Onda ces imat uvjet kako.god jer ti i komplikacike idu pod staž. Samo koliko moraš radit kod novog zaposlenika neznam točno... neznam dali ima.stavka za to
Imam pravo bez obzira na sporazumne otkaze
Najbolje sutra nazovi hzzo i objasni situaciku da imaš 9mj.staža i da prelaziš na drugi posao zbog boljih uvjeta... koliko moraš radit kod novog poslodavca za ostvarenje prava na 100 place na porodiljnom dopustu....
Jesse,
Pa kao sto ti je Ikyri rekla, najbolje da odes sa 6 + nesto dana....ja sam recimo bila sa 6 + 1 u drugoj T i culi su mi se otkucaji. Mislim mozes ti privatno otici i prije ako zelis, ali se nece puno vidjeti...pa ces onda opet morati ici...mislim meni je to odgovaralo svakako da idem sto cesce, ali znas da ja imam niz neuspjelih T i jako velik strah...ali posto je tebi prva T i pretpostavljam da je sve uredno, mozda da pricekas redovan pregled, u 6ili7 tt kad te dokt.naruci.
Jesi zvala da ti da termin??
Ita,
Evo...ista pitanja imamo dns:)
Malena,
Ako imas neprekidni radni odnos, imas pravo tj.ostvarila si uvjet za komplikacije, kao sto ti je Ikyru rekla...
Mislim da je 12 u komadu, i 18 mjeseci unatrag dvije godine s prekidima !
Imam pravo bez obzira na sporazumne otkaze
Najbolje sutra nazovi hzzo i objasni situaciku da imaš 9mj.staža i da prelaziš na drugi posao zbog boljih uvjeta… koliko moraš radit kod novog poslodavca za ostvarenje prava na 100 place na porodiljnom dopustu….
Reci ce joj mislim 6 mjeseci, ali to nije tocno !
Znas da su potrebne samo dvije ili tri place, kako bi obracunali prosjek..
Bio je ovdje netko tko je zvao u HZZO i rekli mu da 6 mjeseci treba raditi, nije li tako ili sam nesto pobrkala?
Za komplikacije da dobijes 100 posto place i sve trebas imati 9 mjeseci u komadu ili 12 mjeseci u proteklih godinu i pol..tako su meni rekli na HZZO-u
Za komplikacije da dobijes 100 posto place i sve trebas imati 9 mjeseci u komadu ili 12 mjeseci u proteklih godinu i pol..tako su meni rekli na HZZO-u
to je za komplikacije. Za porodiljni je 12 mj u komadu u trenutku otvaranja porodiljnog... a komplikacije idu u staž. Ja znam jer mi je falilo 2tj prvu trudnoću pa sam navlačila termin i odgađala porodiljni.
Sortiraj odgovore
Najstariji