Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    17. Listopad 2017. 18:37

Ena mene isto muci zgaravica..meni pomaze casa kisele vode i lijevi bok

• ita87
    17. Listopad 2017. 19:05

Ajme i ja skicnula jesenske bebe, preslatke su, tako cemo i mi uskoro, brzo ce vrijeme proci 😍

ikyri
    17. Listopad 2017. 19:09

Hoce li??? Ja sam doma sama s malom. Prepone me ubijaju. Muž na poslovnom putu... gledam mašu i medvjeda i teletabise pol dana... Mozak će mi iscurit kroz uši. 

ikyri
    17. Listopad 2017. 19:16

Neki dani su jednostavno predugački. Ja bi sve nešto radila a vidim da mi baš traži da malo odmaram jer sam je jučer nosila puno. I gledam u sat i stoji.

nina11
    17. Listopad 2017. 19:26

Bokic, pridruzujem se proljetnicamaa! 
    Termin 29.03.😊 
    U cetvrtak pregled sa punih 17tjedana i nadamo se da bi mogli saznati spool! 
    Sto se tice prijasnjih trudnoca,prosle godine spontani u 13tjednu zbog nemara doktorice,dosla sam joj na pregled sa svim simptomima infekcije gardnerellom,a ona je rekla da to nije nista,tri dana poslije spontani. 
    Uglavnom,strasno nesto. 
    Sada je hvala Bogu sve uredu i neka tako i ostane. 
    Zelim vama svima srecu takodjer ! 😊

Katuska99
    17. Listopad 2017. 19:30

Cestitam nina i dobrodosla! :)
    Koji su ti bili simptomi te infekcije?

Cure zna netko dali moze netko umjesto mene podic nalaz u petrovoj ali bez onog papirica, slikat cu ga. 

• ita87
    17. Listopad 2017. 19:31

Dobrodosla nina i sretno 

Ikyri jel ti tesko nosit malu, koliko ima kg?
    Moja sestra ima djecu koja su 16 mjeseci razlike, kad se sjetim nje s trbusinom pred kraj kak je malog nosala 😩

nina11
    17. Listopad 2017. 19:36

Katuska99

Cestitam nina i dobrodosla! :)
    Koji su ti bili simptomi te infekcije?

Cure zna netko dali moze netko umjesto mene podic nalaz u petrovoj ali bez onog papirica, slikat cu ga.

Simptomi su bili uzasno uzasno obilan iscjedak,u abnormalnim kolicinama i smrad po ribi. To je bio prvi dan kada sam otisla kod nje na pregled gdje mi je rekla da je sve ok. Kasnije nakon dva dana navecer se pojavila temperatura i bol u misicima,kao pred gripu. 

ikyri
    17. Listopad 2017. 19:42

Dobrodošla Nina. Užas za spontani u 13.tj. to je zaista velika greška doktorice. 
    Ma curka ima oko 11kg. Problem je uspavljivanje jer to još radimo na rukama i sad kad mi muža to moram ja i jučer je baš dugo trajalo.

ikyri
    17. Listopad 2017. 19:49

Nina imaš li kakav osjećaj ili želju?  Dečkića ili curicu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.