Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    22. Listopad 2017. 12:29

Na komplilacije imaš pravo jer imaš 12 mj staža u dvije godine.

• Malena123
    22. Listopad 2017. 12:50

Nemam prekid, jer idem s posla na posao

• Malena123
    22. Listopad 2017. 12:51

Imam pravo bez obzira na sporazumne otkaze

ikyri
    22. Listopad 2017. 12:52

Onda ces imat uvjet kako.god jer ti i komplikacike idu pod staž. Samo koliko moraš radit kod novog zaposlenika neznam točno... neznam dali ima.stavka za to

ikyri
    22. Listopad 2017. 13:01

Malena123

Najbolje sutra nazovi hzzo i objasni situaciku da imaš 9mj.staža i da prelaziš na drugi posao zbog boljih uvjeta... koliko moraš radit kod novog poslodavca za ostvarenje prava na 100 place na porodiljnom dopustu....

mono1111
    22. Listopad 2017. 13:08

Jesse,
    Pa kao sto ti je Ikyri rekla, najbolje da odes sa 6 + nesto dana....ja sam recimo bila sa 6 + 1 u drugoj T i culi su mi se otkucaji. Mislim mozes ti privatno otici i prije ako zelis, ali se nece puno vidjeti...pa ces onda opet morati ici...mislim meni je to odgovaralo svakako da idem sto cesce, ali znas da ja imam niz neuspjelih T i jako velik strah...ali posto je tebi prva T i pretpostavljam da je sve uredno, mozda da pricekas redovan pregled, u 6ili7 tt kad te dokt.naruci.
    Jesi zvala da ti da termin??
    Ita,
    Evo...ista pitanja imamo dns:)
    Malena,
    Ako imas neprekidni radni odnos, imas pravo tj.ostvarila si uvjet za komplikacije, kao sto ti je Ikyru rekla...
    Mislim da je 12 u komadu, i 18 mjeseci unatrag dvije godine s prekidima !

mono1111
    22. Listopad 2017. 13:10

ikyri

Malena123

Najbolje sutra nazovi hzzo i objasni situaciku da imaš 9mj.staža i da prelaziš na drugi posao zbog boljih uvjeta… koliko moraš radit kod novog poslodavca za ostvarenje prava na 100 place na porodiljnom dopustu….

Reci ce joj mislim 6 mjeseci, ali to nije tocno !
    Znas da su potrebne samo dvije ili tri place, kako bi obracunali prosjek..
    Bio je ovdje netko tko je zvao u HZZO i rekli mu da 6 mjeseci treba raditi, nije li tako ili sam nesto pobrkala?

ikyri
    22. Listopad 2017. 13:36

Kaktus FALIŠ NAM!

• Elviramagistic
    22. Listopad 2017. 13:51

Za komplikacije da dobijes 100 posto place i sve trebas imati 9 mjeseci u komadu ili 12 mjeseci u proteklih godinu i pol..tako su meni rekli na HZZO-u

ikyri
    22. Listopad 2017. 13:53

Elviramagistic

Za komplikacije da dobijes 100 posto place i sve trebas imati 9 mjeseci u komadu ili 12 mjeseci u proteklih godinu i pol..tako su meni rekli na HZZO-u

to je za komplikacije. Za porodiljni je 12 mj u komadu u trenutku otvaranja porodiljnog... a komplikacije idu u staž. Ja znam jer mi je falilo 2tj prvu trudnoću pa sam navlačila termin i odgađala porodiljni. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.