Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Listopad 2017. 13:20

Kolicina robe vam uvelike ovisi koliko cesto imate namjeru prat bebinu robu, ja nisam imala pomoc svekrve ni mame ni ikoga osim muza i prala bi jednom u tjedan cca... Nekad smo se presvlacili 4 puta dnevno a nekad je jedan bodi bio citav dan. Ako imate susilicu treba vam manje, ja recimo opran i suh ves imam za 4 sata pa i kad bi ostala na dva bodija za cas operem masinu.  A velicine i prerastanje, hmmm jako individualno

ikyri
    17. Listopad 2017. 13:30

Mene strah da cu sad toliko flegma bit prema svemu da pol toga necu nabavit. Dobro sad i muž zna što kupuje pa nije neki problem i njega poslat.

ikyri
    17. Listopad 2017. 13:36

Je li netko već uzeo babay bonus paket iz dm-a ili čekate ko ja da vam trbuh naraste?

• Ana1987
    17. Listopad 2017. 13:38

S obzirom da nemam gdje susiti robu, moram nabaviti dovoljno a opet ne previse..mislila sam si uzeto dosta tetrica pa mi je to peri deri 

Ena @
    17. Listopad 2017. 13:46

ikyri

Je li netko već uzeo babay bonus paket iz dm-a ili čekate ko ja da vam trbuh naraste?

Ja nisam.  Ali sam u Bubamari dobila. Pelene, dudu, carapice i gace za mene. Plus kuponi za popuste.

url=https://lilypie.com]

mono1111
    17. Listopad 2017. 13:47

Ikyri,
    Ja sam uzela ! Ona Biobaza je ok, jos ju uvijek imam, mazem smo trbuh s njom...i oni neki testeri Zjaje su glupi malo, ali dobro dodju...generalno nis posebmo se ne dobije..ona knjizica s popustima...
    Sto se tice robice, meni je mama dala sve to, posto imam mladju bracu i sestru...tako da i od robe nista ne kanim kupovati...imam ogromne vrece koje maravno kad saznam spol moram sortirati, oprati, i ostalo !
    Jedino sto moram kupiti je madrac,.krevetic mi je isto mama dala, ali ne znam hocemo njega koristiti, stoji u podrumu valjda godinu dana, uopce ne znam vise u.kakvom je stanju....
    Kolica cu vjerovatno dobiti, neka Maxi Cosi, jako su glomazna, imam ja karavan, pa mi fino stane, ali onda mi pas ne stane u gepek :/

Ena @
    17. Listopad 2017. 13:50

Moj bebac danas bas aktivni. Rasteze se ko veliki. Cudan filing. Al drago mi je da ga osjetim bar sam mirnija. 

url=https://lilypie.com]

ikyri
    17. Listopad 2017. 13:54

Ena @

Moj bebac danas bas aktivni. Rasteze se ko veliki. Cudan filing. Al drago mi je da ga osjetim bar sam mirnija.

Ljubomorna sam jako!

ikyri
    17. Listopad 2017. 13:58

mono1111

Ikyri,
    Ja sam uzela ! Ona Biobaza je ok, jos ju uvijek imam, mazem smo trbuh s njom…i oni neki testeri Zjaje su glupi malo, ali dobro dodju…generalno nis posebmo se ne dobije..ona knjizica s popustima…
    Sto se tice robice, meni je mama dala sve to, posto imam mladju bracu i sestru…tako da i od robe nista ne kanim kupovati…imam ogromne vrece koje maravno kad saznam spol moram sortirati, oprati, i ostalo !
    Jedino sto moram kupiti je madrac,.krevetic mi je isto mama dala, ali ne znam hocemo njega koristiti, stoji u podrumu valjda godinu dana, uopce ne znam vise u.kakvom je stanju….
    Kolica cu vjerovatno dobiti, neka Maxi Cosi, jako su glomazna, imam ja karavan, pa mi fino stane, ali onda mi pas ne stane u gepek :/

Da li se dobije 15% na ukupnu kupnju?
    Opa 15.tj. super! 
    Mene danas prepone ubijaju.

• Malena123
    17. Listopad 2017. 14:09

Drage moje, danas vadila betu. Evo moj nalaz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.