortiraj odgovore
Najstariji