Ja sad imam grčeve mislim da ću spontani dobit. Sve me boli. A neku noc su me crijeva probudila...masirala sam.si trbuh 30 min i skoro na hitnu otisla, solica tvrda sve me boli, napuhana ko balon.... Nista ne pomaže. Kupit cu si suhe šljive i kompot napravit pa malo po malo...To mi je pomagalo nakon poroda. Ali sad pritisak koji imam dolje ...kao da će mi maternica na pod past.
Ja sad imam grčeve mislim da ću spontani dobit. Sve me boli. A neku noc su me crijeva probudila…masirala sam.si trbuh 30 min i skoro na hitnu otisla, solica tvrda sve me boli, napuhana ko balon…. Nista ne pomaže. Kupit cu si suhe šljive i kompot napravit pa malo po malo…To mi je pomagalo nakon poroda. Ali sad pritisak koji imam dolje …kao da će mi maternica na pod past.
Isti slučaj i kod mene.. a stolica tvrda a nesmije se kao previše tiskati, tako bar kažu, a ja umirem, i sta je najgore , nakon 5 dana sta nije bilo stolice, napokon sve to krene , ali onda od tvrde do proljevaste, tako da stvarno ne znam sta vise, bojim se da menom šljiva još vise nebi grčilo 😖
Ti skupi testovi se rade iskljucivo privatno, u gin.poliklinikama i lab...kombinirani probir u bolnicama.
Vi mozete izabrati bilo koju bolnicu hocete za porod, uopce nije bitno gdje spadate.
Ja nisam nikad isla kod Kosa, ali puno mojih prijateljica i poznanica idu kod njega, i odlican je dijagnosticar ! To sto je, stvarno vidi !!
Ikyri, kakve grceve imas??? Kao menstrualne bolove?? Meni je to drugi put bilo, u 5 tjednu cca, budila sam se po noci od bolova i za par dana je prestalo...tad je sve jos bilo u redu..zelim reci da nijje spontani krenuo...tek kasnije ! A da odes na hitnu??
Ma to sam vec imala u 5.tj pa sam bila na hitnom pa nista...pa dođu pa prođu. Jao ja u prosloj trudnoći 42 tj trudna, bila u bolnici čepići i klizme svaki dan... grčilo me ko ludo. A meni cerviks održan cijeli...kao da.nisam ni trudna. Kad neće onda neće i suprotno. Tako da cure moje kakale vi ili ne ... tako svejedno.
Svi ocito imamo problema sa stolicom :(
Samo što ja zbog mucnina jedva nesto i jedem, sve mi se gadi..
Jao ja sad imam i apetit i mučninu... ponovno ću dobit 30kg. Slinim za hranom ko debil. Vozit cu 20min po svoj omiljen burek. A mucno mi je nakon jako.
Tako je meni sa prvom bilo, mucninu mi olakšavala hrana, dobila 20kg 😊
Meni je hrana bila jako fina. A glad je bila do razine boli... jednostavno sam morala jest.
Sortiraj odgovore
Najstariji