Jednostavno odkad ga pijem ne mogu na wc i stolica bi mi bila toliko crna kao sto dosad nikad nije.
Nina imaš li kakav osjećaj ili želju? Dečkića ili curicu?
Imam osjecaj da je curica i obracam se bebi cijelo vrijeme u zenskom rodu 😅 sad ako bude decko,onda moram brzo mijenjati to haha tesko cu se naviknut
Vi vec sve otprilike znate sto nosite?
i ja sam se obračala u ženskom rodu neko vrijeme iako nisam imala nikakav osjećaj, dragi rekao biti će curica i takav je imao osjećaj ali se prevario tako da nas čeka mali pišulinac :D
Haha vidis kako oni nas zeznu.
Stvarno mi je svejedno,jednako cu biti sretna ako bude i deckic i curica 😁
Samo jedva cekam da saznam,neizvjesnost me dotukla 😅
Jednostavno odkad ga pijem ne mogu na wc i stolica bi mi bila toliko crna kao sto dosad nikad nije.
Da da to je sve od željeza.
Da da to je sve od željeza.
Promijenit cu elevit za neke druge. Jednostavno meni ne odgovaraju.
Imam osjecaj da je curica i obracam se bebi cijelo vrijeme u zenskom rodu 😅 sad ako bude decko,onda moram brzo mijenjati to haha tesko cu se naviknut
i ja sam se obračala u ženskom rodu neko vrijeme iako nisam imala nikakav osjećaj, dragi rekao biti će curica i takav je imao osjećaj ali se prevario tako da nas čeka mali pišulinac :D
Ma ne znam zašto ali skoro oko 90% grupe želi cure... Ipak nemože bit toliko nagnuto na tu stranu.
Ja jos ne znam sto nosim... idem ovaj tjedan na pregled pa cu valjda saznati. Imam osjecaj da je decko.
Ja jos ne znam sto nosim… idem ovaj tjedan na pregled pa cu valjda saznati. Imam osjecaj da je decko.
Kad ovaj tjedan? Navijam za dečke!
Cini mi se da cure uvijek za prvo dijete prizeljkuju curice, mislim da nas i u grupi ima vise koje su prvi put trudne
Sortiraj odgovore
Najstariji