Mana uvijek ima neku trudničku ponudu samo sam ja zaboravila. Na katalogu piše do 29.10.
ja sam na kraju 29 :D još malo pa 30 godina :D
I ja isto. Bas me zbediralo nekidan kad sam vidila na papiru kod doktorice da cu ima 30 god kad rodim. Sve sto pocinje s 2 puno ljepse zvuci 😂😂😂
ahahahah i mene :D još se izvlačim da sam u dvadesetima :D
Ja zatrudnila par dana nako 30.-og rodjendana :D
Shopping odjece -u ned se pojavila na druzenju u trapericama od prije trudnice pa se cudili kak jos stanem u njih, a 13 tjedana sam...
Nemojte se bojat tridesetih.. ja imam 32 i bas mi je super. 🤣 isti vrag ko i dvadesete i cetrdesete itd. Godine su samo broj. 😉
Nego.. ima koja problema sa zgaravicom?? Nije to mozda rano ili?? Mene danas bas posebno to muci.. kaj da uzmem?
url=https://lilypie.com]
Nemojte se bojat tridesetih.. ja imam 32 i bas mi je super. 🤣 isti vrag ko i dvadesete i cetrdesete itd. Godine su samo broj. 😉
Nego.. ima koja problema sa zgaravicom?? Nije to mozda rano ili?? Mene danas bas posebno to muci.. kaj da uzmem?
Imamo iste god. Ja sam jednom uzela peptoran ali on se kao nesmije baš. Možeš gastal ali nije ni on baš naj... ima nešto slično gastalu nemogu se sjetit. A odi do apoteke i pitaj. Možeš i neke čajeve i sl...
Ja zatrudnila par dana nako 30.-og rodjendana :D
Shopping odjece -u ned se pojavila na druzenju u trapericama od prije trudnice pa se cudili kak jos stanem u njih, a 13 tjedana sam…
Ja sam trebala dobit na svoj 30.rođendan... bila pijana i vesela i trudna s curkom koja mi sad skače po glavi.
Danas vise ne izlazim iz kuce.. ako bude sutra isto otici cu do ljekarne, ma otici cu svakako i tako trebam magnezij.
url=https://lilypie.com]
Ja cijeli dan škicam jesenske bebe. Jao što su cute 😍😍😍
I ja istoooo
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Danas vise ne izlazim iz kuce.. ako bude sutra isto otici cu do ljekarne, ma otici cu svakako i tako trebam magnezij.
Probaj s casom ledenog mlijeka za prvu pomoć. Meni upali.
Sortiraj odgovore
Najstariji