Cini mi se da cure uvijek za prvo dijete prizeljkuju curice, mislim da nas i u grupi ima vise koje su prvi put trudne
Ma imamo mame koje imaju cure i ponovno bi cure!
Cestitam nina i dobrodosla! :)
Koji su ti bili simptomi te infekcije?
Cure zna netko dali moze netko umjesto mene podic nalaz u petrovoj ali bez onog papirica, slikat cu ga.
Rekla bi da ne, ja dizala prosli tjedan, bas su strogi tamo. Vrata zakljucana bila do 2, tek su onda pocele pustat i sve su nadrkane i rekla bi da ce ti taj neko bezveze otic i poljubit vrata.
Nina imaš li kakav osjećaj ili želju? Dečkića ili curicu?
Imam osjecaj da je curica i obracam se bebi cijelo vrijeme u zenskom rodu 😅 sad ako bude decko,onda moram brzo mijenjati to haha tesko cu se naviknut
Vi vec sve otprilike znate sto nosite?
Ja jos ne znam sto nosim… idem ovaj tjedan na pregled pa cu valjda saznati. Imam osjecaj da je decko.
Kad ovaj tjedan? Navijam za dečke!
U cetvrtak.
Cini mi se da cure uvijek za prvo dijete prizeljkuju curice, mislim da nas i u grupi ima vise koje su prvi put trudne
Ma imamo mame koje imaju cure i ponovno bi cure!
Hehe ma vjerujem, ja zelim troje, stagod bili. Nadam se da necu promijenit misljenje nakon poroda
Cure, di nam je nasa Ninnach? Ili sam se ja pogubila u nickovima jer nas se masu skupilo, il se ona vec neko vrijeme nije javila...
A da napravimo popis sa terminima i kod koga se spol zna da stavimo i spol, tako cemo bolje i lakse pratit termincice? Ako ste za, naravno ! 😀
A da napravimo popis sa terminima i kod koga se spol zna da stavimo i spol, tako cemo bolje i lakse pratit termincice? Ako ste za, naravno ! 😀
Ja sam za
Ja sam za
I ja sam za.
Cestitam nina i dobrodosla! :)
Koji su ti bili simptomi te infekcije?
Cure zna netko dali moze netko umjesto mene podic nalaz u petrovoj ali bez onog papirica, slikat cu ga.
Rekla bi da ne, ja dizala prosli tjedan, bas su strogi tamo. Vrata zakljucana bila do 2, tek su onda pocele pustat i sve su nadrkane i rekla bi da ce ti taj neko bezveze otic i poljubit vrata.
Joooj to sam si i mislila, strasno su nabrijane tamo.. bas mi se neda ic zbog tog u zg, jos mi svaki dan muka jako.
Ne znam di je nina nije se dugo javila, jel se teja javila na kraju sto je bilo?
Nina imaš li kakav osjećaj ili želju? Dečkića ili curicu?
Imam osjecaj da je curica i obracam se bebi cijelo vrijeme u zenskom rodu 😅 sad ako bude decko,onda moram brzo mijenjati to haha tesko cu se naviknut
Vi vec sve otprilike znate sto nosite?
Ja jos ne znam sto nosim… idem ovaj tjedan na pregled pa cu valjda saznati. Imam osjecaj da je decko.
Kad ovaj tjedan? Navijam za dečke!
U cetvrtak.
I ja sam u cetvrtak,nadam se da cemo saznati😊
U kojem si ti tjednu?
Sortiraj odgovore
Najstariji