Moja dr recimo prije punih 7 tj po zadnjoj mengi uopce ne narucuje na prvi pregled, osim u slucaju krvarenja.
Jessy ako ne krvaris sve je u redu i nemoj otic prije 7tt. Ja sam isla 6+6, i rekao mi je gin da mozda nebi cula otkucaje da sam dosla ranije. Nema se sta vidit ranije jel ok ili nije, znam da se tesko strpit. Recimo Panda ide tek sad u ponedjeljak, mislim da je onda 8+ i to ide privatno a redovno su ju narucili tek sa 10+.
Cure koje ste oko 15. tjedna, jel vam se vidi trbuscic? Meni su uske hlace ali jos se nista ne vidi.. malo sam googlala kako bi trebao izgledat u 16 tt, i svima se vidi. Jedva cekam pregled sutra da se uvijerim da je sve u redu
Cure koje ste oko 15. tjedna, jel vam se vidi trbuscic? Meni su uske hlace ali jos se nista ne vidi.. malo sam googlala kako bi trebao izgledat u 16 tt, i svima se vidi. Jedva cekam pregled sutra da se uvijerim da je sve u redu
Ita, sad s 15+4 imam ogroman trbuh, a u prvoj s 15 nista nisam imala osim obicnog slaufica kojeg oduvjek imam, poceo rast tek pomalo oko polovice, i do kraja sam imala bas mali trbuscic kakav cu sad valjda za 2 mj imat.
Sad sam malo mirnija
Imam ja otprije visak 7,8 kg pa sam mislila da se mozda zato ne nazire jos. Mm i ja se otpocetka salimo da cemo objavit trudnocu tek kad busa bude izbocenija od sisa, a to nikako da se desi
Ja sam bila za 5+4 i gin je rekla da je sve u redu mogu stavit i sliku kak je izgledalo tak rano al na fejsu ovdje mi nece ucitat
Sad sam malo mirnija
Imam ja otprije visak 7,8 kg pa sam mislila da se mozda zato ne nazire jos. Mm i ja se otpocetka salimo da cemo objavit trudnocu tek kad busa bude izbocenija od sisa, a to nikako da se desi
Ma meni je to super bilo dok se nista nije vidjelo pa svi ostanu paf kad kazem koliko sam trudna haha a sad svi ostanu paff kad kazem da mi je termin sredinom travnja i da jos nisam ni na pola
Pa da, taj faktor iznenadjenja svih cini mi se super za prvu trudnocu
Cure ima li netko slično iskustvo.Radila sam na pola radnog vremena (jer je to poslodavcu tako odgovaralo, rad za servis) tri godine, nakon toga smo sklopili sporazumni otkaz jer sam išla raditi u drugu firmu, radila sam tri mjeseca i nakon toga s tim poslodavcem potpisala sporazumni otkaz zbog obećanja da će me prvom prilikom vratiti na posao, kasnije sam saznala da je to bilo iz razloga da zaposle drugu osobu. Nakon dva mjeseca počela sam raditi u staroj firmi i radila 9 mjeseci. Ponovo smo potpisali sporazumni otkaz jer prelazim u drugu firmu na puno radno vrijeme. Zanima me imam li pravo da mi hzz vodi staž ukoliko budem otvarale komplikacije, koliko dugo moram raditi kod novog poslodavca da bi ostvarila to pravo.
Hvala na odgovoru.
Cure ima li netko slično iskustvo.Radila sam na pola radnog vremena (jer je to poslodavcu tako odgovaralo, rad za servis) tri godine, nakon toga smo sklopili sporazumni otkaz jer sam išla raditi u drugu firmu, radila sam tri mjeseca i nakon toga s tim poslodavcem potpisala sporazumni otkaz zbog obećanja da će me prvom prilikom vratiti na posao, kasnije sam saznala da je to bilo iz razloga da zaposle drugu osobu. Nakon dva mjeseca počela sam raditi u staroj firmi i radila 9 mjeseci. Ponovo smo potpisali sporazumni otkaz jer prelazim u drugu firmu na puno radno vrijeme. Zanima me imam li pravo da mi hzz vodi staž ukoliko budem otvarale komplikacije, koliko dugo moram raditi kod novog poslodavca da bi ostvarila to pravo.
Hvala na odgovoru.
Imae li pauzu između tih 9mj i posla sad?
Moraš imat 12mj u kontinuitetu... što nemora bit isti posao...samo da je u komadu!
Sortiraj odgovore
Najstariji