Ja sam si napravila neki popis, nasla na internetu, izbacila ono sto smatram nepotrebnim,imam seku koja ima dvoje djece pa vec nekako znam sta bi mi trebalo a sta ne..ali da vam iskrena budem osjecam se pogubljeno bez obzira na to..od kud krenuti,sta uzeti,koje brojeve...uf
Dobar dan curke 😀
Ikyri, super da nema nista i dobro da nisi panicar 👌
E, bilo bi odlicno kad bi nam napisale pozitivne i negativne stvari za kupovinu,tj. Sto je pametno za kupit, a sto bacanje para dobro je za znat 🙈 ja jos ne planiram u kupovinu kolica, krevetica, komodica nekako mislim da mi je rano, mozda tamo oko Bozica, posebno ako bude kakvih akcija.
Me padajte na marketinske fore i stvari na kojima pise baby ;) tipa omeksivaci i detergenti za rublje... Osim ako vam miris nije divan...
Budem vam ja slozila svoje iskustvo kad uhvatim vremena, moram se i prisjetit nekih promasaja, mozda nekom bude korisno ili barem steknete ideju za sta sve morate napravit mjesta
A sve vam to ovisi. Nekome su neke stvari super a drugome promašaji.
Slažem se,nismo svi isti. Svatko ima svoje mišljenje i neke svoje stavove,želje,iskustva. Meni su neki trubili u prvoj T ne treba ti ovo to kratko koristiš,ovo ti treba ovo ne bla bla. i na kraju sve ono sta mi nije kao bilo potrebno sam trebala i iskoristila maksimalno. Oke poslušat savjet i primit neku sugestiju al mislim da to sve ovisi od covjeka do covjeka
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Pikica3,sad sam skuzila da smo se druzile prije na Ljetnim bebama 2015samo sam ja bila pod drugim imenom
Ma daaaaa…koje ti je bilo ime…mi ko po dogovoru
Hahah bome da. Ja sam ti Filotea bila na ljetnim bebama
Aaaaaaaa znam…bas fora…i sad smo opet skupa….bas mi je drago
Ne znam jel se sjecas Miki...ona se nije bas cesto javljala al je isto bila u ljetnim bebama 2015...nas dvije smo ti na kraju bile cimerice u petrovoj..ona rodila dan poslije mene...klokanica conecting people
Tetra pelena meni nikad nije bilo dosta.
Škarice za noktiće.
Posteljina za krevetic 2x.
Kratke dekice za pokrit bebu 2x.
Plastična kadica ne ona najmanja...ona malo veća ...obična plastična.
Bodići broj.56 za manje bebe 56 u C&A je manji model, s'Oliver isto ima manje modele. 50-56 iz Lidla je do 62 i bebe plešu u njima što u biti je najlakše obuć maloj bebi. H&M je veličina koja piše da je.
Hlačice sa zatvorenim nogicama su fora jer nemoraš stavljat čarapice koje bebe brzo skinu. Ali zatvorene hlačice se brzo prerastu.
Majice s dugim rukavima koje ce te stavit preko bodica s kratkim rukavima.
Majice s kratkim nemaju smisla jer sve ispada bez bodića.
Haljinice samo ako.imaju kopčanje ko bodići inače su bezveze.
Tajice ne u prva 2 mj.
Rukavice da se beba ne grebe.
Kapica obična tanka pamučna 2x.
Ako je termin ranije u 3mj. onda onaj medo debeli u koji se stavi beba na kopčanje ali br.62.
Ne kupovat ništa iznad broja 62.
Usisavač za praznit nos.
Trljačice za pranje bebe.
Neznam više...
Ja rukavice nisam nikad koristila
Kapicu u prve dvije setnje, i tek proslu jesen kad je bilo i meni za kapicu.
Ja rukavice nisam nikad koristila
Kapicu u prve dvije setnje, i tek proslu jesen kad je bilo i meni za kapicu.
Ma da ali bolje imat ..nisu to sad neki troškovi.
Moja se nije grebala ali neke bebe se baš jako izgrebu.
Sortiraj odgovore
Najstariji