Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    22. Listopad 2017. 21:09

ita87

Evo vidim da je i kod nas 5 godina.. jbg

Nemos vjerovat, bas bezveze. Kod nas u Sv.Nedelji je dovoljno da ti je prijavljeno prebivaliste, nema uvjeta o trajanju. Ma ovako je tih 2000kn mizerno, i onda jos postavljaju neka ogranicenja. S druge strane i to dobro dode..

• ita87
    22. Listopad 2017. 21:16

Kod nas se za prvo i drugo daje po 1500, a za trece 30000  s obzirom da stalno spominjem troje djece, ako se ne promijeni vlast, naplatit cu im bome to hahaha 
    Salim se malo, najbitnije je da sve prodje u redu i da je dijete zdravo, lako za poslije 

• Elviramagistic
    22. Listopad 2017. 21:22

Kod nas je 1000 kuna..bolje i to nego nista..1 mjesec za pelene 😀

panda102
    22. Listopad 2017. 21:59

Kod nas je 220€ jednomratna pomoc. Samo moras imati stalno prebivaliste a to imamo oboje. Prije je bilo da moras biti drzavljanin. Sreca ukinuli su. Ikyri hahaha nikad se ne bih sjetila da na yt ima ultrazvuk, ali oni ludi amerikanci sveee snimaju hahahaha
     Hvala cure za pregled. Tek je u 19:30.  

ikyri
    22. Listopad 2017. 22:00

Ma kod nas je za Rijeku godinu dana a za Čavle samo 6 mj...Ali npr. Baška na krku koja daje 5000kn traži 5 god. 

amarenna
    22. Listopad 2017. 23:21

Sretno svim curama sutra na pregledima, ja idem prekosutra. Vratite se s najljepšim vijestima da mi uljepšate još više sutrašnji rođendan 🤗

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

22. Listopad 2017. 23:56

Cure koje ste u drzavnim sluzbama, neznam jel znate da nakon 90 dana bolovanja (komplikacije se broje u to) imate pravo na jednokratnu pomoc od poslodavca, isto tako i za rodjenje djeteta. Privatni sektor- za jednu nasu veliku firmu znam da isto tako daju, druge cifre ali imaju ta prava. Provjerite si... 
    A ove milostinje od gradova necu komentirat, kao ni status majke odgajateljice u zagrebu... Ako netko ima troje djece od nas prisutnih i koristi ili misli to koristit, nek se ne uvrijedi, ali placamo i muz i ja ogroman prirez od kojeg nemam nista osim divnih fontana, cak i parking placamo... Mi koje imamo jedno ili dvoje ocito ne odgajamo svoju djecu pa nismo majke odgajateljice, ta mjera je promasaj stoljeca i masaaaa ljudi je ogorcena na to

• ita87
    23. Listopad 2017. 05:57

Budna vec sat vremena, a tak bih voljela jos barem malo odspavat. Izgleda da je preveliko uzbudjenje zbog pregleda 

Elviramagistic

Nisam mislila da bas toliko ode mjesecno na pelene 

Palčica0306
    23. Listopad 2017. 06:50

ita87

Budna vec sat vremena, a tak bih voljela jos barem malo odspavat. Izgleda da je preveliko uzbudjenje zbog pregleda

Elviramagistic

Nisam mislila da bas toliko ode mjesecno na pelene

Dobro jutro draga! Sretno na pregledu. Ja nespavam ima dva i pol sata,mrvica je živ-živ najranije🤗🤗🤗meni u četvrtak pregled,križam dane😬jedva čekam da saznam spol,ako mrvica dopusti😁 Inače,kako si?🤗😗

panda102
    23. Listopad 2017. 07:07

Amarena 🌺🌸🌹🌷🎂🎂🎂🎂🎂🍺🍻🍺🍻🍷🍷🍩🍩🍩🍩🛍🛍🛍🛍🎁🎁🎁🎁🎁 sretan rodjendan. Zelim ti sve najboooolje od ❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.