Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama mia
    17. Listopad 2017. 20:07

Jednostavno odkad ga pijem ne mogu na wc i stolica bi mi bila toliko crna kao sto dosad nikad nije.

nina11
    17. Listopad 2017. 20:11

Ana1987

nina11

ikyri

Nina imaš li kakav osjećaj ili želju? Dečkića ili curicu?

Imam osjecaj da je curica i obracam se bebi cijelo vrijeme u zenskom rodu 😅 sad ako bude decko,onda moram brzo mijenjati to haha tesko cu se naviknut
    Vi vec sve otprilike znate sto nosite?

i ja sam se obračala u ženskom rodu neko vrijeme iako nisam imala nikakav osjećaj, dragi rekao biti će curica i takav je imao osjećaj ali se prevario tako da nas čeka mali pišulinac :D

Haha vidis kako oni nas zeznu. 
    Stvarno mi je svejedno,jednako cu biti sretna ako bude i deckic i curica 😁 
    Samo jedva cekam da saznam,neizvjesnost me dotukla 😅

ikyri
    17. Listopad 2017. 20:15

Ivana 1603

Jednostavno odkad ga pijem ne mogu na wc i stolica bi mi bila toliko crna kao sto dosad nikad nije.

Da da to je sve od željeza. 

• ita87
    17. Listopad 2017. 20:16

E tako je i meni

• ita87
    17. Listopad 2017. 20:16

Udebljala sam se kilu. Imam 70 kg na visinu 168

Mama mia
    17. Listopad 2017. 20:17

ikyri

Ivana 1603

Da da to je sve od željeza.

Promijenit cu elevit za neke druge. Jednostavno meni ne odgovaraju.

ikyri
    17. Listopad 2017. 20:18

Ana1987

nina11

ikyri

Imam osjecaj da je curica i obracam se bebi cijelo vrijeme u zenskom rodu 😅 sad ako bude decko,onda moram brzo mijenjati to haha tesko cu se naviknut

i ja sam se obračala u ženskom rodu neko vrijeme iako nisam imala nikakav osjećaj, dragi rekao biti će curica i takav je imao osjećaj ali se prevario tako da nas čeka mali pišulinac :D

Ma ne znam zašto ali skoro oko 90% grupe želi cure... Ipak nemože bit toliko nagnuto na tu stranu. 

Mama mia
    17. Listopad 2017. 20:20

nina11

ikyri

Ja jos ne znam sto nosim... idem ovaj tjedan na pregled pa cu valjda saznati. Imam osjecaj da je decko.

ikyri
    17. Listopad 2017. 20:22

Ivana 1603

nina11

ikyri

Ja jos ne znam sto nosim… idem ovaj tjedan na pregled pa cu valjda saznati. Imam osjecaj da je decko.

Kad ovaj tjedan? Navijam za dečke!

• ita87
    17. Listopad 2017. 20:22

Cini mi se da cure uvijek za prvo dijete prizeljkuju curice, mislim da nas i u grupi ima vise koje su prvi put trudne 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.